Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dert Dinleme Noktası

Başlatan -Kaya, 05 Aralık 2021, 01:12:02
Okunma sayısı 1514 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Mart 2025, 00:35
Toplam oynama: 59 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Dert Dinleme Noktası
« : 05 Aralık 2021, 01:12:02 »
Öncelikle iyi geceler beyler. Genellikle arkadaşlarımın sorunlarını dinler ve buna çözümler bulmaya çalışırım. Aslında bu durum devam ediyor fakat bir süreden sonra artık benim de halim kalmadı. Hep dinleyen taraf ben oluyorum fakat kimse bana bir derdimin olup olmadığını sormuyor bile. Varsa danışmak istediğiniz, problemleriniz falan dinlerim agalar, beni dinleyen çıkarsa belki sabaha ben de anlatırım..  b<3 b<3

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
Ynt: Dert Dinleme Noktası
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2021, 01:28:52 »
cv kase imza pusula dedektif gadget :embarrassed:
2

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2021, 01:31:26 »
Dertsiz biri mi var be?
Spoiler:
1

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2021, 01:41:23 »
Dertsiz adam da vardır bence bir taraflarda ama sabaha temiz kafayla bende yazacağım buraya komple beyler, şimdi ne yazacak halim ne de noktalama işaretlerine dikkat edebilecek kafa var bende, sabaha görüşürüz bu sırada sorunu olan paylaşabilir belki ders falan çıkartırız..

Çevrimdışı Opit80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2025, 02:08
Toplam oynama: 689 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:56
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:34
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:43
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Birlik: *** ****LIE
Son giriş: 06 Mart 2024, 20:39
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2021, 06:30:06 »
dert var = hayat yok
hayat yok = dert var

dert yok hayat var

Çevrimdışı nnathea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2021, 18:31
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2021, 07:01:31 »
dayı ne dert var bende ne tasa her şeyi s1ktir edip keyfime

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2021, 11:52:40 »
dert var = hayat yok
hayat yok = dert var

dert yok hayat var

Çok fazla düşündürdün bu yanıtın ile biliyor musun Arda? Gerçekten haklı olabilirsin.

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2021, 11:53:23 »
dayı ne dert var bende ne tasa her şeyi s1ktir edip keyfime

Öyle de olmuyor be, ben yapamıyorum maalesef. Ama hiç bir şeyi umursamamayı çok isterdim..

Çevrimdışı -Kaya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2021, 11:53:44 »
Tekrardan selamlar dostlar. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu yazı gerçekten uzun olacak. Değerli zamanından ayıran herkese şimdiden çok teşekkürler.. Ben hatalarımı, pişmanlıklarımı, üzüntülerimi vesaire her şeyi gecenin köründe uykumun bölünmesi ile veya uykusuzluk ile öderim. En son Mart ayında kız arkadaşımdan ayrılmıştım, sonrası tamamen boş. Mersin'de zaten konuştuğum iki arkadaş var. Bizimkilere de ne zaman bir sorunumu, derdimi anlatmaya kalksam hemen detaya bile girmeden konu değiştirirler veya kısa keserek olayı kapatırlar.. Kasım ayının sonlarına doğru dc üzerinden bir kız ile tanıştım. Bugüne kadar da konuşmaya devam ediyoruz, bu yönden pek problem yok. Fakat asıl sorun şurada başlıyor. Maalesef kendisi @Brandcas gibi Bursa'da yaşamakta. Otomatik olarak tereddütler, sonu gelmeyen düşünceler ve bunların ardından gelen çaresizlik hissi ile baş başa kalıyorum. Daha öncesinden Düzce'den arkadaşım olup da zamanla arkadaşlıktan ilişki durumlarına geçiş sağladığım olmuştu. Uzak mesafe sorunu ortaya çıkınca benim ilk başta aklıma güven faktörü geliyor. Sonuçta güvenemediğin bir insansa aynı şehirde bile olsan hep kendin ile çelişeceksindir. Bu güven olayını geçen gün kıza da sordum fakat beni tamamen soğutan bir yanıt aldım yanıt aynen şöyle;
Güven değil o olay ya
Uzak mesafenin süresi var bence
Tükenince bitiyor
Devamı olmuyor bazı şeylerin uzaktan
Maalesef.

