Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Özel hastaneler

Başlatan Zweisamkeit, 03 Ocak 2022, 01:12:40
Okunma sayısı 2970 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Özel hastaneler
« Yanıtla #20 : 04 Ocak 2022, 13:29:49 »

Genellikle: Genel olarak, büyük bir çoğunlukla, çoğu kez, çoğunlukla, çoklukla, ekseri, ekseriya, ekseriyetle.

Çevrimdışı Rahilan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fudo Ganju Lv.20
Köken: Japon
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 84 gün, 3 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 14 Ağustos 2022, 04:18
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 04 Ocak 2022, 13:59:15 »
Bazı kişiler bunu isteğine göre açmış galiba, konuyu destekleyen iki üç kişi olduğu için olabilir. İnsanların asıl istediği hastane, tedavi rolleri hiç olmasın. Sizin istediğiniz farklı bir özel hastane açılsın oraya gidelim ki aktif bir yer bulalım kafasında. Emin olun böyle bir şey gelse bile maksimum bir hafta orayı aktif görürsünüz. Umarım bunu yakın zamanda fark edersiniz... AR-GE desteklenmedi.

İnsanların illede sizin oluşumda doktor olacak diye bir kaide yok. Adamlar ooc de, 17 yaşındaki çocuktan emir almak istemiyor olabilir. Santos halkını sadece 1 hastane ile sınırlandırırsanız bu tür eleştirileri kaldırmak zorundasınız. ASGH'de doktor bulamıyorsak alternatif bir seçenekte olmayacak. En basiti sen ooc de bir hastaneye gidersin, doktor ararsın bulamazsın, başka hastaneye gidersin. Ama santosta böyle bir seçenek yok.

Haklısın dostum, insanlar sadece ASGH yönelmek zorunda değil, özel olarak yada devlet bünyesi altında diğer hastaneyi de canlandırabilecek bir ekip çıkarsa oraya da role gidileceğini düşünüyorum kaldı ki bu ar-ge'ye yorum atan herkes ya LSFMD üyesi yada PD  :-D Eğer bir ekip çıkar da böyle birşeye biz elimizi atıyoruz derse güzel olur, Destekliyorum :like:

Çevrimdışı purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2024, 22:17
Toplam oynama: 135 gün, 21 saat
« Yanıtla #22 : 04 Ocak 2022, 15:58:58 »
onaylıyorum fast geçe geçe bıktık aktif var deniliyor sıfır, hafta sonu da aynı şekil. Hiç bir şekilde aktif değil, bu rolü yapabilecekler vardır.

Çevrimdışı .luci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:10
Toplam oynama: 134 gün, 20 saat
Köken: Alman
Son giriş: 04 Kasım 2023, 18:27
Toplam oynama: 4 gün, 5 saat
Köken: Japon
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 22:39
Toplam oynama: 57 gün, 21 saat
« Yanıtla #23 : 04 Ocak 2022, 16:34:25 »
Pekala, kendi yorumuma gelmek istiyorum bu konuyla ilgili. ASGH bence pekte iyi bir durumda gibi durmuyor, kişi sayıları son baktığımda 23 kişiydi ve ondan önce 35-36 kişiyken kontrol ettiğimde bile asla aktif sayılarının 13-14 olduğunu görmedim. Aktif üyelerinin büyük bir bölümü de genelde rozet açıp afk atıyor, ben bunlara köle olsunlar gibisinden bir yorum yapmıyorum sadece fikrimi belirtiyorum. Bunun şikayetle veya öneriyle bir alakası yok, sadece ufak bir tedavi için muayene olmaya geldiğim zaman bile 1-1.5 saat beklemem gerekiyor, denk geliyor diyecekseniz hiç şaşmadığı için bunu eklemek istedim. AR-GE'ye olan yorumum ise desteklemiyorum, bunun yerine biraz daha LSFM'e destek çıkacak bir konu yürütülebilir.

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Son giriş: 24 Ekim 2024, 16:13
Toplam oynama: 286 gün, 3 saat
Melissa Mark Lv.33
Son giriş: 08 Nisan 2024, 09:40
Toplam oynama: 62 gün, 5 saat
Martin Mark Lv.33
Son giriş: 20 Mart 2023, 23:08
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #24 : 04 Ocak 2022, 17:25:11 »
Aktif olan adamlara pasif diyip çıkmalarını sağladıktan sonra gelen pişmanlık hissi. pogchamp
En sonunda bu şekilde bir şey olacak galiba.

