Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[卄乇ㄥㄥ'丂 丂ㄒ尺乇乇ㄒ ᘜ卂尺卂ᘜ乇]

Başlatan ErebusTheDarkness, 16 Ağustos 2021, 17:45:08
Okunma sayısı 97126 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mertel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darcy Monroe Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:01
Toplam oynama: 139 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:53
Toplam oynama: 8 gün, 4 saat
Umarım birliğiniz iyi yerlere gelir. Yakından takip ediyorum, başarılar. :like:
2

Çevrimdışı MChivas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 21:46
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Japon
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 14:46
Toplam oynama: 37 gün, 18 saat
1

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Haziran 2024, 01:06
Toplam oynama: 92 gün, 22 saat

Çevrimdışı dieforyou

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Haziran 2024, 00:57
Toplam oynama: 93 gün, 10 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Nisan 2024, 00:16
Toplam oynama: 1 gün, 19 saat
:fire: Başarılar dilerim göze harika geliyor doğrusu rol ss'lerde geliştirdiğinde harika olur  :fire:

Onunla uğraşıyoruz :) Tavsiyeleriniz için discord kanalımıza ya da özel iletiye detaylı tavsiye yazabilirsiniz.
Özel mesaj yolu ile discord sunucunuzu atarsanız tavsiye verebilirim.  :hugging-face_1f917:
3

Çevrimdışı CaspianRoe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ocak 2022, 11:19
Toplam oynama: 22 gün, 15 saat
Birlik: *****NOS

Çevrimdışı MChivas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 21:46
Köken: Japon
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 14:46
Toplam oynama: 37 gün, 18 saat

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Tanıtımdaki özgünlüğü her yerde bekliyorum arkadaşlar. Ben kapatalı 2 hafta oldu. Hiç beklemeden kopyala yapıştıra geçmişsiniz. Ne diyeyim ki hakkınızda hayırlısı. Ama karakter kısmını gözden geçirirsen iyi olur. Yapılmışı yapmak sıkıcı işler çünkü. Yapılmamışı deneyin, özgün olmaya çalışın. Rol ve edit hakkında da gelişime ihtiyacınız var. Font bazen çok büyük ve absürt kalıyor.

Normalde anlatmayı sevmem, insanların içinde kuşku uyandırma eğiliminden dolayı anlatacağım. Chapter chapter çizgi roman tadında gidecek, yaklaşık 2 ay sonrasının konsepti dahi düşünülmüş ve yazılmış bir birlik bu. Banka hesaplarımızda milyon dolarlar varken fakir rolü yapıyoruz, çünkü konsept bu. Bu tip yorumlar heves kırmaz aksine heveslendirir bizi. Discord adresim Erebus#0064 çaldığımı düşündüğün her şeyi bana iletebilir, konsept şikayeti açabilirsin. Ama unutma! Tekrar ediyorum divbox=black sana ait değil.

Bazı şeyleri idrak etmekte sorunların olabilir ve ben de bunu anlayışla karşılarım. Karakterleri paylaştığın iletiye bak ve olayın divboxta olmadığını kendin anla. Anlamıyorsan sana tek tek link ve örnekli ssler ile anlatayım. Uzun soluklu olacağını sanmıyorum ama yine de ayakta kalmaya çalışın.

20 kişilik ekip, yaş ortalaması +20... Sen kimsin be? Kirletme burayı daha fazla da ileti atma.
Sözlerine dikkat et.  Yaş ortalaması 20+ olan bir birliğin üslubu bu şekilde mi? Bir iletiye tüm birlik üyeleri karşılık veriyor, kirletme diye boş laga luga yapma. İnsan gibi konuşmasını becerebildiğin zaman tekrar gel, onun dışında ciddiye alabiliceğimiz bir insan değilsin.

Tanıtımdaki özgünlüğü her yerde bekliyorum arkadaşlar. Ben kapatalı 2 hafta oldu. Hiç beklemeden kopyala yapıştıra geçmişsiniz. Ne diyeyim ki hakkınızda hayırlısı. Ama karakter kısmını gözden geçirirsen iyi olur. Yapılmışı yapmak sıkıcı işler çünkü. Yapılmamışı deneyin, özgün olmaya çalışın. Rol ve edit hakkında da gelişime ihtiyacınız var. Font bazen çok büyük ve absürt kalıyor.

Normalde anlatmayı sevmem, insanların içinde kuşku uyandırma eğiliminden dolayı anlatacağım. Chapter chapter çizgi roman tadında gidecek, yaklaşık 2 ay sonrasının konsepti dahi düşünülmüş ve yazılmış bir birlik bu. Banka hesaplarımızda milyon dolarlar varken fakir rolü yapıyoruz, çünkü konsept bu. Bu tip yorumlar heves kırmaz aksine heveslendirir bizi. Discord adresim Erebus#0064 çaldığımı düşündüğün her şeyi bana iletebilir, konsept şikayeti açabilirsin. Ama unutma! Tekrar ediyorum divbox=black sana ait değil.

Bazı şeyleri idrak etmekte sorunların olabilir ve ben de bunu anlayışla karşılarım. Karakterleri paylaştığın iletiye bak ve olayın divboxta olmadığını kendin anla. Anlamıyorsan sana tek tek link ve örnekli ssler ile anlatayım. Uzun soluklu olacağını sanmıyorum ama yine de ayakta kalmaya çalışın.

