Açık konuşacağım, sunucu illegalden ibaret. Bir tane sivil görmedim ki gelsin polis departmanını savunsun. Bir tane göremedim ya? Idlewood'un ortasında adam kelepçeliyorum, değişik değişik insanlar geliyor "Fuck the lspd, polise bak adamı götürüyor, polisin canı cehenneme, suçsuz adamı polis götürüyor, polis bey(kadın memur oldğum halde) ne oluyor burada?" yahu her gün bunları duyuyorum, bir gün de bir sivil gelsin desin ki;
"Polisler bizi koruyor, sağolun!" ya böyle bir şey hiçbir şekilde IC'de görmedim ya. Herkes elime silah alayım, altıma sultan çekeyim, ah bak şurda tekli devriyede olan polis var " /me camdan sarkar, silahın tetiğine baş parmağı ile basıp ateşler." böyle saçma sapan bir şekilde düzenli, planlı saldırı yiyoruz.
Arkadaşlar kaçıncı yüz yıldayız ya? Nerede yaşıyoruz? Tamam bu oyunda olsa realistik rol yapın biraz. Hangi illegal tutup rast gele silah çıkartıp polise sıkar ya?
Gerçekten illegal rol yapan insan, polise çaktırmadan, uyandırmadan işlerini legal altında, illegal olarak yürütür. Ama sunucunun genel kitlesi, dediğim gibi silah alır, gidip başkasının aracına kendisi çarpar, sonra adam küfür eder, kişi brawl başlatmayıp adama "bekle" der gider aracın bagajından "cuntgun" çıkartıp adamın kafasına ateşler.
Önce departmanı sorgulayacağınıza herkes bir illegal rollerine baksın, hiçbir ülkede görmedim bu kadar polis düşmanlığı. Rastgele her gün polise ateş açıldığını.
Biraz realistik rol, biraz ciddiyet lütfen. Rica ediyorum.