Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Hatalı park cezaları kaldırılsın mı? ya da mantıklı bir şekilde düzenlensin mi?

evet
6 (26.1%)
durdukları hata hemde derhal
5 (21.7%)
pd'yim ve bu cezaları yazarken zevk alıyorum
12 (52.2%)

Toplam Oy Verenler: 23

Hatalı park cezları vol.2

Başlatan OLMAZ, 04 Ocak 2022, 01:42:51
Okunma sayısı 1409 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Temmuz 2022, 01:15
Toplam oynama: 10 gün, 12 saat
Birlik: ** ***NTZ
Hatalı park cezları vol.2
« : 04 Ocak 2022, 01:42:51 »
Her yazılanı siliyorum
 ar-ge'nin konusu bu cezalar acayip fazla bu cezaların fiyatı eski hız kesen cezalar gibi olması veyahut 1000 dolar olması lazım.
Bir diğeri ise bu kaldırıma koyulan araçların gta sanandreasın gta 5 gibi olmadığını düşünülerek (yolları geniş olmadığından ve her bungalov evin bahçesi olmadığından) ceza yazma sistemi bunun için bir sebep olmaması çünkü kaldırım dışında yola koyma opsiyonu seçilirse ne oluyor oradan geçilmiyor yolada koymayacaksan nerede realistlik diye sorarım, koyulacak yer yok ve onaylı birlikleri bırak diğer oyuncularda bir örneğin işyeri , ev'e girerken arabalarını bırakınca mağdur oluyordur.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Hatalı park cezları vol.2
« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2022, 02:01:26 »
Yarısından sonra okumayı bıraktım neden?
Açtığınız Ar-Ge zaten red yedi 2.yi açarak Hera’nın ikna olucağını sanmam
2 Aracının ceza yemesini istemiyorsan gizle yada kurallara uygun park et
3 Araç cezaları kalkarsa madem realistiklik kayıyorsak araya bu hiç realistik değil
4 Bir büro AR-GE ile değil ancak PD yönetim ile kapatılır yada pasif çekilir
5 Eğer hatalı park değil diyorsanız kanıtlarınızla İÇ şikayet açın cezanın parasını yada biraz daha fazlasını alıyorsunuz
6 Trafik büroda roller yapılıyor yada yapılmıyor ki yapılmasa ceza kesilmez

İyi günler

Çevrimdışı BeneKli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2022, 02:06:07 »
Öncelikle merhaba, burası RP sunucusu olduğunu belirterek cümlelerime başlamak isterim. 7500 ve üstü IC para için bu kadar yanmanıza gerek yok. Adı üstünde RP oyunu dimi? Ne saçma bir düşüncenizin olduğunu açtığınız ar&ge'lerden anladım. Biraz realistik olarak düşünerek rolünü yap ve aracını park et, kimsenin kimseye garezi yok. Yok o kalksın, yok bu kalksın, nasıl cümleler bunlar? Kimse sana yaptığı rolün hesabını ve kanıtını sunmak zorunda değil. Kuyruk acın yüzünden sunucuyu kötülemene gerek yok, eğer araç sürüyüm kafama göre takılıyım diyorsan Discord'dan ulaşabilirsiniz, çok güzel Freeroam server'lar önerebilirim size, teşekkürler iyi akşamlar. :)

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2022, 02:34:27 »
1-Kurallara uygun nedir bunu açıkla
2-Ben her gittiğim yerde aracımı gizliye mi alıcam? Kendinle çelişiyorsun aracı real hayatta gizliye mi alabiliyorsun? Yukarıda bunun sebebinide yazmama rağmen hala anlamakta güçlük çekiliyor sanırım. https://www.hizliresim.com/6bv0snp bu ss'de kurallara uygun parkedilmiş kaldırımla hiç bir şekilde değmeyen arabayada ceza yazılmış eğer kaldırıma koymayacaksak , yolun yanına koyup milletin geçişini engelleyip üstüne üstlük yine ceza yiyeceksek diyecek bir şey bulamıyorum.
3-Bu realistliği fazla gözünde büyütüyorsun, oyunda full realistlik arasaydık konsept Hard rp olurdu o zaman bunu demeye cürret etmezdik fakat medium rp ve oyuncuların isteğine göre özel map ben bunları kale diye nitelendiriyorum bu kaleler gelmezdi mesela yani bu bir örnek sunucuda bir sürü realistik olmayan şeylerde var. Sana burada bu saçma düşünceni sabaha kadar çürütürüm ama ne senin anlıyacağın var ne de bir başkasının.
4-Burada oyuncuların söz hakkı olduğu yer olduğu için ar-ge açtım yani Pd yönetim bunu keyfine göre açıp kapatmaz bir kaç beyni olan orta çağ kölesi olmayan varsa umuyorum ki bu ar-ge'ye destek verirler.
5-İc şikayetlerin hiç birinde polis haksız görülmüyor o yüzden gerek yok ve durduk yerde oyunda araba sürdüm diye bu kadar uğraşmak istemiyorum ıc olarak.
6-Rolden kastın heralde şöyle oluyor "memur john anahtarı çevirir ve motoru açar. /me gaz pedalına basar. /me araç görür ve düşünür. /me cezalık bir durum olduğunu saptar /do memur john araca ceza yazdığı belli olmaktadır." Bu mu rol? Yoksa çevrede kaldırımda durmuş araçları /m Araçlarınızı hatalı parktan kurtarın yazmak mı? hiç kimse objektif değil anlaşılıyor BİRLİK:LSPD
Ar-ge agresif bir şekilde açılmış yazılanları tasvip etmiyorum tamam da bu duruma el atılması gerekiyor!!!!!! böyle saçma şekilde olmaz.
1

