Yarısından sonra okumayı bıraktım neden?
Açtığınız Ar-Ge zaten red yedi 2.yi açarak Hera’nın ikna olucağını sanmam
2 Aracının ceza yemesini istemiyorsan gizle yada kurallara uygun park et
3 Araç cezaları kalkarsa madem realistiklik kayıyorsak araya bu hiç realistik değil
4 Bir büro AR-GE ile değil ancak PD yönetim ile kapatılır yada pasif çekilir
5 Eğer hatalı park değil diyorsanız kanıtlarınızla İÇ şikayet açın cezanın parasını yada biraz daha fazlasını alıyorsunuz
6 Trafik büroda roller yapılıyor yada yapılmıyor ki yapılmasa ceza kesilmez
İyi günler
Trafik büro'da sorun yok adamlar çatır çatır çalışıyor dostum, alıntı yaptığım arkadaş gayet haklı durumda ve ek olarak şöyle bir durum var, eğer bölgendeki trafik durumundan rahatsızsan araçların için farklı bir garaj bölgesi seçebilirsin illa hoodunun içinde olmak zorunda değil.Yada araçlarını toplu olarak oraya diziyorsun diye kural ihlaline girmiyor değil işi reeliteye vurucaksan da amerikanın trafik kurallarına bakın biraz adamlar araçlarını saatlik park ediyor bak günlük olmayan yerler bile var sen düşün, İşin kısası AR-GE'yi desteklemiyorum 
Yazdıklarım okunsa keşke.
Adamlar özveriyle çalışıyor zaten ona bende hak veriyorum koskoca mapte özellikle bu mahallede
alıntı yaptığın arkadaşa cevabını verdiğimi düşünüyorum.
illa oyun para mı yatırılmak zorunda? garaj açmak istemiyorum, araba kaldırımda durmazsa , kaldırıma temas etmediği halde yol üstünde durursa her türlü ceza yerse ama çok büyük bir küfür geliyor bunların ardından.
Araç hood içinde olmak zorunda çok saçma konuşuyorsun.
Amerikada kendi bungladov evlerinin ya bahçesine ya da kaldırımın yanına park edersin fakat gta sanandreas değilde gta V olsa dediğin olabilir gta sanandreasda yollar dar o yüzden oradan başka bir oyuncu geçerken kaldırımın üstüne koyman gerekiyor yoksa oradaki araçlara gelen giden çarpar.
Bungalov evlerin önünde saatlik dediğin şey yok bilgin dahilinde yorum yapsan okey dicem.
Keşke sende kendinle çelişmeden yorum yapma yeteneğini kullanabilsen birader, önce Trafik büro için "para sıfırlama" olarak ismi değişsin diye veryansın ediyorsun sonra çalışmalarına bir şey demiyorum diyorsun, kaldı ki attığın ekran görüntüsündeki evleri "bungalov" evler ile benzetmek ve ceza yememek istiyorsan evlerin sağında solundaki boşluklara park edebilirsin. Aracını koyduğun alan anlattığın sistem için uygun değil. Zaten tek araçlık yol geçiş alanını tamamen katlediyorsun koyduğun arabalarınla sonra da neden ceza yedim diye isyan bayrağı çekiyorsun. Hem suçlu hem güçlüsün, eğer cezalardan rahatsızsan ic yollardan ceza kesen polise şikayet oluşturabilirsin yada ooc olarak şikayet oluşturabilirsin bunlarında dışında yapacağın birşey yok işin özü ar-ge'yi desteklemiyorum.
İroni yaptığımı anlamıcak kadar vasat bir mizacın varsa benim yapabileceğim pek bir şey yok. Çalışmalarına bir şey demiyorum mu? Bence kaldırılsınlar diyorum.
Anlatıığım sistem? Ben diyorum ki kaldırımlara koyulması ceza arz etmesin gta sanandreas oyununda yollar dar market caddesi hariç ee o zaman diğer insanları düşünerek kaldırıma konması kötü bir şey mi? o küçücük alandan insanlar geçebilsin diye arabalar kaldırıma koyuluyor ve gelip burada yok o evin boşluklarının oraya koy falan okumuyorsunuz bana laf söyleme cürretinde bulunuyorsunuzda yazdıklarımı okumuyorsunuz veya algılayamıyorsunuz.
Ben evin içine mi koyayım arabayı? Orada bir tane araba olsa iyi 10 tane araba var hadi birini evin içine koydum tabiri bu yani orada evin yanında koyulacak yer yok, kapının önüne koyduk diyelim böyle daha mı gerçekçi ya da kurallara uygun?
Zaten o geçiş hakkını katletmemek adına kaldırıma koyuluyordu o arabalar aloooo sende okumada eksikliğimi var kardeş?
Suçlu mu? Oyun içinde köle gibi para kasıp pd'ye bağışlamak istemediğim için mi? 40 bin ceza neden vereyim ki? daha oyuna girip kendim ne bileyim araba, silah vs. için para kasmıyorum.
Yani bunları okuyup nasıl bunları yazdın ya da yazdıklarımı mı okumadın gerçekten şüphe ediyorum bu kitleden.