Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eastside of Santos - ESOS

Başlatan Fixatien, 19 Ocak 2018, 09:07:47
Okunma sayısı 249300 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Aralık 2021, 14:39
Toplam oynama: 93 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: East Side of Santos - Chapter II: Glen Park
« Yanıtla #1540 : 17 Şubat 2019, 19:15:44 »
Marco Gras RIP 16/02/2019

Kim vurdu seni?

Zaten CK atacaktı sen tarayınca eline fırsat geçti bunda birşey yok.  Rol cıktı kendisi için iyi oldu.

Çevrimdışı Triggerfinger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 05 Mart 2025, 20:25
Toplam oynama: 24 gün, 6 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 15 Nisan 2024, 18:52
Toplam oynama: 418 gün, 22 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Şubat 2025, 08:55
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Sante Fellin Lv.45
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Nisan 2024, 05:15
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Yang Lingxin Lv.45
Köken: Çinli
Son giriş: 24 Şubat 2025, 21:01
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #1541 : 17 Şubat 2019, 19:41:38 »
Mesut hemşehrim mahallemizde dönen roller için teşekkür ederim. Sen yoktun ama baya iyiydi. Birkaç kusur vardı ama onlar da olsun bir şey olmaz. Aranıza katılmayı planlıyorum roller böyle giderse :D - Tyzee Ruffin.

Çevrimdışı hellcat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Ağustos 2019, 21:05
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #1542 : 17 Şubat 2019, 20:59:35 »
Her 2-3 kişinin /q çektiğinin fotoğrafını alıp birlik şikayeti oluştursak sunucuda birlik kalmaz.
Zaten bu yüzden Rina'nın rol seviyesi diplerde, o birliklere hala göz yumulduğu için Rina'nın kalitesi yerlerde.

sonuçta rol paylaşıyoruz burada SS yarışması değil hadi konuyu baltalama bb
Birlik kurup tanıtım açtıysan sslerini düzgün atacaksın, kalitesiz ssler atıp insanların gözlerini kanatmaya hakkınız yok. Eğer rol editlemeyi bilmiyorsanız tanıtım açmayın.

5-10 kişi veya daha fazla üyeye sahip bir birliksiniz, bu kadar kişi arasında ne kral roller dönecekken sslerinizdeki rol tiplerini gördüğümde cidden üzülüyorum. 2-3 kişinin yapabildiği şeyi 5-10 kişi yapamıyorsunuz. Birde tutturmuşsunuz rol editi önemli değil, önemli olan rol diye. Arkadaşlar, yıl olmuş 2019 ama hala aranizda dawg,homie gibi sokak jargonlarını türkçeleştiremeyen insanlar var. Kaliteli insanların Rina'ya başlaması ve birlik tanıtımlarındaki faydalı eleştiriler ile Rina'daki kesimin %95'i slangleri türkçeleştirip kullanmaya başladı ama siz hala dawg mawg diyorsunuz. Bunca insan size eleştiri yaparken o eleştiriden kendisine ders çıkarmayı değilde eleştiri yapan kişiyi linç etmeye proglamlanmışsınız. Üzgünüm ama bu şekilde hiçbir yere gelemezsiniz. Oluşumunuzda kaliteli insanların yanında bulunup onlardan birkaç şey kapmaya çalışıp rol kalitesini yükseltmesi gereken onlarca insan var, fakat maalesef oluşumda onları geliştirebilecek birisi yok. Yönetim yaptığınız kural ihlallerine göz yumuyor mu bilmiyorum ama size şunu söyliyeyim, yaptığınız roller, veya yapmaya çalıştığınız roller sunucunun geri kalanını oyundan soğutuyor. Şu anki rollerinizden zevk alıyormusunuz bilmiyorum ama diğer oyuncuların zevklerini kaçırdığınız kesin. Bu kadar yazıyı yazdım ama yazdıklarımdan bir şeyler kapacak birisinin olduğundan şüpheliyim. Geliştirilmesi gereken çok şey var.

