ortalık avcı değil amcı kaynıyor avcılık bambaşka bir olay resmen sanat gibi bir şey onu karıştırma
neyse şimdi en vasat kızın bile peşinde en az 10 tane amsalak herif olduğuna emin olabilirsin
kız ortamlara giriyor çevreside geniş diyorsan sen bu sayıyı en az 5 le 10 la falan çarp
bu yüzden tc kızlarını gözünüzde bu kadar büyütmeyin onların açısından onlarca seçenekten sadece birisiniz
hele hele aranızda mesafeler olan kızlara asla bağlanmayın sadece gönül eğlendirin vakit geçirin ihtiyaçlarınızı karşılayın sonra basın tekmeyi
attığı mesajın altında yatan muhtemel düşünceyi sana anlatıp üzmek istemiyorum başlarda bunları kaldırması kolay değil ama sana vereceğim en mantıklı tavsiye kızı bırakabildiğin en kısa sürede bırakman ve hayatına devam etmen
artık devir değişti bu kadar saf temiz duygularla hareket edersen üzülmeye devam edersin
Aga yeni eve geliyorum yanıtını sahil boyunca çok kez tekrar tekrar okudum. Öncelikle avcılıktan kastım zaten benim de diğeriydi. Ayrıca sözde bu kızın dershanesi ve bir kaç spor dallarında bulunması da çevresinde ki guard topluluğunu haliyle fazlasıyla arttırmakta. Tc kızının çoğunluğunun vasat olsa bile egolu davranmasının tek sebebi bu
@MCı erkek milleti, gerçekten. Bu ahmak topluluktan dolayı arada bizler patlıyoruz. Sahilden dönüyorum çoğunluğu makyaj bağımlısı, Allah bilir doğal hallerini görsek neler olur. Ya da dur vazgeçtim doğal hallerine bile yazmaya kalkan
@MCılar çıkar elbet. Düşünmesi de çok ayrı bir zorluk bu arada. Birinin yanına yanaşsan vereceği tepkileri, çevrede bulunan namus bekçileri, çoğu kızın vereceği kısa ve tersleyecek tarzı cevaplar vesaire düşüne düşüne yerimden kalkamadım bile. Bunları bile düşünecek kıvama gelmişim, benim yol gerçekten de yol değil gibi. Ama sırf bu açılamama durumundan dolayı kilometrelerce açılıyorum, gerçekten. Bu problemimin ben de farkındayım fakat üstesinden gelinmesi için en sonunda bir taraflarda namus bekçilerinin toplanması sonucu grup kavgasında dayağımı yiyerek aşacağım sanırım. Muhtemelen söylediklerini yapacağım, wp alınması için 2023 Seçimleri beklemek kadar bir saçma tarih duymadım, sanki randevu alıyoruz hastaneden. Sanki gelecek için bu söylediklerini yerine getirmem daha sağlıklı olacak gibi, diğer türlü belki de ben yarı yolda bırakılacağım. Düşüncen için de çok teşekkürler, gerçekten fazlasıyla dikkate aldım sağolasın..