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2022, 02:43:25 »
Öncelikle merhaba, burası RP sunucusu olduğunu belirterek cümlelerime başlamak isterim. 7500 ve üstü IC para için bu kadar yanmanıza gerek yok. Adı üstünde RP oyunu dimi? Ne saçma bir düşüncenizin olduğunu açtığınız ar&ge'lerden anladım. Biraz realistik olarak düşünerek rolünü yap ve aracını park et, kimsenin kimseye garezi yok. Yok o kalksın, yok bu kalksın, nasıl cümleler bunlar? Kimse sana yaptığı rolün hesabını ve kanıtını sunmak zorunda değil. Kuyruk acın yüzünden sunucuyu kötülemene gerek yok, eğer araç sürüyüm kafama göre takılıyım diyorsan Discord'dan ulaşabilirsiniz, çok güzel Freeroam server'lar önerebilirim size, teşekkürler iyi akşamlar. :)
Sana vakit bile ayırmıyıcam sen apayrı bir kafasın discord ver bir kaç kelam laf edeyim ama bi ara.. Sicile bak ahahahha bu yorumları atmana  gerek yok kendini sevdirmek için hoşt la kış kış argeden rolmüş aynen kanka sensin

Çevrimdışı zeu$

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 06 Aralık 2023, 00:50
Toplam oynama: 157 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Kasım 2022, 16:13
Toplam oynama: 17 gün, 14 saat
Birlik: ** 117
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2022, 03:13:19 »
Kanka yokuştaki kırmızı araçları diyosan hepsine teker teker ben yazdım. Sebebi biz defalarca uyarmamıza rağmen aracınızı hatalı parktan kurtarmamanız ve üstüne arkadaşının birim aracına bıçakla vurup beanbag yiyince q atması.

Çevrimdışı Rahilan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fudo Ganju Lv.20
Köken: Japon
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 84 gün, 3 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 14 Ağustos 2022, 04:18
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2022, 14:23:29 »
3 Araç cezaları kalkarsa madem realistiklik kayıyorsak araya bu hiç realistik değil
5 Eğer hatalı park değil diyorsanız kanıtlarınızla İÇ şikayet açın cezanın parasını yada biraz daha fazlasını alıyorsunuz

İyi günler
Trafik büro'da sorun yok adamlar çatır çatır çalışıyor dostum, alıntı yaptığım arkadaş gayet haklı durumda ve ek olarak şöyle bir durum var, eğer bölgendeki trafik durumundan rahatsızsan araçların için farklı bir garaj bölgesi seçebilirsin illa hoodunun içinde olmak zorunda değil.Yada araçlarını toplu olarak oraya diziyorsun diye kural ihlaline girmiyor değil işi reeliteye vurucaksan da amerikanın trafik kurallarına bakın biraz adamlar araçlarını saatlik park ediyor bak günlük olmayan yerler bile var sen düşün, İşin kısası AR-GE'yi desteklemiyorum :dislike:

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2022, 17:35:08 »

