https://streamable.com/b1udpb Araca bile mermi gelmiyor diyorsunuz ama 3 şarjore yakın mermi gidiyor araca, 2 kişi m4 1 kişi akle sıkıyoruz, sürücüyü bile düşüremiyoruz ama ben hileden ban yiyorum. Montogomeryde airbreak açıp milletin oyununu rolünü bozanlar sunucudan yasaklanmıyor ben yasaklanıyorum ve bunu çok saçma buluyorum.
Sürücüyü düşüremiyoruz bile sadece yan koltuktakini düşürüyoruz, hile olsak ikisini de vuramaz mıydık kral niye m4 kaybetme riskine girelim ? 6.5 saniyeyi açın arkadaşım sürücüye bir kaç mermi sıkarak hasar veriyor ve bende aynı yerde sıkıyorum o hasar vere biliyorsa neden ben veremezmişim gibi yorum yapıyorsunuz onu da anlamış değilim, ön koltukta oturan akle sıkanıda unutmayın lütfen orda sürücüyü bile düşüre bilirdik o zaman tek beni değil arkadaşlarımıda mı banlayacaktınız ?
8.5 saniyeyi açın beni yasaklayan yetkili ve “ aracın arkasındayken adama hasar veriyorsunuz “ dediğiniz kişi açık ortada boş boş dolaşıyor ve koşuyor vuramamamız için hiç bir engel ve ya sebep yokken beni yasaklıyorsunuz. 10.5 saniyeden devam edelim aracın arkasında dediğiniz kişi aracın ön kısmında sabit şekilde duruyor ve arkadaşım aimi ona çevirip ateş açarak yüksek ihtimalle hasar veriyor, ben neden veremiyim ? İkimizde silah ve mouse var aynı yere sıkıp hasar veriyoruz ve yine düşüremiyoruz burada hile nerede anlamış değilim. 12 saniyede sadece yan koltukta oturan birisini düşürüyoruz sürücüyü düşürememişiz bile ve ben yasaklanıyorum.
YETKİLİLERİ KÖTÜLEMİYORUM.