Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Crime Departman

Başlatan Petitbeurre, 29 Ağustos 2018, 17:09:36
Okunma sayısı 4833 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Los Santos Crime Departman
« Yanıtla #30 : 01 Eylül 2018, 07:59:31 »
Bu konu yu açan kişiye sözüm yok fakat bu gönderinin altında Ego kasanlara söyleyeceğim Allahın Hikmetine bak sen Kovalarken kimse crash yemiyor fakat nedense herkes yakalandıktan sonra crash yiyor inanılır gibi değil.

[Sadece genelleme dir adam olup rolünü düzgünce yapan yakalanınca rolü bölmeyen kişilere saygımız sonsuz Officerların
rol zevkini sağlanlardansınız]
Düzgün yapsak ne olacak ki po1 adam sivile sert uyguluyor ellerimi kaldirmisim uzerime atlıyor djdkfkfkf hakaret ediyorlar tehdit, sorguya çektiler elimi sallayarak çıktım orası ayrı tabi.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #31 : 01 Eylül 2018, 09:18:33 »
"Lan pd beni yakaladı, napsam napsam silahım gitmesin. Ama q atarsam da ceza yerim, hemen modemin fişini çekmeliyim"

Çevrimdışı Sanji

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 18:01
Toplam oynama: 111 gün, 20 saat
« Yanıtla #32 : 01 Eylül 2018, 10:17:25 »
"Lan pd beni yakaladı, napsam napsam silahım gitmesin. Ama q atarsam da ceza yerim, hemen modemin fişini çekmeliyim"
"YA YETER HER DAKKA KOD 0 ROL YOK YA, BUNE OĞLUMM ADAMLAR HİLE BUNE YA, YA YETER YA SIK SIK ÇIK ÇIKART KAFANI SIK."

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
« Yanıtla #33 : 01 Eylül 2018, 10:43:54 »
Ha bu arada drive-by yerken bile drive-by izni bile verilmiyor bize, haberiniz olsun. O olayda ateş eden bullete sıkmamıza izin vermediler.
Vermezler zaten seni tariyorsa birisi realistik olarak geriye kaçman hatta adamı bırakman lazım xjsjfjejf

yeni memurlar artık iki uyarı ateşi açınca sarkıyor ateş etmememize rağmen vuruyorlar. sonra vurunca bunları dM mRk

Çevrimdışı mutu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Billie Ocean Lv.17
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2021, 18:07
Toplam oynama: 48 gün, 13 saat
« Yanıtla #34 : 01 Eylül 2018, 14:42:00 »
Gün İçindeki "2-C-20" Devriyelerimize Son Gaz Devam.

LSPD İle İç Savaşdayız, Los Santos Crime Departman Olarak Savaşa çok iyi bir şekilde başladık çok iyi bir şekilde devam ediyoruz.
Spoiler:
Oğlum bazende adamlara üzülüyorum ya,neyse yapıcak birşey yok 8) 8)

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
« Yanıtla #35 : 01 Eylül 2018, 14:56:30 »
son gaz

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #36 : 01 Eylül 2018, 15:43:56 »
Arkadaşların aç gibi map'te polis aradıklarını tahmin ediyorum, tahminim doğrudur büyük ihtimalle. AK'leri ellerine alıp aç gibi polis arıyorlar :D. Yazık size ya rol yapayım derdine değil de silahla polis vurayım derdine düşmüşsünüz, rol kalitenizin ne olduğu buradan belli. Eminim TS'den konuşarak devam ediyorsunuzdur rol yapmaya, chat kullanımınızı tahmin edemiyorum bence chat kullanımınız yok :D

Çevrimdışı Sanji

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 18:01
Toplam oynama: 111 gün, 20 saat
« Yanıtla #37 : 01 Eylül 2018, 21:17:55 »
Arkadaşların aç gibi map'te polis aradıklarını tahmin ediyorum, tahminim doğrudur büyük ihtimalle. AK'leri ellerine alıp aç gibi polis arıyorlar :D. Yazık size ya rol yapayım derdine değil de silahla polis vurayım derdine düşmüşsünüz, rol kalitenizin ne olduğu buradan belli. Eminim TS'den konuşarak devam ediyorsunuzdur rol yapmaya, chat kullanımınızı tahmin edemiyorum bence chat kullanımınız yok :D
emin ol senden daha iyi rol yapıyorum.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #38 : 01 Eylül 2018, 22:15:35 »
Polis vurup düştüğünüz yerlerdede ss atsanız, daha asil olabilirsiniz.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #39 : 01 Eylül 2018, 23:41:02 »
Açık konuşacağım, sunucu illegalden ibaret. Bir tane sivil görmedim ki gelsin polis departmanını savunsun. Bir tane göremedim ya? Idlewood'un ortasında adam kelepçeliyorum, değişik değişik insanlar geliyor "Fuck the lspd, polise bak adamı götürüyor, polisin canı cehenneme, suçsuz adamı polis götürüyor, polis bey(kadın memur oldğum halde) ne oluyor burada?" yahu her gün bunları duyuyorum, bir gün de bir sivil gelsin desin ki;
"Polisler bizi koruyor, sağolun!" ya böyle bir şey hiçbir şekilde IC'de görmedim ya. Herkes elime silah alayım, altıma sultan çekeyim, ah bak şurda tekli devriyede olan polis var " /me camdan sarkar, silahın tetiğine baş parmağı ile basıp ateşler."  böyle saçma sapan bir şekilde düzenli, planlı saldırı yiyoruz.
Arkadaşlar kaçıncı yüz yıldayız ya? Nerede yaşıyoruz? Tamam bu oyunda olsa realistik rol yapın biraz. Hangi illegal tutup rast gele silah çıkartıp polise sıkar ya?
Gerçekten illegal rol yapan insan, polise çaktırmadan, uyandırmadan işlerini legal altında, illegal olarak yürütür. Ama sunucunun genel kitlesi, dediğim gibi silah alır, gidip başkasının aracına kendisi çarpar, sonra adam küfür eder, kişi brawl başlatmayıp adama "bekle" der gider aracın bagajından "cuntgun" çıkartıp adamın kafasına ateşler.
Önce departmanı sorgulayacağınıza herkes bir illegal rollerine baksın, hiçbir ülkede görmedim bu kadar polis düşmanlığı. Rastgele her gün polise ateş açıldığını.
Biraz realistik rol, biraz ciddiyet lütfen. Rica ediyorum.