Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Crime Departman

Başlatan Petitbeurre, 29 Ağustos 2018, 17:09:36
Okunma sayısı 4841 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Petitbeurre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Negan Dwight Lv.44
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Aralık 2024, 12:23
Toplam oynama: 595 gün, 20 saat
Birlik: ********ies
Los Santos Crime Departman
« : 29 Ağustos 2018, 17:09:36 »

Çevrimdışı mutu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Billie Ocean Lv.17
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2021, 18:07
Toplam oynama: 48 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Los Santos Crime Departman
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2018, 17:11:13 »
Devriyelerimize devam,  8)

Çevrimdışı Sanji

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 18:01
Toplam oynama: 111 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2018, 17:12:04 »
Santos'a huzur getireceğiz

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2018, 17:13:30 »
Sen şeysin şey hah pdden atılıp ss alıp forumda paylaşarak pd küçük duruma düşürmeye çalışan.

Çevrimdışı mutu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Billie Ocean Lv.17
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2021, 18:07
Toplam oynama: 48 gün, 13 saat
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2018, 17:15:04 »
Sen şeysin şey hah pdden atılıp ss alıp forumda paylaşarak pd küçük duruma düşürmeye çalışan.
Adam atılmadıki, uzaklaştırma aldı canı sıkıldı bazıları yüzünden kendisi ayrıldı.

Çevrimdışı Petitbeurre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Negan Dwight Lv.44
Son giriş: 25 Aralık 2024, 12:23
Toplam oynama: 595 gün, 20 saat
Birlik: ********ies
« Yanıtla #5 : 29 Ağustos 2018, 17:16:20 »
Merhaba, öncelikle bu attığım fotoğraf oluşum kötülemeye girdiğini sanmıyorum, yaşadığımız bir çatışmadan arta kalan kare. Ayrıca LSPD den atılmadım, kendim ayrıldım.
İyi forumlar.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #6 : 29 Ağustos 2018, 18:29:56 »

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #7 : 29 Ağustos 2018, 18:40:21 »
İyi hoş rolsel olarak bir çatışmada galip gelmişsiniz ve bir kaç memuru öldürmüşsünüz. Bunu da ekran görüntüsü alıp paylaşmak istemişsiniz, burada sorun yok. Her şey buraya kadar güzel fakat roldeki konuşmalara baktığımda çok üzücü bir durumla karşı karşıya kaldım.

Rolde ne yazık ki bir ciddiyet göremedim, "Lanet PD" lafı mı dersin, "kazasız belasız gelin tü tü" gibi deyimler mi dersin bu işte rolün ciddiyetini gösteriyor. Ki, realistik olarak departmanı orada öldürdüğünüzde muhtemelen TAB'a basıp kalan departman üyelerine baktınız. Hazır birimde olmayınca orada durup üstünlük rolleri sergilediniz, fakat gerçek hayatta oraya maximum 3-4 veya 4-5 dakikada maximum takviye ekipler gelir ve muhtemelen sizi de paketlerdi. Fakat burada bu açıdan bakılmamış, tam aksine "Bir iki kişi vuralım" açısından bakılmış gibi düşünüyorum. Bu yorumu da hem polis departmanında bulunmuş birisi, hem de il-legalde ciddi anlamda bulunmuş birisi olarak söylüyorum ( farklı karakterlerde ). Bu sebepten ötürü gerek olay esnasında sergilediğiniz rol, gerekte bu rolün kaydını alıp buraya atmanız cidden sizin açınızdan sizi olumsuz gösterecek ve küçük düşürecek görüntüler. Bunun dışında diyecek bir şey bulamıyorum.

Ayrıca muhtemelen bu çatışmalara ve bu sözlere sadece oyun içinde alıcağınız 200-300, hadi maximum 600-700 dakika hapis cezasına güvenerek söylediniz ve çatışmalara girdiniz. Fakat şu anda bu yaptığınızın cezası müebbet olsaydı inanın aranızdan çatışmaya girebilecek ya 1-2 kişi, ya da hiç kimse olmazdı orada.

Bunu da polis departmanı tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Bunlar dışında da diyecek bir şey bulamıyorum.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #8 : 29 Ağustos 2018, 18:52:58 »
İyi hoş rolsel olarak bir çatışmada galip gelmişsiniz ve bir kaç memuru öldürmüşsünüz. Bunu da ekran görüntüsü alıp paylaşmak istemişsiniz, burada sorun yok. Her şey buraya kadar güzel fakat roldeki konuşmalara baktığımda çok üzücü bir durumla karşı karşıya kaldım.

Rolde ne yazık ki bir ciddiyet göremedim, "Lanet PD" lafı mı dersin, "kazasız belasız gelin tü tü" gibi deyimler mi dersin bu işte rolün ciddiyetini gösteriyor. Ki, realistik olarak departmanı orada öldürdüğünüzde muhtemelen TAB'a basıp kalan departman üyelerine baktınız. Hazır birimde olmayınca orada durup üstünlük rolleri sergilediniz, fakat gerçek hayatta oraya maximum 3-4 veya 4-5 dakikada maximum takviye ekipler gelir ve muhtemelen sizi de paketlerdi. Fakat burada bu açıdan bakılmamış, tam aksine "Bir iki kişi vuralım" açısından bakılmış gibi düşünüyorum. Bu yorumu da hem polis departmanında bulunmuş birisi, hem de il-legalde ciddi anlamda bulunmuş birisi olarak söylüyorum ( farklı karakterlerde ). Bu sebepten ötürü gerek olay esnasında sergilediğiniz rol, gerekte bu rolün kaydını alıp buraya atmanız cidden sizin açınızdan sizi olumsuz gösterecek ve küçük düşürecek görüntüler. Bunun dışında diyecek bir şey bulamıyorum.

Ayrıca muhtemelen bu çatışmalara ve bu sözlere sadece oyun içinde alıcağınız 200-300, hadi maximum 600-700 dakika hapis cezasına güvenerek söylediniz ve çatışmalara girdiniz. Fakat şu anda bu yaptığınızın cezası müebbet olsaydı inanın aranızdan çatışmaya girebilecek ya 1-2 kişi, ya da hiç kimse olmazdı orada.

Bunu da polis departmanı tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Bunlar dışında da diyecek bir şey bulamıyorum.

Kanka sen çok kasıyorsun kendini ya, oyun bu keyfine bak.
Ayrıca ben çatışmaya falan dahil olmadım zaten, benim hoodum orası, oraya gittiğimde bu sahneyle karşılaştım ve rol paylaşımı yapmak istedim.

Çevrimdışı ananagangbang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Nisan 2020, 13:24