Senin olduğunu iddia ettiğin şeyi yüzlerce oluşum bir çok platformda kullanıyor. Zoruna giden nokta nedir? Anlatabilirsin :) Bunu yapması alıştıktan sonra fazlaca kolay. Şuan burada 15 dakikada yapabileceğim bir şey. Öğrendikten sonra yapması çok ama çok kolay şeyler. Tanıtımından haberimizin dahi olmaması, seni tanımamamız dışında hiçbir sorunumuz yok. Anlamadığın ve idrak edemediğin noktalar ortada. Karakterleri paylaştığım iletinin aynısından farklı platformlardan sana onlarca atabilirim. Bir şeyi senin de yapmış olman sana ait yapmaz. Anlama ve idrak sorunların var, saygı duyuyorum. İyi geceler iyi roller dilerim. Senin düşüncelerinin aksine şuan planı hazırlanmış 3 aylık rolümüz var. Rina Roleplay açık olduğu müddetçe bu birlik de mekanımız da aktif olacak. Rollere bekleriz :)
Hangi platformlarda kullanılıyor acaba? Daha 2 hafta önce kapattığımız tanıtımın karakterler kısmı bire bir kopyalanmış, ne tesadüf ama? Birlik tanıtımımızdan haberiniz yok ama birlik üyeniz çıkıp birliğimizi bildiğini söylüyor. 2 aylık rol planınız, 20 yaş ortalamanız veya birlik içerisindeki üye sayınız bizi ilgilendirmiyor. Burada konuşulan konu farklı, okuduğunu anlamıyor musun?
Birliğinizde başarılar, rollere ben kendim geleceğim merak etmeyin.
2

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Haziran 2024, 01:06
Toplam oynama: 92 gün, 22 saat

20 kişilik ekip, yaş ortalaması +20... Sen kimsin be? Kirletme burayı daha fazla da ileti atma.
Sözlerine dikkat et.  Yaş ortalaması 20+ olan bir birliğin üslubu bu şekilde mi? Bir iletiye tüm birlik üyeleri karşılık veriyor, kirletme diye boş laga luga yapma. İnsan gibi konuşmasını becerebildiğin zaman tekrar gel, onun dışında ciddiye alabiliceğimiz bir insan değilsin.

Senin olduğunu iddia ettiğin şeyi yüzlerce oluşum bir çok platformda kullanıyor. Zoruna giden nokta nedir? Anlatabilirsin :) Bunu yapması alıştıktan sonra fazlaca kolay. Şuan burada 15 dakikada yapabileceğim bir şey. Öğrendikten sonra yapması çok ama çok kolay şeyler. Tanıtımından haberimizin dahi olmaması, seni tanımamamız dışında hiçbir sorunumuz yok. Anlamadığın ve idrak edemediğin noktalar ortada. Karakterleri paylaştığım iletinin aynısından farklı platformlardan sana onlarca atabilirim. Bir şeyi senin de yapmış olman sana ait yapmaz. Anlama ve idrak sorunların var, saygı duyuyorum. İyi geceler iyi roller dilerim. Senin düşüncelerinin aksine şuan planı hazırlanmış 3 aylık rolümüz var. Rina Roleplay açık olduğu müddetçe bu birlik de mekanımız da aktif olacak. Rollere bekleriz :)
Hangi platformlarda kullanılıyor acaba? Daha 2 hafta önce kapattığımız tanıtımın karakterler kısmı bire bir kopyalanmış, ne tesadüf ama? Birlik tanıtımımızdan haberiniz yok ama birlik üyeniz çıkıp birliğimizi bildiğini söylüyor. 2 aylık rol planınız, 20 yaş ortalamanız veya birlik içerisindeki üye sayınız bizi ilgilendirmiyor. Burada konuşulan konu farklı, okuduğunu anlamıyor musun?
Birliğinizde başarılar, rollere ben kendim geleceğim merak etmeyin.

Paşam arkadaşlarla olan tartışmanı discord ve ileti yoluyla devam ettirmeni rica ediyorum. Tanıtımı daha fazla kirletmeyin. Tartışma gereksiz uzadı. Ic olarak gelip rollerimizi yapabiliriz. Bu konuyu Ooc olarak kendi aranızda tartışabilirsiniz. Ama sizden ricam bu konu artık birlik tanıtımında kapansın. Yaptığımız ve yapacağımız şeyler ortada. Herkes kendi işine baksın.

Çevrimdışı emir goethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 22:21
Toplam oynama: 119 gün, 9 saat
Noah Doyle Lv.28
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:20
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Omar Nabil Lv.28
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
/headmove
/fontsize -1 (cozunurlugunuze gore degısır, 1366x768 icin boyle)
800x600-800x800-800x1000 edıtlersenız goze hos gorunur.

Çevrimdışı CaspianRoe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ocak 2022, 11:19
Toplam oynama: 22 gün, 15 saat
Birlik: *****NOS
Bir rehber hazırlanıyor kankam ROL SS için. O gelene kadar bu şekilde devam... Güzel SS'ler gelecek yakında, o sıkıntının biz de farkındayız :D