Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Unban yanlış yasaklama.

Başlatan wzdlkp, 11 Temmuz 2022, 01:00:46
Okunma sayısı 1548 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Haziran 2022, 22:30
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Birlik: *****ann
Unban yanlış yasaklama.
« : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Gece saatlerinde düşmanlarımızı arıyorduk, bir kaç araç gelip bizi vurdular.

Fugue isimli yetkili beni banladı.
Seviye: 25
Yasak No: 19791
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://media.discordapp.net/attachments/780594498006155304/989133463552679967/samp_22_06_2022_14_41_13.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam hatalıydı.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Aimbot
Hile/yazılım linkiniz veya linkleriniz: -
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Adal_Pwatejehi

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Unban yanlış yasaklama.
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Mermileriniz araca bile doğru düzgün gelmiyorken bir anda aracın arkasında saklanan birisini düşürüyorsunuz. Açıklamanız nedir, bu olaya dair herhangi bir kanıtınız var mı?

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Elinizde olan kanıtı bana suna bilir misiniz ? Savunmamı yapacağım aksi takdirde hangi araç hangi olaydan bahsettiğinizi anlayamam, lütfen.

Ve ya o olayla ilgili bir SS tam kanıt sunmasanızda olur.
Beni yanlış anlamayın.

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Araca merminin gitmemesinin sebebi bende aracın orda gözükmemesidir. Sunucuda o gece fazlasıyla lag olduğunu oynayanlar biliyor zaten, /strup buglu olduğu için adamı rahatlıkla vura biliyorum.

Elimde m4 var sekmiyor oyunda kısa bir süre geçiren birisi kolaylıkla vura bilir.
Tek oyun geçmişim samp olmadığı içinde adamı vurmak zor değildi.

Olayda tek biz yoktuk, 6 7 tane sultan gelmişti ve cr atıp onlara sıkmamız için kışkırtıyorlardı. Sıktığımız araçlarda silahlı adamlar olduğu için onlarında aracına cr atmışlardı ve araç bir yerlere uçmuştu.

Adamların sürücüsünde hile vardı sıktığımız araca çarpıyorlardı ama kendi araçlarına hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlardı.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Lag ile alakası falan yok strup ile de alakası yok. Araçtan indikten sonra sturp çekilse bile o indiği yer gözükür yine sıkmanız imkansız. İtiraf edin yoksa probationa alınmayacaksınız.

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Kral 3 kişi m4le sıkıyoruz sadece birini düşürdük burrittoda sürücüye de bir kaç mermi hasar vermişiz yaralıya bile düşmemiş.

Hile değilim hile olmadığım halde neyi itiraf etmemi bekliyorsun reis

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
https://streamable.com/b1udpb
Araca bile mermi gelmiyor diyorsunuz ama 3 şarjore yakın mermi gidiyor araca, 2 kişi m4 1 kişi akle sıkıyoruz, sürücüyü bile düşüremiyoruz ama ben hileden ban yiyorum. Montogomeryde airbreak açıp milletin oyununu rolünü bozanlar sunucudan yasaklanmıyor ben yasaklanıyorum ve bunu çok saçma buluyorum.

Sürücüyü düşüremiyoruz bile sadece yan koltuktakini düşürüyoruz, hile olsak ikisini de vuramaz mıydık kral niye m4 kaybetme riskine girelim ?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 6.5 saniyeyi açın arkadaşım sürücüye bir kaç mermi sıkarak hasar veriyor ve bende aynı yerde sıkıyorum o hasar vere biliyorsa neden ben veremezmişim gibi yorum yapıyorsunuz onu da anlamış değilim, ön koltukta oturan akle sıkanıda unutmayın lütfen orda sürücüyü bile düşüre bilirdik o zaman tek beni değil arkadaşlarımıda mı banlayacaktınız ?

8.5 saniyeyi açın beni yasaklayan yetkili ve “ aracın arkasındayken adama hasar veriyorsunuz “ dediğiniz kişi açık ortada boş boş dolaşıyor ve koşuyor vuramamamız için hiç bir engel ve ya sebep yokken beni yasaklıyorsunuz.                                                                                                                                                         10.5 saniyeden devam edelim aracın arkasında dediğiniz kişi aracın ön kısmında sabit şekilde duruyor ve arkadaşım aimi ona çevirip ateş açarak yüksek ihtimalle hasar veriyor, ben neden veremiyim ? İkimizde silah ve mouse var aynı yere sıkıp hasar veriyoruz ve yine düşüremiyoruz burada hile nerede anlamış değilim. 12 saniyede sadece yan koltukta oturan birisini düşürüyoruz sürücüyü düşürememişiz bile ve ben yasaklanıyorum.

YETKİLİLERİ KÖTÜLEMİYORUM.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Client çalışma ve arka plan kayıtlarınız incelenecektir, eğer herhangi bir hile girişiminde bulunduğunuz tespit edilirse sunucuda giriş yapmış olduğunuz karakterler yasaklanacaktır. Onaylıyor musunuz?

Çevrimdışı wzdlkp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
Hile olmadığım halde ve hile olmadığımı kanıtladığım halde neden inceleme yapmanız gerektiğini anlamış değilim.

İnceleme yapılması benim için sorun değil, ama sebep belirtmediğiniz için onaylamıyorum.
Sebepsiz bir şekilde bir oyuncunun kayıtlarını inceleyemezsiniz.

Yasağımın açılmasını talep ediyorum.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 11 Temmuz 2022, 01:00:46 »
İnceleme yapılmasını onaylamıyorsanız yasağınız da açılmaz. Hile kullanmadıysanız niye onaylamıyorsunuz? Hile değilseniz açılacak yasağınız zaten. Onaylamıyorsanız herhangi bir işlem yapılmayacak. Sebep belirtin demişsiniz sebep de hile olup olmadığınızı kontrol etmek zaten.
Onaylıyor musunuz onaylamıyor musunuz?