Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Özel hastaneler

Başlatan Zweisamkeit, 03 Ocak 2022, 01:12:40
Okunma sayısı 2984 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ŞEKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 16:35
Toplam oynama: 107 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: Özel hastaneler
« Yanıtla #40 : 04 Ocak 2022, 22:04:53 »
Arkadaşlar anlatmak istediğimiz konu şu, doktor bulamıyor olabilirsiniz. Haklısın diyelim. Özel bir hastane açılınca orası ne kadar aktif kalacak? Şöyle şeyleri düşünmeniz daha iyi olabilir. Adam akıllı yürütebilecek birisi varsa çıksın ve City Hospital'ı açsın. Hangimiz buna hayır dedik? Umarım bir özel hastane açılır ve gerçeği görürsünüz. Son yorumumdu iyi forumlar.
Ya tedavi ücretlerinden bahsediyoruz. Diyoruz ki doktor olmadığı zaman alternatif bir yer olsun. 17 yaşındaki çocuğun egosunu çekmeden kendi isteğiyle bir şeyler yapsın diyorum, sizde admin kontrolü altında rol yaparlar diyorsun. Adam sırf rol yapması onun cebine girecek 2000 dolardan bahsediyorum hala aktiflik sorguluyorsunuz.

Tamam  :'D :'D :'D

Şimdi anladım insanların neden fd ye girmek istemediğini.

Devam edecek misin dostum? Günde beş on ileti atıyorsun yüzde sekseni FD'ye sallıyorsun. Anlamadım ki n'aptık biz sana?
Bana değil, oyunculara yaptınız yapacağınızı. Bu karakterimin çoğu rolü fire departmanda geçti ve birçok yönetime şahitlik ettim. Fire Depatmanın pasife alınmasına, rol yapayım diye birlikte bölünmeye sebep olmalarına tanıklık ettim  @#sihnâ hala oluşumda ona sora bilirsiniz. Anlatsın size captanlıktan nasıl FF3'e düşmesini. Torpil olaylarınıda ona sora bilirsiniz eğer kanıt istiyorsanız. Bety yönetime gelmeden önce fire departmanı gereksiz olarak bir yer görüyorlardı " yönetim de dahil". Fire yönetimi çalışmazken görevleri subaylara yükleyip ff2 adamı çavuşa çıkarırlarsa rol yapacak adam bulamazlardı. Bulamadılar zaten tarihinde ilk defa 4 üyeye düştüğünü gördüm. Aynısını yaşamamanız için insanlar öneri veriyor ve siz fd milliyetçiliği yaparak insanları iyice kendinizden soğutuyorsunuz. Bety Rönesans hareketi ile bir şeyler yaptı fakat değeri bilinmiyor.

Sana başka bir şey demeyeceğim, her zaman üste çıkmak için çabalamak garip bir şey. Konuyu desteklemedim bu kadar.
Sen kimsinde üste çıkmaya çalışıyım ki? Olanlar bunlar istersen #sihnâ adlı arkadaşa söylersin o gerçekleri anlatır sana.

Arkadaş gerildi galiba.  :hihi:
Evet biraz gerildim ya, 12,13 yaşındaki çocuklara ooc çavuş muamelesi yapayımda stres atayım

Sevdim galiba bu fikri, 12 13 yaşında mısın? Bilmiyorum galiba öylesin.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #41 : 04 Ocak 2022, 22:07:56 »
Arkadaşlar anlatmak istediğimiz konu şu, doktor bulamıyor olabilirsiniz. Haklısın diyelim. Özel bir hastane açılınca orası ne kadar aktif kalacak? Şöyle şeyleri düşünmeniz daha iyi olabilir. Adam akıllı yürütebilecek birisi varsa çıksın ve City Hospital'ı açsın. Hangimiz buna hayır dedik? Umarım bir özel hastane açılır ve gerçeği görürsünüz. Son yorumumdu iyi forumlar.
Ya tedavi ücretlerinden bahsediyoruz. Diyoruz ki doktor olmadığı zaman alternatif bir yer olsun. 17 yaşındaki çocuğun egosunu çekmeden kendi isteğiyle bir şeyler yapsın diyorum, sizde admin kontrolü altında rol yaparlar diyorsun. Adam sırf rol yapması onun cebine girecek 2000 dolardan bahsediyorum hala aktiflik sorguluyorsunuz.

Tamam  :'D :'D :'D

Şimdi anladım insanların neden fd ye girmek istemediğini.