Çevrimdışı ŞEKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 16:35
Toplam oynama: 107 gün, 21 saat
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #25 : 04 Ocak 2022, 17:27:57 »
Arkadaşlar anlatmak istediğimiz konu şu, doktor bulamıyor olabilirsiniz. Haklısın diyelim. Özel bir hastane açılınca orası ne kadar aktif kalacak? Şöyle şeyleri düşünmeniz daha iyi olabilir. Adam akıllı yürütebilecek birisi varsa çıksın ve City Hospital'ı açsın. Hangimiz buna hayır dedik? Umarım bir özel hastane açılır ve gerçeği görürsünüz. Son yorumumdu iyi forumlar.

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:43
Toplam oynama: 166 gün, 2 saat
Janne Niemi Lv.23
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:30
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #26 : 04 Ocak 2022, 17:30:51 »
Özel hastaneden çok küçük klinik ve muayenehaneler için desteklerim. Büyük çaplı ameliyatlar haricinde basit tedavi ve muayene için müracaat edilebilir. LSPA veya LSSA için istenen sağlık raporları aynı şekilde buralardan alınır.

Çevrimdışı Sensei1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 22:38
Toplam oynama: 43 gün, 19 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:21
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 21:56
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 04 Ocak 2022, 17:31:16 »
Haberiniz olsun, Araştırma & Geliştirme bölümü şikayet amaçlı değildir bir şikayetiniz var ise rol yapılmadığı ile alakalı buraya konu açmanıza gerek yok, ASGH' den ayrı olarak Los Santos City Hospital var zaten biz LSFD ile ilgilenirken ASGH ile de ilgileniyor ve daha iyi bakıp yapabilecek bir baş hekim arıyoruz zaten ama yok onu geçtim yapabilecek birisi olsa Los Santos City Hospital hastanesini açarak rol ve aktiflik sağlanır zaten bunun gibi bir arge açıldı zaten ASGH tedavi eden doktor para alırsa sunucu rol yapmak için ASGH'ye çöker zaten ama bizim amacımız para kasmak değil rol yapmak tahmin edersiniz ki 7/24 başında duramayız herkes'in işi olabilir iş okul veya başka bir sebep elimizden geldiği kadar bakılıyor bu doktor bulunmuyor diyen kişiler lütfen rica ediyorum gelin sizi doktor yapalım çok basit kısa bir eğitimi var, lütfen ya gelin 2 gün bakın kaçarak gidersiniz zaten ben 1 - 2 senedir rol yapıyorum, her türlü troll, saçma rol yapanı, hastaneye DM atanı, affedersin taşaklarını aldırmak isteyerek ve bunu videoya çekip bizimle dalga geçenden tut çok şey gördüm belli bir IC mesai saati var, LSFMD köle olmak için değil keyif almak için rol yapıyor mesai saatinden sonra doktor bulamamanız normal ki mesai saati dışında bile müsait birisi varsa yöneliyor zaten.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=181595.0

Dediğim gibi bir şikayetiniz var ise TS'ye gelebilir konuşabilirsiniz veya bir öneriniz

Çözüm bulamıyorsanız Ticket açabilirsiniz.
Ama doktor bulamıyoruz diye ASGH'de rol yapılmıyor diyerek özel hastane önermek çok saçma.
KJDSGHDSFUSFDOVFHDYGFVDSFIDSHGJYFDSIFJSDUFGYDSJFKDSFGDHFCI

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #28 : 04 Ocak 2022, 19:26:30 »
Arkadaşlar anlatmak istediğimiz konu şu, doktor bulamıyor olabilirsiniz. Haklısın diyelim. Özel bir hastane açılınca orası ne kadar aktif kalacak? Şöyle şeyleri düşünmeniz daha iyi olabilir. Adam akıllı yürütebilecek birisi varsa çıksın ve City Hospital'ı açsın. Hangimiz buna hayır dedik? Umarım bir özel hastane açılır ve gerçeği görürsünüz. Son yorumumdu iyi forumlar.
Ya tedavi ücretlerinden bahsediyoruz. Diyoruz ki doktor olmadığı zaman alternatif bir yer olsun. 17 yaşındaki çocuğun egosunu çekmeden kendi isteğiyle bir şeyler yapsın diyorum, sizde admin kontrolü altında rol yaparlar diyorsun. Adam sırf rol yapması onun cebine girecek 2000 dolardan bahsediyorum hala aktiflik sorguluyorsunuz.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #29 : 04 Ocak 2022, 19:30:33 »
Özel hastaneden çok küçük klinik ve muayenehaneler için desteklerim. Büyük çaplı ameliyatlar haricinde basit tedavi ve muayene için müracaat edilebilir. LSPA veya LSSA için istenen sağlık raporları aynı şekilde buralardan alınır.
Parasını verip ufak ameliyat yapa bilirler, ama ne kadar talep olur bilinmez. Sağlık raporu, hasta tedavi, genel tedavi buralarda yapılır. Büyük çaplı bir ameliyatsa zaten daha büyük hastaneye sevk edilir. Hasta mağdur olmaz ve fd nin yükü azalır.