Tam olarak bu tarz bir yanıt. Bu yanıtı Sefa'da biliyor ve bunu okuduktan sonra o da bana boşuna uğraştığımı, arkadaşlığın bile olmayacağını bildirmişti. Şu kızın yanıtından ne anlamalıyım tam olarak aklım çok  karışık. Şuan konuşabiliyorsam zamanı veya hevesini daha almadığı için mi devam ediyorum? Jail süresi mi bu canı sıkılınca yolları ayıracak? Wp geçme dertlerini falan söylemiyorum zaten. Seçimlerde belki paylaşacağını söyledi. Sözleşme yapılmış gibi sanki.. Zaten wp olayının aceleye gelmesi de iyi bir şey değil ben Rina'dan tanıştığım arkadaşlarım ile wpye bir buçuk ay sonra falan geçmişimdir. Hemcinsim olunca aslında o kadar çok büyük dertler etmiyorsun, mesaj atarken virgüle, noktaya o kadar aşırı dikkat etmek zorunda kalmıyoruz biz aramızda mesela. Bu süre mesajı ortaya girince ben iyice bocalamaya başladım beyler. Acaba şuan bile boşa mı çabalıyorum arkadaşlığın ilerlemesi için? Ayrıca şöyle bir şey daha söylemek istiyorum. Yılbaşı gecesi için kendisi bir parti daveti almış. Bu konuyu da @Brandcas  ile gözden geçirdik ve bizim düşüncemize göre pek hayırlı şeyler olmayacağını planlıyoruz. Her şeyden önce partinin diğer katılımcıları yaşça büyük olacak, bu tek başına kalacak ve yani neler neler oluyor veya neler olabilir diye bazen karaları bağlayarak düşünüyorum falan. Belki de ben çok fazla saçmalıyorumdur artık, Bursa'ya daha önce hiç gitmedim, ortamları, gecesi falan nasıldır gram bilgim yok. Şuan tek sorguladığım uzak mesafesnin süresi vardır dediği olay. Acaba bundan sonra da boşa mı çabalayacağım? Veya benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız? Sanki biz şuan maçtayız ve 90 dakika dolmamış gibi sürenin bitmesini bekliyormuşum gibi. Ayrıca tek sorun kız sorunları değil maalesef. Bana gelip de Kaya senin derdini seveyim falan demenize gerek yok yani. Tabii ki başka tarz sorunlar da var. Fakat bu süre mevzusunun kafamdan çıkması lazım, süre olayını görmezden gelip devam mı etmeye çalışsam yoksa artık müsait bir yerde inmem mi gerekiyor gerçekten bilmiyorum.. Bu arada her şeyden öncesinde bu arkadaşlığın ilerisi olmaz, olamaz. Birinci problem 826 Kilometre mesafe. Hadi onu geçelim kızın çevresi geniş, her yer avcı kaynıyor açıkcası (genelleme). Uzaktan olacak iş değil gibi artık, vakit kaybı olarak düşünenler de vardır belki bir çözüm bulalım şuna ya bana bırakmayın bu işi lütfen beyler. Risk alıp devam mı etmeyeliyim yoksa kzıın müsait bir yerde inmesini mi beklemeliyim?

Gece konuyu açar açmaz ileti gönderen @Artszy ve @Aethera ' ya teşekkürlerimi buradan da bildirmek isterim.

Belki bu diğerleri gibi değildir diyorum ama ne zaman böyle düşünsem yine yarı yolda bırakılıyorum, bilmiyorum çaresizim artık.  </3

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2021, 12:43:38 »
ortalık avcı değil amcı kaynıyor avcılık bambaşka bir olay resmen sanat gibi bir şey onu karıştırma
neyse şimdi en vasat kızın bile peşinde en az 10 tane amsalak herif olduğuna emin olabilirsin
kız ortamlara giriyor çevreside geniş diyorsan sen bu sayıyı en az 5 le 10 la falan çarp
bu yüzden tc kızlarını gözünüzde bu kadar büyütmeyin onların açısından onlarca seçenekten sadece birisiniz
hele hele aranızda mesafeler olan kızlara asla bağlanmayın sadece gönül eğlendirin vakit geçirin ihtiyaçlarınızı karşılayın sonra basın tekmeyi
attığı mesajın altında yatan muhtemel düşünceyi sana anlatıp üzmek istemiyorum başlarda bunları kaldırması kolay değil ama sana vereceğim en mantıklı tavsiye kızı bırakabildiğin en kısa sürede bırakman ve hayatına devam etmen
artık devir değişti bu kadar saf temiz duygularla hareket edersen üzülmeye devam edersin
1