Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dert Dinleme Noktası

Başlatan -Kaya, 05 Aralık 2021, 01:12:02
Okunma sayısı 1515 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Dert Dinleme Noktası
« Yanıtla #10 : 05 Aralık 2021, 12:47:59 »
Dinlemeye olan sevdamızdan   8)

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2021, 13:25:05 »
bende dinleyiciyim dinlemek hoşuma gidiyor birisi bir şey anlatırken ona odaklanıp dinlemek çok zevkli geliyor, dert anlatma gibi bir isteğim olmuyor benim çünkü kendimle konuşup kendimle dertleşiyorum gerekirse

Çevrimdışı Luckyys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 10 Temmuz 2023, 22:38
Toplam oynama: 103 gün, 21 saat
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2021, 15:02:21 »
Kankam selam, müsait bir yerde sen inme kız insin. Madem ortamı geniş diyorsun, bu konuda pek güvenin yok. Zorlamana da gerek yok, salla gitsin. İnternet ortamından bulmayı düşünüyorsan, çok zor bir iş değil. Kafana takma, indir gitsin bence :)
1

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Mart 2025, 00:35
Toplam oynama: 59 gün, 23 saat
« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2021, 15:15:40 »
https://m.youtube.com/watch?v=QfufAGNTlMw

Bu video geldi aklıma, şuan dışardayım eve geçimce tekrar buraya uğrayacağım  :rina:
1

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 05 Aralık 2021, 17:18:06 »
ortalık avcı değil amcı kaynıyor avcılık bambaşka bir olay resmen sanat gibi bir şey onu karıştırma
neyse şimdi en vasat kızın bile peşinde en az 10 tane amsalak herif olduğuna emin olabilirsin
kız ortamlara giriyor çevreside geniş diyorsan sen bu sayıyı en az 5 le 10 la falan çarp
bu yüzden tc kızlarını gözünüzde bu kadar büyütmeyin onların açısından onlarca seçenekten sadece birisiniz
hele hele aranızda mesafeler olan kızlara asla bağlanmayın sadece gönül eğlendirin vakit geçirin ihtiyaçlarınızı karşılayın sonra basın tekmeyi
attığı mesajın altında yatan muhtemel düşünceyi sana anlatıp üzmek istemiyorum başlarda bunları kaldırması kolay değil ama sana vereceğim en mantıklı tavsiye kızı bırakabildiğin en kısa sürede bırakman ve hayatına devam etmen
artık devir değişti bu kadar saf temiz duygularla hareket edersen üzülmeye devam edersin

Aga yeni eve geliyorum yanıtını sahil boyunca çok kez tekrar tekrar okudum. Öncelikle avcılıktan kastım zaten benim de diğeriydi. Ayrıca sözde bu kızın dershanesi ve bir kaç spor dallarında bulunması da çevresinde ki guard topluluğunu haliyle fazlasıyla arttırmakta. Tc kızının çoğunluğunun vasat olsa bile egolu davranmasının tek sebebi bu @MCı erkek milleti, gerçekten. Bu ahmak topluluktan dolayı arada bizler patlıyoruz. Sahilden dönüyorum çoğunluğu makyaj bağımlısı, Allah bilir doğal hallerini görsek neler olur. Ya da dur vazgeçtim doğal hallerine bile yazmaya kalkan @MCılar çıkar elbet. Düşünmesi de çok ayrı bir zorluk bu arada. Birinin yanına yanaşsan vereceği tepkileri, çevrede bulunan namus bekçileri, çoğu kızın vereceği kısa ve tersleyecek tarzı cevaplar vesaire düşüne düşüne yerimden kalkamadım bile. Bunları bile düşünecek kıvama gelmişim, benim yol gerçekten de yol değil gibi. Ama sırf bu açılamama durumundan dolayı kilometrelerce açılıyorum, gerçekten. Bu problemimin ben de farkındayım fakat üstesinden gelinmesi için en sonunda bir taraflarda namus bekçilerinin toplanması sonucu grup kavgasında dayağımı yiyerek aşacağım sanırım.  Muhtemelen söylediklerini yapacağım, wp alınması için 2023 Seçimleri beklemek kadar bir saçma tarih duymadım, sanki randevu alıyoruz hastaneden. Sanki gelecek için bu söylediklerini yerine getirmem daha sağlıklı olacak gibi, diğer türlü belki de ben yarı yolda bırakılacağım. Düşüncen için de çok teşekkürler, gerçekten fazlasıyla dikkate aldım sağolasın..  b<3 b<3

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 05 Aralık 2021, 17:32:38 »
Dinlemeye olan sevdamızdan   8)

2022'ye sayılı günler kala, sahil yolunda yalnız başıma gezerken kıza verdiğim değerin sanki hiç bir olumlu etkisini alamama durumu çok kez düşündürdü be. Belki bu sefer gerçekten doğru kişidir diye diye battık bu çukura zaten aşırı kafam karışık  :uzgun:

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2021, 17:41:20 »
bende dinleyiciyim dinlemek hoşuma gidiyor birisi bir şey anlatırken ona odaklanıp dinlemek çok zevkli geliyor, dert anlatma gibi bir isteğim olmuyor benim çünkü kendimle konuşup kendimle dertleşiyorum gerekirse

