Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sistemsel Birlik Üyesi Olmayan Oyuncuların Birlik Rollerine Katılımını Engelleme

Başlatan Elif, 15 Aralık 2021, 16:31:11
Okunma sayısı 3609 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FurKy!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Ocak 2023, 01:53
Toplam oynama: 182 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Ocak 2023, 00:18
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Destekliyorum.  :like:

Çevrimdışı Niggaaaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Kasım 2023, 10:02
Toplam oynama: 163 gün, 13 saat
Destekliyorum mantıklı :smile:

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Son giriş: 24 Ekim 2024, 16:13
Toplam oynama: 286 gün, 3 saat
Melissa Mark Lv.33
Son giriş: 08 Nisan 2024, 09:40
Toplam oynama: 62 gün, 5 saat
Martin Mark Lv.33
Son giriş: 20 Mart 2023, 23:08
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
Spoiler:
Öncelikle birliğinde bulunmuş olmamı söylemeni anlayamadım :D çocuk değiliz diyorsun fakat "geçmişte birliğimi aşırı öven şu anda tam ters vaziyette yaşananların gazıyla yazdığın cümleler" sözüyle tam tersini yapıyorsun, senin birliğinden ortamını beğenmediğim için çıktım, eskiden övmüşümdür doğrudur, eskiden de bulundum fakat /f üzerinden role çağırılan bir birlikte bulunmak istemedim, neyse konuya dönelim.

IC üstünlük sağlamaktan tatmin olmayacak yaştayım demişsin, öncelikle her şeyi yaşa bağlama lütfen, akıl yaşta değil baştadır, olgunlukla alakalı bir durum, ikinci olarak hala aynı şeyden bahsediyorsun, sıkıyorlar ediyorlar, DM'ciler diyorsun, DM atıyorsa şikayet açıp geç, ama DM atmıyorsa, sana düşmanlığı olan kişi dostlarıyla beraber sana sıkıyorsa orada dur, az önce de dedim onu baştan düşüneceksin, baştan hesabını yapmadığın bir şeyin sonradan politika olarak ekletilmesini isteyemezsin.

İki birlik savaşına neden üçünü kişi dahil oluyor demişsin, ben de diyorum ki neden olmasın? Birliğine girsin rolünü yapsın diyorsun ki bundan sanane? Kimin hangi birliğe gireceğine karışamazsın ki? Adam ister tek başına rol yapar ister birlik içinde rol yapar bu kişisel bir durum, sen bu durumu DM olarak algılıyorsun, ilginç.

Her şeye mantıksal açıdan bakıyor gibi imaj vermeye çalışıyorsun, hadi mantıksal açıdan bakalım, sen Helenasın, senin X adında bir dostun var, Y adında bir düşmanın var, Y sana saldırıyor, dostun X bunu biliyor, mantıklı düşün, X sana yardım etmeyecek mi? Neden etmesin? Anlamak istemediğin şey bu.

Yine haddin olmayan bir şekilde "Açıkçası bu argeyi okuyup kimin desteklemediği bile birliksiz bir şekilde herkesin rollerine karışan kişileri ele verebilecek nitelikte bir sonuç doğuruyor." demişsin, yine buna karışamazsın, ve yine söylüyorum birliksiz olmamdan sanane? Bir ortamda bulunmak istemiyor olmamdan sanane? Kendi kafanda herkesi yargılıyorsun, birliği yoksa DM'ci kafasıyla mı bakıyorsun?

