Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eastside of Santos - ESOS

Başlatan Fixatien, 19 Ocak 2018, 09:07:47
Okunma sayısı 247925 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: East Side of Santos - Chapter II: Glen Park
« Yanıtla #1530 : 17 Şubat 2019, 13:41:13 »
Spoiler:
İsterseniz helper yetkimi alın şimdi söyleyeceklerim yönetim ekbinin veya sizlerin zorunuza gidebilir, gidecektir.

Öncelikle "Glamira" gibi bir birliğin 4-5 tane uyarısı geldikten sonra onaylarının alınması, bizim tek bir kural ihlalinden onayımızın alınması bir değil. Bu şahıslara onlarda "/q" sebebiyle ceza açılırken. Sadece oyuncuların ceza alması size ne kadar mantıklı geliyor arkadaşlar? Ben emek verip bir şeyler yaparken oyuncularımın böyle bir şey yapması oldukça üzücü. -ki ben oyuncularımla gerekli konuşmayı yaptım. Onay bahane, benim sunucudaki olayım rol. Rol yaparak eğleniyorum silah çekerek, düşüp /q atarak eğlence çıkartamıyorum maalesef.

Fakat bu sunucuda youtuberler veya supporterların her istediğinin olması da ayrı mevzu. Üç tane adam için onayım alınırken bu birliğin veya başka birliklerin /q atması ve sadece uyarı alması garip olay gerçi. Fakat bir youtuberin şikayet açarak onayımızı aldırması da daha garip.

Videosunda pete geçiyor, RK olmuyor. CK çekiyor bu beni hiç ilgilendirmez. Rol sonrası böyle bir şey yapabilirdi veya arkadaşlarına söyleyip izlettirebilirdi. Zamanında "Polis Departmanındayken" hastanede teleport atarak kaçan adama ışınlanıp ekran görüntüsü aldığım için helper yetkim düşmüştü ve bana denilen şey, "Senin yetkilerin bunları ispatlamak için verilmiyor." kelimesiydi. Fakat bu şahıs köpeğe geçip olayları izlemesi üzerine de, "Bu pet 25 TL verip pete geçip olayları izlemesi için de verilmiyor." olacaktır.

Benim diyeceklerim her ne kadar çok olsa da her ne kadar ağır veya hafif olsa da bu adamların alacağı hiç bir ceza yoktur. Rina ekibi de bu adamları desteklemeye ve savunmaya devam edecektir. Ben olabildiğince saygınlığımı korudum ve "15" kişilik ekibimi 3 arkadaş için yakmamaya karar verdim. Üç arkadaşla gerekli konuşmayı yaptım ve birliğimi tekrar açtım. Fakat bu adamların çoğu oyuncusu /q kural ihlali yaparken onayları olması da bana ayrı koyan bir mevzu.

Her ne kadar linç edip her ne kadar bu ortamda beni kötüleyip elinizden geleni yapsanız da, ben ve ekibim asla pes etmeyecek. Şimdi ne isterseniz üzerimde uygulayabilirsiniz "Rina Ekibi".. Ben diyeceklerimi dedim. Şikayetlerimi de oluşturdum. Umuyorum ki bana yapılan şey bu adamlara da yapılır.

Ha, yapılmazsa da sizin sorununuz.. Rina alemi bir sunucunun daha, youtuberlere veya supporter lara ne kadar destek verilebileceğini göstermiş olur.

