Haberiniz olsun, Araştırma & Geliştirme bölümü şikayet amaçlı değildir bir şikayetiniz var ise rol yapılmadığı ile alakalı buraya konu açmanıza gerek yok, ASGH' den ayrı olarak
Los Santos City Hospital var zaten biz LSFD ile ilgilenirken ASGH ile de ilgileniyor ve daha iyi bakıp yapabilecek bir baş hekim arıyoruz zaten ama yok onu geçtim yapabilecek birisi olsa Los Santos City Hospital hastanesini açarak rol ve aktiflik sağlanır zaten bunun gibi bir arge açıldı zaten ASGH tedavi eden doktor para alırsa sunucu rol yapmak için ASGH'ye çöker zaten ama bizim amacımız para kasmak değil rol yapmak tahmin edersiniz ki 7/24 başında duramayız herkes'in işi olabilir iş okul veya başka bir sebep elimizden geldiği kadar bakılıyor bu doktor bulunmuyor diyen kişiler lütfen rica ediyorum gelin sizi doktor yapalım çok basit kısa bir eğitimi var, lütfen ya gelin 2 gün bakın kaçarak gidersiniz zaten ben 1 - 2 senedir rol yapıyorum, her türlü troll, saçma rol yapanı, hastaneye DM atanı, affedersin taşaklarını aldırmak isteyerek ve bunu videoya çekip bizimle dalga geçenden tut çok şey gördüm belli bir IC mesai saati var, LSFMD köle olmak için değil keyif almak için rol yapıyor mesai saatinden sonra doktor bulamamanız normal ki mesai saati dışında bile müsait birisi varsa yöneliyor zaten.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=181595.0Dediğim gibi bir şikayetiniz var ise TS'ye gelebilir konuşabilirsiniz veya bir öneriniz
Çözüm bulamıyorsanız Ticket açabilirsiniz.
Ama doktor bulamıyoruz diye ASGH'de rol yapılmıyor diyerek özel hastane önermek çok saçma.