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Aralık 2021, 14:39
Toplam oynama: 93 gün, 21 saat
« Yanıtla #1543 : 17 Şubat 2019, 21:18:10 »

Çevrimdışı KiKi

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Nisan 2021, 17:43
Toplam oynama: 143 gün, 1 saat
« Yanıtla #1544 : 17 Şubat 2019, 21:58:44 »
Daha önce sizin kadar iyi bir birliğin gelmemiş olması (eski esos hariç tabii ki) sunucu için büyük kayıpmış gerçekten. Severek takip ediyorum harikasınız. :* :-*

Çevrimdışı Keyon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wayne Wytes Lv.19
Son giriş: 11 Temmuz 2019, 13:26
Toplam oynama: 44 gün, 14 saat
« Yanıtla #1545 : 18 Şubat 2019, 01:17:55 »

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #1546 : 18 Şubat 2019, 03:00:35 »
Birlik üyelerimin okumasını ve uygulaması adına bunları yazıyorum;

Arkadaşlar, birliğimizi seven kadar sevmeyen de var. Sayısız DM yediğimizin farkındasınız. Hood onayı alana kadar geçen süreçte gerekirse video kaydında dolaşmayı veya fırsat bulduğunuz kadar ekran görüntüsü almaya özen gösterin. Şu anlık yapabileceğimiz tek şey bu görüntüleri öne sürerek gerekli şikayetleri açmak. Günlük büyük bir zamanımı ayırıp videoların ve görüntülerin içerisinden her akşam veya sabah gerekli görüntülerle şikayetlerimi açmayı görev edindim.. Bu durumda sizin de elinizi taşın altına sokmanızı bekliyorum. Yediğiniz her DM'de yönetim eğer silahınızı geri vermiyorsa, şikayetiniz kabul olduğu takdirde veya bana sunduğunuz gerekçeler yeterli ise kaybınız tarafımca karşılanacaktır.

Edit: Size silahınızı geri veremem fakat onun sistemsel fiyatını verebilirim.

Blokların arka sokağından tezgah koyup çatıya çıkma bugu yapan arkadaşlar için, biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek. 20 TL'lik obje paketini satın alarak yakın zamanda bu bugu yapabilmelerinin önüne geçmeye çalışacağım. Bu yüzden kısa bir süre buna da katlanıp şikayet açmakla yetinin.

Son olarak ekran görüntüsü paylaşma kısmında da bir şeyler yazmak istiyorum. Altını çizerek söyleyebilirim ki rol paylaşımı yaparken hangi programı kullandığınızın gözümde hiçbir önemi yok.. Sağda-solda-aşağıda hudları silin, çirkin görüntüleri kırpın ve üstüne isterseniz LSRP+ programı ile rollerinizi chatlog'dan kopyala yapıştır yapın. Mümkünse gereksiz logları da silerek bu işlemi gerçekleştirin. Yapabilenler PS kullansın fakat bu programı kullanmayı öğrenecek durumda veya zaman harcayacak durumda değilseniz. Bunun için bonus bir zaman harcamanıza gerek yok. Amacımız rollerimizi forum üzerinden takipçilerimizle ve yöneticilerle paylaşmaktır. Ekran görüntüleriniz çirkin gözükmediği sürece benim için hiçbir problem yok.

Çevrimdışı KaşarNiyazi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hanry West Lv.11
Son giriş: 21 Ağustos 2022, 17:38
Toplam oynama: 35 gün, 14 saat
« Yanıtla #1547 : 18 Şubat 2019, 04:15:52 »
Bu oyuna mesut ve videolarıyla başladım diyebilirim.Tecrübe kazandığımda ve bir dost çevresi kazandığımda kendimi dahada çok geliştirdim.IC olarak mahallenize geldim, beni tokat manyağı yapıp gönderdiniz, bence biraz daha dikkat etmelisiniz agresif rol yapmamaya, başarılar.

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31