İyi günler
Trafik büro'da sorun yok adamlar çatır çatır çalışıyor dostum, alıntı yaptığım arkadaş gayet haklı durumda ve ek olarak şöyle bir durum var, eğer bölgendeki trafik durumundan rahatsızsan araçların için farklı bir garaj bölgesi seçebilirsin illa hoodunun içinde olmak zorunda değil.Yada araçlarını toplu olarak oraya diziyorsun diye kural ihlaline girmiyor değil işi reeliteye vurucaksan da amerikanın trafik kurallarına bakın biraz adamlar araçlarını saatlik park ediyor bak günlük olmayan yerler bile var sen düşün, İşin kısası AR-GE'yi desteklemiyorum :dislike:
Yazdıklarım okunsa keşke.
Adamlar özveriyle çalışıyor zaten ona bende hak veriyorum koskoca mapte özellikle bu mahallede
alıntı yaptığın arkadaşa cevabını verdiğimi düşünüyorum.
illa oyun para mı yatırılmak zorunda? garaj açmak istemiyorum, araba kaldırımda durmazsa , kaldırıma temas etmediği halde yol üstünde durursa her türlü ceza yerse ama çok büyük bir küfür geliyor bunların ardından.
Araç hood içinde olmak zorunda çok saçma konuşuyorsun.
Amerikada kendi bungladov evlerinin ya bahçesine ya da kaldırımın yanına park edersin fakat gta sanandreas değilde gta V olsa dediğin olabilir gta sanandreasda yollar dar o yüzden oradan başka bir oyuncu geçerken kaldırımın üstüne koyman gerekiyor yoksa oradaki araçlara gelen giden çarpar.
Bungalov evlerin önünde  saatlik dediğin şey yok bilgin dahilinde yorum yapsan okey dicem.

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2022, 17:39:12 »
Uslubunu oldukça korumaya çalışmışsın tebrikler.Bu konuda yapacak rol bulamayan arkadaşlar gelip rastgele araçları çekiyor.Daha dün otoparka bıraktığım arabayı çekmiş ve 7500$ ceza yemiştim.Bu sisteme düzenleme gelmesi lazım.

DESTEKLİYORUM.
Ooo ne diyon kanka sen yukarıdaki aklı ekmek kırıntısı kadar olmayan adam gelmiş sunucuyu kötülemene gerek yok diyor ulan ben burada ar-ge açıyorsam zaten sunucuyu sevdiğim içinde oynadığım için daha güzel bir hal alması için.
ankarada deniz bunlarda beyin yok işte ne yaparsın.
birde 7500 'e fazla yanmana gerek yok yazmış 5 kere yedim bu cezayı diyorum 7.500 x5 =40k falan ben ortaçağ kölesimiyim pd'lerin maaşını ödüyicem aynı şeyi diğer ar-ge'de de söylediler oyun içi ekonomik dengeyi biz sağlamak zorunda değiliz, bunun hiç bir anlamı yok sistem kendisi para üretsin devlet kuruluşlarındaki paraları onlar versinler.

Çevrimdışı Rahilan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fudo Ganju Lv.20
Köken: Japon
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 84 gün, 3 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 14 Ağustos 2022, 04:18
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2022, 23:18:39 »

İyi günler
Yazdıklarım okunsa keşke.
Adamlar özveriyle çalışıyor zaten ona bende hak veriyorum koskoca mapte özellikle bu mahallede
alıntı yaptığın arkadaşa cevabını verdiğimi düşünüyorum.
illa oyun para mı yatırılmak zorunda? garaj açmak istemiyorum, araba kaldırımda durmazsa , kaldırıma temas etmediği halde yol üstünde durursa her türlü ceza yerse ama çok büyük bir küfür geliyor bunların ardından.
Araç hood içinde olmak zorunda çok saçma konuşuyorsun.
Amerikada kendi bungladov evlerinin ya bahçesine ya da kaldırımın yanına park edersin fakat gta sanandreas değilde gta V olsa dediğin olabilir gta sanandreasda yollar dar o yüzden oradan başka bir oyuncu geçerken kaldırımın üstüne koyman gerekiyor yoksa oradaki araçlara gelen giden çarpar.
Bungalov evlerin önünde  saatlik dediğin şey yok bilgin dahilinde yorum yapsan okey dicem.
Keşke sende kendinle çelişmeden yorum yapma yeteneğini kullanabilsen birader, önce Trafik büro için "para sıfırlama" olarak ismi değişsin diye veryansın ediyorsun sonra çalışmalarına bir şey demiyorum diyorsun, kaldı ki attığın ekran görüntüsündeki evleri "bungalov" evler ile benzetmek ve ceza yememek istiyorsan evlerin sağında solundaki boşluklara park edebilirsin. Aracını koyduğun alan anlattığın sistem için uygun değil. Zaten tek araçlık yol geçiş alanını tamamen katlediyorsun koyduğun arabalarınla sonra da neden ceza yedim diye isyan bayrağı çekiyorsun. Hem suçlu hem güçlüsün, eğer cezalardan rahatsızsan ic yollardan ceza kesen polise şikayet oluşturabilirsin yada ooc olarak şikayet oluşturabilirsin bunlarında dışında yapacağın birşey yok işin özü ar-ge'yi desteklemiyorum.