Her 2-3 kişinin /q çektiğinin fotoğrafını alıp birlik şikayeti oluştursak sunucuda birlik kalmaz.
Zaten bu yüzden Rina'nın rol seviyesi diplerde, o birliklere hala göz yumulduğu için Rina'nın kalitesi yerlerde.
sonuçta rol paylaşıyoruz burada SS yarışması değil hadi konuyu baltalama bb
Birlik kurup tanıtım açtıysan sslerini düzgün atacaksın, kalitesiz ssler atıp insanların gözlerini kanatmaya hakkınız yok. Eğer rol editlemeyi bilmiyorsanız tanıtım açmayın.
5-10 kişi veya daha fazla üyeye sahip bir birliksiniz, bu kadar kişi arasında ne kral roller dönecekken sslerinizdeki rol tiplerini gördüğümde cidden üzülüyorum. 2-3 kişinin yapabildiği şeyi 5-10 kişi yapamıyorsunuz. Birde tutturmuşsunuz rol editi önemli değil, önemli olan rol diye. Arkadaşlar, yıl olmuş 2019 ama hala aranizda dawg,homie gibi sokak jargonlarını türkçeleştiremeyen insanlar var. Kaliteli insanların Rina'ya başlaması ve birlik tanıtımlarındaki faydalı eleştiriler ile Rina'daki kesimin %95'i slangleri türkçeleştirip kullanmaya başladı ama siz hala dawg mawg diyorsunuz. Bunca insan size eleştiri yaparken o eleştiriden kendisine ders çıkarmayı değilde eleştiri yapan kişiyi linç etmeye proglamlanmışsınız. Üzgünüm ama bu şekilde hiçbir yere gelemezsiniz. Oluşumunuzda kaliteli insanların yanında bulunup onlardan birkaç şey kapmaya çalışıp rol kalitesini yükseltmesi gereken onlarca insan var, fakat maalesef oluşumda onları geliştirebilecek birisi yok. Yönetim yaptığınız kural ihlallerine göz yumuyor mu bilmiyorum ama size şunu söyliyeyim, yaptığınız roller, veya yapmaya çalıştığınız roller sunucunun geri kalanını oyundan soğutuyor. Şu anki rollerinizden zevk alıyormusunuz bilmiyorum ama diğer oyuncuların zevklerini kaçırdığınız kesin. Bu kadar yazıyı yazdım ama yazdıklarımdan bir şeyler kapacak birisinin olduğundan şüpheliyim. Geliştirilmesi gereken çok şey var.