Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sistemsel Birlik Üyesi Olmayan Oyuncuların Birlik Rollerine Katılımını Engelleme

Başlatan Elif, 15 Aralık 2021, 16:31:11
Okunma sayısı 3674 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rami

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ocak 2025, 04:23
Toplam oynama: 76 gün, 11 saat
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 22:47
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 25 Ağustos 2022, 13:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 16:59
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Saçma, sen direkt role giren adamı sistemsel birliğine davet ediyorsun. Mesela ben ilk deniyorum öyle alıyorum, toplu rollere haliyle geliyor. Kusura bakma her zaman ki gibi boş yapmışsın Elif.

Tamam Rami, argeyle ilgili bir şey söyleyeceksen onu yaz. Benle polemiğe girme cidden yoruyorsun insanı.

Seninle polemiğe girmiyorum zaten boş yaptığını söyledim. Kendi isteklerine göre politika değiştiremezsin. Her neyse AR-GE gereksiz, desteklemiyorum / desteklenmiyor.
1

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Saçma, sen direkt role giren adamı sistemsel birliğine davet ediyorsun. Mesela ben ilk deniyorum öyle alıyorum, toplu rollere haliyle geliyor. Kusura bakma her zaman ki gibi boş yapmışsın Elif.

Tamam Rami, argeyle ilgili bir şey söyleyeceksen onu yaz. Benle polemiğe girme cidden yoruyorsun insanı.

Seninle polemiğe girmiyorum zaten boş yaptığını söyledim. Kendi isteklerine göre politika değiştiremezsin. Her neyse AR-GE gereksiz, desteklemiyorum / desteklenmiyor.

Seviyeli konuşmayı öğrenebilirsen belki söylediklerini ciddiye alabilirim.

Yasaklanmasını doğru bulmuyorum kapsamlı yönetilen birlik başka birlikler ile hareket edebilir. Dediğin mantığa bakılırsa her önüne geleni birliğe alınması saçma olabilir. Desteklemiyorum.

Tabii ki başka birliklerle hareket edebilir. Benim dediğim de o zaten. Ama başka birlikler sivil kişiler değil. Birlikler. Her önüne geleni alamaz zaten bu insanlar sicilli ve genelde sürekli dm atan insanlar oldukları için birliklere giremiyorlar. Girerse kayıtlarının delilleri toplanabilir. Birlik rollerinin sivil rollerinden bir farkı olmalı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
AR-GE konusunda bulunuyorsunuz. Kendi içinizdeki kini, savaşı, içinizde saklayın. Bu bölüm sizin dalaşmalarınızı izlemek zorunda değil, insanlar sizin tartışmanızı görmek zorunda değil. Konuyu incelersin, okursun. Destek verip, destek vermemek senin kararın. Madem çok güçlüsünüz, kimse sizin gücünüze erişemez, büyüksünüz, Birlik Tanıtımları'nda gösterin gücünüzü. Bur'da laf dalaşına girerek, birbirinizi kırarak, kötü söz söylerek, bir yere varamazsınız. Oynadığınız sadece bir oyun, bunu unutmayın! Birbirinize saygınız yok, anladık. Diğer insanlara saygılı olun. İyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
AR-GE konusunda bulunuyorsunuz. Kendi içinizdeki kini, savaşı, içinizde saklayın. Bu bölüm sizin dalaşmalarınızı izlemek zorunda değil, insanlar sizin tartışmanızı görmek zorunda değil. Konuyu incelersin, okursun. Destek verip, destek vermemek senin kararın. Madem çok güçlüsünüz, kimse sizin gücünüze erişemez, büyüksünüz, Birlik Tanıtımları'nda gösterin gücünüzü. Bur'da laf dalaşına girerek, birbirinizi kırarak, kötü söz söylerek, bir yere varamazsınız. Oynadığınız sadece bir oyun, bunu unutmayın! Birbirinize saygınız yok, anladık. Diğer insanlara saygılı olun. İyi forumlar.

Çevrimdışı Galaktine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:56
Toplam oynama: 59 gün, 21 saat
DC yolu ile savaşa sahil deyip, Hell Street’e karşı ekip kurmaya çalışan siz değilmiydiniz?

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
DC yolu ile savaşa sahil deyip, Hell Street’e karşı ekip kurmaya çalışan siz değilmiydiniz?