Devam edecek misin dostum? Günde beş on ileti atıyorsun yüzde sekseni FD'ye sallıyorsun. Anlamadım ki n'aptık biz sana?
Bana değil, oyunculara yaptınız yapacağınızı. Bu karakterimin çoğu rolü fire departmanda geçti ve birçok yönetime şahitlik ettim. Fire Depatmanın pasife alınmasına, rol yapayım diye birlikte bölünmeye sebep olmalarına tanıklık ettim  @#sihnâ hala oluşumda ona sora bilirsiniz. Anlatsın size captanlıktan nasıl FF3'e düşmesini. Torpil olaylarınıda ona sora bilirsiniz eğer kanıt istiyorsanız. Bety yönetime gelmeden önce fire departmanı gereksiz olarak bir yer görüyorlardı " yönetim de dahil". Fire yönetimi çalışmazken görevleri subaylara yükleyip ff2 adamı çavuşa çıkarırlarsa rol yapacak adam bulamazlardı. Bulamadılar zaten tarihinde ilk defa 4 üyeye düştüğünü gördüm. Aynısını yaşamamanız için insanlar öneri veriyor ve siz fd milliyetçiliği yaparak insanları iyice kendinizden soğutuyorsunuz. Bety Rönesans hareketi ile bir şeyler yaptı fakat değeri bilinmiyor.

Sana başka bir şey demeyeceğim, her zaman üste çıkmak için çabalamak garip bir şey. Konuyu desteklemedim bu kadar.
Sen kimsinde üste çıkmaya çalışıyım ki? Olanlar bunlar istersen #sihnâ adlı arkadaşa söylersin o gerçekleri anlatır sana.

Arkadaş gerildi galiba.  :hihi:
Evet biraz gerildim ya, 12,13 yaşındaki çocuklara ooc çavuş muamelesi yapayımda stres atayım

Sevdim galiba bu fikri, 12 13 yaşında mısın? Bilmiyorum galiba öylesin.
Evet ben 10 yaşında fd subayı olup eğitim verdim. Ama sen 17 yaşında adam gibi eğitim verememişsen bu benim sorunum değil.
1

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Son giriş: 24 Ekim 2024, 16:13
Toplam oynama: 286 gün, 3 saat
Melissa Mark Lv.33
Son giriş: 08 Nisan 2024, 09:40
Toplam oynama: 62 gün, 5 saat
Martin Mark Lv.33
Son giriş: 20 Mart 2023, 23:08
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #42 : 04 Ocak 2022, 22:19:10 »
Boş yapma lütfen Axel, burası tartışma yeri değil bak bir çok şey yazmışsın, şikayetin varsa ticket'e yönel.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #43 : 04 Ocak 2022, 22:33:37 »
Boş yapma lütfen Axel, burası tartışma yeri değil bak bir çok şey yazmışsın, şikayetin varsa ticket'e yönel.
Allahım yarabbim çıldırıcam ya, sabahtan beri konuları anlamadan konuşuyorsun bana boş yapma demen aşırı komik cidden. Ben burda fd de doktor yok diye şikayet etmiyorum, bunun eksikliğinde bir özel klinik açılması ve oyuncuların rahatlamasını söylüyorum. Adamlar diyor ki "KOLAYSA SİZ DOKTOR OLUN" çıldırmalık cidden ya.
1

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Melissa Mark Lv.33
Martin Mark Lv.33
« Yanıtla #44 : 04 Ocak 2022, 22:49:55 »

Senin sıkıntıların var kanki Psikolağa git

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #45 : 04 Ocak 2022, 22:51:37 »
Güncelledim yeniden okunursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Çevrimdışı Soydan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Munoz Lv.24
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 02:04
Toplam oynama: 116 gün, 19 saat
Emilia Munoz Lv.24
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:47
Toplam oynama: 18 gün, 4 saat
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:51
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:49
Toplam oynama: 3 gün, 2 saat
« Yanıtla #46 : 04 Ocak 2022, 22:52:47 »
Özel hastanede çalışmak yerine ASGH gelse bu açıcak elemanlar zaten doktor sıkıntısı olmaz? Hem ayrı ayrı yerlere gitmekle uğraşılmaz. ASGH'a bile bu kadar az kalıtım olurken özel hastaneye başvuru olmasını beklemeyin. LSFMD'ye katılsa bireyler kısa sürede terfilerini ve haklarını rahatça alırlar. Özele gerek yok devlet hastaneleri bence yeterli.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #47 : 04 Ocak 2022, 22:54:23 »
Özel hastanede çalışmak yerine ASGH gelse bu açıcak elemanlar zaten doktor sıkıntısı olmaz? Hem ayrı ayrı yerlere gitmekle uğraşılmaz. ASGH'a bile bu kadar az kalıtım olurken özel hastaneye başvuru olmasını beklemeyin. LSFMD'ye katılsa bireyler kısa sürede terfilerini ve haklarını rahatça alırlar. Özele gerek yok devlet hastaneleri bence yeterli.
Canım arkadaşım argeyi düzgün bir şekilde okur musun?
1

