İyi hoş rolsel olarak bir çatışmada galip gelmişsiniz ve bir kaç memuru öldürmüşsünüz. Bunu da ekran görüntüsü alıp paylaşmak istemişsiniz, burada sorun yok. Her şey buraya kadar güzel fakat roldeki konuşmalara baktığımda çok üzücü bir durumla karşı karşıya kaldım.
Rolde ne yazık ki bir ciddiyet göremedim, "Lanet PD" lafı mı dersin, "kazasız belasız gelin tü tü" gibi deyimler mi dersin bu işte rolün ciddiyetini gösteriyor. Ki, realistik olarak departmanı orada öldürdüğünüzde muhtemelen TAB'a basıp kalan departman üyelerine baktınız. Hazır birimde olmayınca orada durup üstünlük rolleri sergilediniz, fakat gerçek hayatta oraya maximum 3-4 veya 4-5 dakikada maximum takviye ekipler gelir ve muhtemelen sizi de paketlerdi. Fakat burada bu açıdan bakılmamış, tam aksine "Bir iki kişi vuralım" açısından bakılmış gibi düşünüyorum. Bu yorumu da hem polis departmanında bulunmuş birisi, hem de il-legalde ciddi anlamda bulunmuş birisi olarak söylüyorum ( farklı karakterlerde ). Bu sebepten ötürü gerek olay esnasında sergilediğiniz rol, gerekte bu rolün kaydını alıp buraya atmanız cidden sizin açınızdan sizi olumsuz gösterecek ve küçük düşürecek görüntüler. Bunun dışında diyecek bir şey bulamıyorum.
Ayrıca muhtemelen bu çatışmalara ve bu sözlere sadece oyun içinde alıcağınız 200-300, hadi maximum 600-700 dakika hapis cezasına güvenerek söylediniz ve çatışmalara girdiniz. Fakat şu anda bu yaptığınızın cezası müebbet olsaydı inanın aranızdan çatışmaya girebilecek ya 1-2 kişi, ya da hiç kimse olmazdı orada.
Bunu da polis departmanı tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Bunlar dışında da diyecek bir şey bulamıyorum.