Hell Street birliğiyle bir düşmanlığımız olduğu doğru evet. Siyasi rollerle başka birlikleri onlara karşı yönlendirdiğimiz de oldu. Ama OOC olarak yapılan bir durum söz konusu değil, söylenilen her şeyin rolü yapılıyor. Güdülen savaşa da şu an da hiçbir birlik dahil olmuş değil. Etmedik de. Onlar saldırdı bizde yanıt verdik. Şu anda Hell Street ile olan düşmanlığımız OOC ilerlemiyor tamamen rolle ilerliyor. Hiçbir sivili onların birliğine birlik savaşımızın gidişatını değiştirmek için sokmadım. Kimseyi ihlale zorlamadım. Rolle önlerini kesmeye çalışıyoruz onlar da bunun aynısını bizim için yapıyorlar.

Argeye gelince Sadece şiddetli bir eleştiri ortamı oldu. Yaygara çıkmasında sorun yok, tek istemediğim şey diyaloglar içerisinde yargılama ve hakaret ya da aşağılayıcı ibareler bulunmaması. Bunun dışında desteklemeyen neden desteklemediğini daha iyi bir gerekçeyle söyleyebilir. Bunu birliğim için istemiyorum ki tüm birlikler için istediğim bir şey. Birlik alım rollerini bile arttıracak bir politika önerisi bu. Bu sayede sivil gezen ve aksiyon dolu rol yapmak isteyen insanlar birliklere girmek zorunda kalacağı için birliklerle daha fazla haşır neşir olacak ve rol yapacaklar. Düşmanlık yapmak isteyen insan da bir zahmet birlik rolü yapmaktan üşenmesin lütfen. Büyük rollere girmeye niyetli insanların rol yapmaktan çekinmesini evet istemiyorum. Rina daha iyi yerlerde olmalı. Sunucumuz bunu hak ediyor.

Güçlü olduğumuz zamanlarda bile insanları aşağılamadım, zayıf olduğumuz zamanlarda da oyun bu. CK ettiğim insanların bile onurunu kırmadım. OOC üstünlük olarak bakılmasın rol yapılsın geçilsin taraftarıyım her anlamda.

Güçlü eleştirileri ve seviyeli yorumları bekliyorum.

Çevrimdışı karaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ekim 2022, 03:04
Toplam oynama: 68 gün, 7 saat
Son giriş: 16 Ekim 2022, 22:59
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
burda ne yazıyorsa tam tersini destekliyorum, şu oyunu şu kadar ciddiye alıp şu argeleri önermek çok saçma bence.

alt tarafı oyun oynuyorsunuz arkadaşlar şu kadar hırsa bürünmenize gerek yok.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ekim 2024, 18:15
Toplam oynama: 92 gün, 1 saat
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:00
Toplam oynama: 125 gün, 18 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 23:16
Toplam oynama: 12 gün, 1 saat
Ya kardeş bi sus diycem ama haklısın, seviyorum seni.  <3

Çevrimdışı Eskonat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Haziran 2023, 02:32
Toplam oynama: 80 gün, 18 saat
Son giriş: 29 Mayıs 2023, 18:47
Toplam oynama: 95 gün, 7 saat
Son giriş: 21 Mayıs 2023, 17:50
Bu arge den anladığım şu: Dost birlikler ile role girme, girersen rolünü alıp editleme. Sistem onayın yoksa sistemsel dışında kalan ekip üyelerin ile role girme, rol editleme. Şahsım adına söylüyorum gereksiz bir arge. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bu arge den anladığım şu: Dost birlikler ile role girme, girersen rolünü alıp editleme. Sistem onayın yoksa sistemsel dışında kalan ekip üyelerin ile role girme, rol editleme. Şahsım adına söylüyorum gereksiz bir arge. Desteklemiyorum.

Yanlış anlamışsın. Dost birlikler ile role gir fakat birlik rolüyle role gir. Yani birlik sıfatıyla role gir. Sistem onayın yoksa sistem onayına alamadığın ekip üyelerinle role gir, rol editle evet. Ama savaşa girme. Bu sayede onaysız olan bir birliğin şehirde kendini ispat etme zaruriyeti de doğuyor. Tanıtımı açar açmaz savaşa girmesi de zaten birliğinin gidişatı gereği mantıksız. Önce işletmesini ofisini düzenini, ekibini oluşturması gerekir. İç rolleri hikayesi, ortamı görmesi gerekir.