İyi forumlar iyi roller dilerim arkadaşlar.
Şunları da ilave etmek isterim ki, birlik lideri şikayet savunmasında hatalarının farkındadır diye bir cümle kullanması da olayları iyice kızıştırıyor. Bu ilk değil ki? Eğer benim iki adamım kural ihlali yapıp onayım alındıysa, bu adamların çoğu adamının /q atması dolayısıyla bu adamların da onayının alınmasını talep ediyorum.
Kasma oğlum bu kadar, onayları olsa kaç yazar? Yaptıkları kural ihlalleri ile yürüttükleri kadar yürütsünler, biz kalitemizi koruruz, birlik mi kapandı? Farklı konsepte geçer, yeni birlik açarız. Rolümüzü yaparız, rolümüze bakarız yani...
Sistem onayı nedir? Kişi sayısını arttırmak için gerekli bir şey sadece başka bir şeye yaramıyor. Pekte önemli değil bunu sende biliyorsun. Katıldığım noktalarında var, katılmadığım noktalarda ama şu birlikteki oyuncuların attıkları fake crash / /q / aktif rolde AFK / aktif rolde /b'ler olmasa rollerde türkçe terim kullansanız, /hudkapa yapsanız, rolleri  daha düzgün şekilde editleseniz(yazım hatalarını diyorum) ya da bunun için uğraşsanız. Bunlar hakkında yapılan yorumlara ters cevap vermeseniz, bir şeyler öğrenebileceğiniz insanlara ters gitmeseniz daha iyi olabilirsiniz. Çok fazla gelişmeniz gerekiyor. Aranızda iyi rol yapanda var ama kötü rol yapanlar daha baskın duruyor.

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #1531 : 17 Şubat 2019, 13:47:25 »
2-3 kişi /q çekti diye şu tanıtımı kirletme hakkınız yok. Gidin şikayetinizde ne yazıyorsanız yazın. Yönetim gerekli cevabı verecektir. Her 2-3 kişinin /q çektiğinin fotoğrafını alıp birlik şikayeti oluştursak sunucuda birlik kalmaz. Eğer bunun fazla istismar edildiğini düşünüyorsanız görüntülerle birlikte şikayet açın.

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #1532 : 17 Şubat 2019, 13:51:29 »
Bizden 2 kişinin /q çekmesini, sizden birlik UNDERBOSS'u ve CAPO'nuzun bug abuse yaparak savaş kazanmasını aynı tutmayın. Gerekli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum. Artık tanıtımı kirletmeyi bırakabilirsiniz.

Çevrimdışı VenomSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2019, 00:36
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #1533 : 17 Şubat 2019, 13:53:04 »
Bizden 2 kişinin /q çekmesini, sizden birlik UNDERBOSS'u ve CAPO'nuzun bug abuse yaparak savaş kazanmasını aynı tutmayın. Gerekli açıklamaları yaptığımı düşünüyorum. Artık tanıtımı kirletmeyi bırakabilirsiniz.

Sizi vurdum diye 15 gün banlandım.Pişman mıyım hayır.Birliğinizin 15 gün daha dayanması dileği ile, Damian Shelby.

Çevrimdışı rescue2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2020, 17:40
Toplam oynama: 84 gün, 18 saat
« Yanıtla #1534 : 17 Şubat 2019, 13:53:20 »
2-3 kişi /q çekti diye şu tanıtımı kirletme hakkınız yok. Gidin şikayetinizde ne yazıyorsanız yazın. Yönetim gerekli cevabı verecektir. Her 2-3 kişinin /q çektiğinin fotoğrafını alıp birlik şikayeti oluştursak sunucuda birlik kalmaz. Eğer bunun fazla istismar edildiğini düşünüyorsanız görüntülerle birlikte şikayet açın.
oluşturuyoruzda size şikayet point cezası, bize gelince bi stand'dan dolayı allah için güldürüyorsun.

Çevrimdışı starmarz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Şubat 2019, 15:12
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #1535 : 17 Şubat 2019, 15:01:43 »
Bi kaliteli kapandı kaldık bi kalitesizle her neyse kolay gelsin.

Çevrimdışı guardMatheus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 18 Aralık 2022, 14:14
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #1536 : 17 Şubat 2019, 15:09:50 »
Merhaba,

Kötü yorum yapabilirsiniz ama asla kimseyi kırıcı bir yorum yapamazssınız kötü eleştiri olabilir ama kırıcı eleştiri olamaz.
"Kırıcı ve kışkırtıcı yorumlar silinmiştir."

Saygılarımla guardMatheus

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #1537 : 17 Şubat 2019, 16:20:55 »
Kışkırtıcı yorum atan platform üyelerini son seferlik uyarıyorum. Tekrarı halinde tartışma çıkartmak sebebiyle platformdan kalıcı olarak yasaklanacak.

Çevrimdışı Altes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 01:49