Son olarakta şunu söyleyeceğim, sistemsel olarak bir güce sahip olmuşum diyorsun, rolsel olmayan bir şeyi ciddiye alamıyorum diyorsun, yine bilip bilmeden konuşuyorsun, sen sana sıkan herkese DM'ci diyen biri gibi duruyorsun açıkcası, bunlara da şöyle cevap vereyim;

Sen nasıl ki sistemsel bir gücüm varsa bunu kullanabilirim diyorsan karşı tarafta aynı şekilde ortamı var ki kullanıyor, dostları var ki güçlü oluyor, sen nasıl ki onlara sıkıyorsun, düşmanlık alıyorsun, onlar da aynı şekilde sana sıkıyor, ama tek fark onlara göre sen düşmansın, sana göre de onlar DM'ci, herkes sahip oldu çevreyi, gücü, kullanabilir, madem ki sistemsel olarak güçlüyüm kullanırım diyorsun o zaman bunu rolsel hallet, birliğine kişi al, rol yap, kişi olarak büyü, çok kişi ol ve karşılık ver, oyunda olan şeye oyunda karşılık ver, arge açıp politika değiştirmeye çalışıp değil, iyi forumlar dilerim.

dmci derken neyi kastettiğini sen de gayet anlıyorsun, ne bu salağa yatma çabası?
o kadar zamandır sunucuda oynamıyor gibi konuşuyorsun.
sen de bal gibi biliyorsun ki sunucuda maske takıp rastgele dm kovalayan, ooc arkadaşlarının ne kadar çatışma rolü tarzı işi varsa karışıp duran ve karşıdakinin rol zevkini paramparça eden göt oğlanları var.
ar-ge'de zaten birlikler falan karışmasın sadece karşılıklı ilerleyelim denmiyor, sadece birlikten mi değil mi anlayamadığımız, dost ayağına büyük oluşumlara tek başına kafa tutan, kim olduğu belli olmayan göt oğlanları savaşlara karışmasın diyor. gayet de haklı. sen nerede gördün yeni kurulmuş 5-6 kişilik ekibin sırf çevresi var diye mafyaya kafa tutabildiğini? nasıl bir çevredir bu, şimdiye kadar neredeydiler?
bu çok sevdiğin(!) dostlarını korumaya çalışırken ağzından gerçekçilik lafı düşmüyor, hep gerçekçilikten dem vuruyorsun ama işin senin aleyhine olan kısmına geldiğimizde gerçekçilik falan bitiyor, sadece karşı tarafa ağlıyor damgası yapıştırıp sıyrılıyorsun. çok garip, niye ki acaba?
1

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
Eskiden basit politikalarla, akıllı, olgun kafalarla yönetilen 2-3 birlik yetiyordu başka sunucularda, şimdi burada dm atıp ekranın ardından gülen 11 yaşında ki çocukların bulunduğu bir ortam için bu kadar fazla el yormanın anlamıda yok.
1

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Haziran 2023, 20:34
Toplam oynama: 130 gün, 12 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Eylül 2023, 14:56
Toplam oynama: 283 gün, 4 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 13:52
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 13:36
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Tamamiyle destekliyorum, sivil karakterler birliklerin olaylarına dahil olamamalı.

Çevrimdışı Metaxa

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ağustos 2024, 09:40
Toplam oynama: 206 gün, 22 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 20 Şubat 2022, 19:00
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Destekliyorum.

Çevrimdışı SAHMERA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 23:51
Toplam oynama: 239 gün, 20 saat
Birlik: ****** *****lie
Gerek yok elifim

Çevrimdışı Ba2HN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Eylül 2023, 18:42
Toplam oynama: 11 gün, 2 saat
Andre Nachav Lv.26
Son giriş: 21 Ekim 2023, 14:46
Toplam oynama: 141 gün, 17 saat
Bruno Gaos Lv.26
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Eylül 2023, 18:43
Toplam oynama: 2 gün, 5 saat
Son giriş: 11 Ekim 2023, 15:30
Toplam oynama: 4 gün, 1 saat
Başka kişiler için arge açmana gerek yok, direk olarak şikayet oluşturabilirsin rolunu engelleyen insanlara bunu geçtim neden sistemsel birlik üyesi olmayan birisi role katılamasın? Bunu kendin engelleyeceksin, her şeyi yetkililerden beklememelisiniz.

Gereksiz desteklemiyorum.