1-Kurallara uygun nedir bunu açıkla
2-Ben her gittiğim yerde aracımı gizliye mi alıcam? Kendinle çelişiyorsun aracı real hayatta gizliye mi alabiliyorsun? Yukarıda bunun sebebinide yazmama rağmen hala anlamakta güçlük çekiliyor sanırım.
https://www.hizliresim.com/6bv0snp bu ss'de kurallara uygun parkedilmiş kaldırımla hiç bir şekilde değmeyen arabayada ceza yazılmış eğer kaldırıma koymayacaksak , yolun yanına koyup milletin geçişini engelleyip üstüne üstlük yine ceza yiyeceksek diyecek bir şey bulamıyorum.
3-Bu realistliği fazla gözünde büyütüyorsun, oyunda full realistlik arasaydık konsept Hard rp olurdu o zaman bunu demeye cürret etmezdik fakat medium rp ve oyuncuların isteğine göre özel map ben bunları kale diye nitelendiriyorum bu kaleler gelmezdi mesela yani bu bir örnek sunucuda bir sürü realistik olmayan şeylerde var. Sana burada bu saçma düşünceni sabaha kadar çürütürüm ama ne senin anlıyacağın var ne de bir başkasının.
4-Burada oyuncuların söz hakkı olduğu yer olduğu için ar-ge açtım yani Pd yönetim bunu keyfine göre açıp kapatmaz bir kaç beyni olan orta çağ kölesi olmayan varsa umuyorum ki bu ar-ge'ye destek verirler.
5-İc şikayetlerin hiç birinde polis haksız görülmüyor o yüzden gerek yok ve durduk yerde oyunda araba sürdüm diye bu kadar uğraşmak istemiyorum ıc olarak.
6-Rolden kastın heralde şöyle oluyor "memur john anahtarı çevirir ve motoru açar. /me gaz pedalına basar. /me araç görür ve düşünür. /me cezalık bir durum olduğunu saptar /do memur john araca ceza yazdığı belli olmaktadır." Bu mu rol? Yoksa çevrede kaldırımda durmuş araçları /m Araçlarınızı hatalı parktan kurtarın yazmak mı? hiç kimse objektif değil anlaşılıyor BİRLİK:LSPD
Ar-ge agresif bir şekilde açılmış yazılanları tasvip etmiyorum tamam da bu duruma el atılması gerekiyor!!!!!! böyle saçma şekilde olmaz.