Dinlemesi güzel de bir zaman sonra üst üste dinleyip tesellerini verip verip aynı kişinin bir kaç gün sonra yapmayacağım dediği hatayı tekrar yapıp da bana yeniden dert yakınması ve bunu tekrardan başa sararak dönme durumu beni çok yoruyor. Kabul ediyorum cümle berbattı. Eskiden bende sorunlarımı kimseye anlatmazdım, anlattıklarım da dinlemezlerdi çok zaten. Gerçi şuan için de bu sorun böyle ki buraya konu açacak,  :rina: oyuncularından fikir alacak duruma geldim. Bu durumdan tabii ki memnunum, konuyu oluştururken bile kimsenin s*kinde olacağımı pek düşünmezdim fakat dün akşam ile kıyaslayacak olursak bugün daha iyiyim ve bu konuyu iyi ki de oluşturmuşum diye şükür ediyorum. Kendi kendine dertleşmesi daha zor bana göre lafını bölen, fikir karmaşası falan yaşamıyorsun fakat insan konuşa konuşa derler.. Senin de işin zor aslında @yali ne diyeyim, tek başına yüzleşmek de çok zor..

Çevrimdışı Brandcas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Kasım 2024, 22:41
Toplam oynama: 173 gün, 10 saat
Son giriş: 08 Nisan 2025, 19:18
Toplam oynama: 6 gün, 16 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 21:36
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Lopez Gordon Lv.25
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Kasım 2024, 21:35
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Kim Hughes Lv.25
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Nisan 2025, 20:38
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2021, 18:17:15 »
Sa, kaya genellikle bu ilişki konusunda bana geliyor. Evet yeri geldiği zaman çözüm buluyoruz birlikte yeri geliyor şakalaşıyoruz. Bazenleri de öyle şeyler oluyor ki ben bile çözüm bulamıyorum. Komik olan kısım da benim hiç böyle ilişkim olmaması ve verdiğim tavsiyelerin çoğunluğunun doğru çıkması :D
Bu arada arkadaşta 3. seviye şizofreni olablr.
Şaka bi yana gerçekten bazen böyle dertleşmek iyi oluyor. bir önceki sayfada bir arkadaşında dediği gibi ortalık avcıdan çok a*** dolu. Duruma göre bazı yorumları yanıtlayacağım. Takipteyim. İyi forumlar.
1

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 05 Aralık 2021, 18:50:30 »
Kankam selam, müsait bir yerde sen inme kız insin. Madem ortamı geniş diyorsun, bu konuda pek güvenin yok. Zorlamana da gerek yok, salla gitsin. İnternet ortamından bulmayı düşünüyorsan, çok zor bir iş değil. Kafana takma, indir gitsin bence :)

Aleyküm selam kankam. Yani güvenden çok o kadar kalabalık çevresi arasından benim bir gram bile şansım ve ihtimalim olamaz, olmaz da yani. Bunu bu şekilde düşündüğüm için artık ihtimalleri bile umursamamaya başladım. Ayrıca kızın günleri aşırı yoğun ve full tempo içerisindeyken benim sadece eve ulaştığımda hatırlanmam vesaire var ile yok arasındayım zaten, maalesef olmayacak gibi. Gün içerisinde de en son öğlen mesajını aldım sonrası yok, olmaz gibi de artık. Fikir tavsiyen için de teşekkür ederim, çok sağol..  <3

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 05 Aralık 2021, 18:58:21 »
Sa, kaya genellikle bu ilişki konusunda bana geliyor. Evet yeri geldiği zaman çözüm buluyoruz birlikte yeri geliyor şakalaşıyoruz. Bazenleri de öyle şeyler oluyor ki ben bile çözüm bulamıyorum. Komik olan kısım da benim hiç böyle ilişkim olmaması ve verdiğim tavsiyelerin çoğunluğunun doğru çıkması :D
Bu arada arkadaşta 3. seviye şizofreni olablr.
Şaka bi yana gerçekten bazen böyle dertleşmek iyi oluyor. bir önceki sayfada bir arkadaşında dediği gibi ortalık avcıdan çok a*** dolu. Duruma göre bazı yorumları yanıtlayacağım. Takipteyim. İyi forumlar.

İlişki doktorum da gelmiş canım  :) Sefa bey kusura bakmayın yanlış insanlar hakkında tavsiyeler alıp da sizi de yoruyoruz ama belki bu sefer doğru kişidir diye çok düşünmüştüm, bilemiyorum bu saatten sonra dönüşü de olmaz gibi artık son dakikalarımız gibi duruyor ama yani ne olacağı da belli olmaz. Bu konuyu falan kendisi görürse belki discord üzerinden kendi dertlerimi uzun uzun anlattıktan sonra ''Anladım'' diye kısa cevap vermeyi bırakır, belki daha iyi anlar halimden. Gerçi onu da pek sanmıyorum bizler sadece birer seçeneğiz, gerçekten öyle..

Ayrıca evet üçüncü seviye şizofreni bulunuyor bende gerçekten bir konu hakkında özellikle bu tarz konularda çok takılıyor ve kafa yoruyorum ve bunun bana bir faydasının olmadığını bile bile boş yere zaman kaybediyorum  :uzgun:

Yılbaşını bile göremeyiz gibi, yine bir efkar gecesi kurarak karşılayacağız 2022'yi büyük ihtimalle. Son olarak da şunu eklemek istiyorum iyi insanların kazandığı hiç bir şey yok bu hayatta. Bu dünya biz iyi kalpliler için fazlasıyla yaşanılmaz bir yer, şeref yoksunu falan olmamız gerekir belki de değer görebilmemiz için albayım..  </3