Çevrimdışı Soydan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Munoz Lv.24
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 02:04
Toplam oynama: 116 gün, 19 saat
Emilia Munoz Lv.24
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:47
Toplam oynama: 18 gün, 4 saat
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:51
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:49
Toplam oynama: 3 gün, 2 saat
« Yanıtla #48 : 04 Ocak 2022, 22:56:28 »
Canım arkadaşım argeyi düzgün bir şekilde okur musun?
Okudum canım arkadaşım.  :))

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Melissa Mark Lv.33
Martin Mark Lv.33
« Yanıtla #49 : 04 Ocak 2022, 23:04:07 »
Konuya son kez açıklık getireceğim, daha önce LSFD oluşumunun LSFMD adı altında toplanması ve hastane rollerinin FD birliğine dahil edilmesiyle birlikte oluşuma hastane içerisinde çalışacak kişiler alındı ve bir gün sonra üst yönetimle görüşerek LSFD yönetiminin kendilerinin isteklerini yerine getirmediklerini ve bu sebeplerden ayrıca Los Santos City Hospital adında özel oluşum açmak istediler. Devletten bağımsız ancak yine LSFMD gibi saatlik maaşı belli olan. Arkadaşların o zamanki konuşmalarını hatırlıyorum da, büyük hayallerle açtıkları oluşum oyuncuların dikkatini çekmeyince 1 ay sonra kapattılar. Bu dedikleriniz sunucuda daha önce denendi ve 1 kere değil.

LSFMD rolleri bünyesinde defalarca oluşum yöneticisi değişti, her gelen kendi kurallarıyla ve kendi ekibiyle geldi. Olan ise bizlere oldu. Bety yaklaşık olarak 2 senedir oluşumu yönetiyor. Oluşum içerisindeki çoğu şeyi oturttuk. Departman üyelerinin birbirleriyle iletişimi IC ve OOC gayet kuvvetli. Ayrıca bir oluşum açılmasını ne yönetim destekler ne de açan kişi bunu kalıcı olarak yapar, Los Santos City Hall'i buna örnek olarak alabilirsiniz. LSFMD rollerinde bir değişiklik olmayacak, şu anda City Hospital açılsın diyenler gerçekten doktor rolü yapmak isteyenler değil, gerçekten doktor rolü yapmak isteseydi LSFMD bünyesinde ayrıca rütbelendirme sistemi bile var. (bknz; Pratisyen Doktor, Uzman Doktor, Psikiyatrist, Yardımcı Doçent Doktor, Doçent Doktor, Profesör Doktor, Yardımcı Başhekim ve Başhekim)

Ve LSFMD yönetimi tarafından hastane rolleri destekleniyor, yazdıkları raporlara veya baktıkları hastalara karşılık ek ücret alıyorlar. Uzun süredir oluşumdayım ve yönetim ekibinde bulunduğum içinde gayet iyi biliyorum ki oyuncular sadece hastanede durmak istemiyorlar. Hastane rolleri için gelenler bile bir süre sonra Firefighter&EMT rütbesini isteyerek devriye de atabileceği kısma geçmek istiyor. Oluşumun Fire kısmında yer alan oyunculara da hastalık tedavileri, sağlık muayenesi, aşı yapma, tedavi etme gibi çok karşılaştığımız roller öğretiliyor. Oyun içerisinde aktiflik varsa Doktor Çağır seçeneğine tıkladığınızda yöneliyorlar. LSFMD bünyesinde doktor olup kendinizi gösterdikten sonra, isteklerine karşılık verilmediği bir durumda böyle bir AR&GE açıp destekleseydiniz haklı olabilirdiniz ancak haklı bir tarafınız olduğunuzu düşünmüyorum.
4