Konuya son kez açıklık getireceğim, daha önce LSFD oluşumunun LSFMD adı altında toplanması ve hastane rollerinin FD birliğine dahil edilmesiyle birlikte oluşuma hastane içerisinde çalışacak kişiler alındı ve bir gün sonra üst yönetimle görüşerek LSFD yönetiminin kendilerinin isteklerini yerine getirmediklerini ve bu sebeplerden ayrıca Los Santos City Hospital adında özel oluşum açmak istediler. Devletten bağımsız ancak yine LSFMD gibi saatlik maaşı belli olan. Arkadaşların o zamanki konuşmalarını hatırlıyorum da, büyük hayallerle açtıkları oluşum oyuncuların dikkatini çekmeyince 1 ay sonra kapattılar. Bu dedikleriniz sunucuda daha önce denendi ve 1 kere değil.
LSFMD rolleri bünyesinde defalarca oluşum yöneticisi değişti, her gelen kendi kurallarıyla ve kendi ekibiyle geldi. Olan ise bizlere oldu. Bety yaklaşık olarak 2 senedir oluşumu yönetiyor. Oluşum içerisindeki çoğu şeyi oturttuk. Departman üyelerinin birbirleriyle iletişimi IC ve OOC gayet kuvvetli. Ayrıca bir oluşum açılmasını ne yönetim destekler ne de açan kişi bunu kalıcı olarak yapar, Los Santos City Hall'i buna örnek olarak alabilirsiniz. LSFMD rollerinde bir değişiklik olmayacak, şu anda City Hospital açılsın diyenler gerçekten doktor rolü yapmak isteyenler değil, gerçekten doktor rolü yapmak isteseydi LSFMD bünyesinde ayrıca rütbelendirme sistemi bile var. (bknz; Pratisyen Doktor, Uzman Doktor, Psikiyatrist, Yardımcı Doçent Doktor, Doçent Doktor, Profesör Doktor, Yardımcı Başhekim ve Başhekim)
Ve LSFMD yönetimi tarafından hastane rolleri destekleniyor, yazdıkları raporlara veya baktıkları hastalara karşılık ek ücret alıyorlar. Uzun süredir oluşumdayım ve yönetim ekibinde bulunduğum içinde gayet iyi biliyorum ki oyuncular sadece hastanede durmak istemiyorlar. Hastane rolleri için gelenler bile bir süre sonra Firefighter&EMT rütbesini isteyerek devriye de atabileceği kısma geçmek istiyor. Oluşumun Fire kısmında yer alan oyunculara da hastalık tedavileri, sağlık muayenesi, aşı yapma, tedavi etme gibi çok karşılaştığımız roller öğretiliyor. Oyun içerisinde aktiflik varsa Doktor Çağır seçeneğine tıkladığınızda yöneliyorlar. LSFMD bünyesinde doktor olup kendinizi gösterdikten sonra, isteklerine karşılık verilmediği bir durumda böyle bir AR&GE açıp destekleseydiniz haklı olabilirdiniz ancak haklı bir tarafınız olduğunuzu düşünmüyorum.