Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[卄乇ㄥㄥ'丂 丂ㄒ尺乇乇ㄒ ᘜ卂尺卂ᘜ乇]

Başlatan ErebusTheDarkness, 16 Ağustos 2021, 17:45:08
Okunma sayısı 96735 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tiny Beezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ocak 2022, 21:06
Toplam oynama: 83 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
bu editlerle olmaz baylar, fontsize -1 çekin. cs6 ile edit yapın. kontürü de 1 yapın.
1

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Haziran 2024, 01:06
Toplam oynama: 92 gün, 22 saat
bu editlerle olmaz baylar, fontsize -1 çekin. cs6 ile edit yapın. kontürü de 1 yapın.

Yorumun için teşekkürler kardeşim. Dikkate alınacak
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 00:38
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
 :lipsrsealed:
Tanıtımdaki özgünlüğü her yerde bekliyorum arkadaşlar. Ben kapatalı 2 hafta oldu. Hiç beklemeden kopyala yapıştıra geçmişsiniz. Ne diyeyim ki hakkınızda hayırlısı. Ama karakter kısmını gözden geçirirsen iyi olur. Yapılmışı yapmak sıkıcı işler çünkü. Yapılmamışı deneyin, özgün olmaya çalışın. Rol ve edit hakkında da gelişime ihtiyacınız var. Font bazen çok büyük ve absürt kalıyor.

SELAAMLAAAR Kankacim. Öncelikle birlik tanıtımınla birlik tanıtımımızın zerre alakası yok, BBCode benim tarafımdan -cok anlamayan birisiyim- büyük uğraşlarla 10 saatte falan hazırlandı. Senin bir birliğin olduğundan haberimiz dahi yoktu. Tanıtımını inceledim divboxu siyah kullandığım için senin tanıtımını çalmış mı oluyorum :) Rol SS konusuna gelirsek onda haklısın. Rol SS yapmaya yeni başlayan bir çok arkadaşımız var. Zamanla gelişecekler. Hep beraber gelişeceğiz. Teşekkürler.
1

Çevrimdışı W0LV3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tanıtımdaki özgünlüğü her yerde bekliyorum arkadaşlar. Ben kapatalı 2 hafta oldu. Hiç beklemeden kopyala yapıştıra geçmişsiniz. Ne diyeyim ki hakkınızda hayırlısı. Ama karakter kısmını gözden geçirirsen iyi olur. Yapılmışı yapmak sıkıcı işler çünkü. Yapılmamışı deneyin, özgün olmaya çalışın. Rol ve edit hakkında da gelişime ihtiyacınız var. Font bazen çok büyük ve absürt kalıyor.
Öncelikle kardeşim birliğiniz gerçekten sağlam bi birlikti, arkadaşların tanıtımdada sizin tanıtımıza benzerlikler olabilir. Emin ol ki bazı daha çok benzerlikler yapan birlikler vardır. Ayrıca şu konuda haklısın arkadaşların rol edit konusunda ve yarış rollerinde birazcık daha gelişmeye gerek var. Hell Street Garage tekrardan başarılar. Herkes ile rollerde görüşmek dileğiyle.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Normalde anlatmayı sevmem, insanların içinde kuşku uyandırma eğiliminden dolayı anlatacağım. Chapter chapter çizgi roman tadında gidecek, yaklaşık 2 ay sonrasının konsepti dahi düşünülmüş ve yazılmış bir birlik bu. Banka hesaplarımızda milyon dolarlar varken fakir rolü yapıyoruz, çünkü konsept bu. Bu tip yorumlar heves kırmaz aksine heveslendirir bizi. Discord adresim Erebus#0064 çaldığımı düşündüğün her şeyi bana iletebilir, konsept şikayeti açabilirsin. Ama unutma! Tekrar ediyorum divbox=black sana ait değil.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bahsettigin kod ben de yarışçılarımı attım siz de yaptınız kısmıysa eğer, BU OLAY MANTIKLI ROL YAPAN TÜM YARIŞ BİRLİKLERİNDE OLAN BİR OLAYDIR. O BBCode'u dünya uzerinde sadece sen yapmadin, bizzat başka bir platformda yarış birliği yöneten bir arkadaşımın tavsiyesi ile beraber yazdık bendekini. Gerekli her şeyin kanıtı da var bende. Keşke önce bu tip şeyleri özelden söyleseniz. Dediğim gibi Discord adresimi verdim. Geldiğinde gerekli kanıtları yollayabilirim. Kullandığın BBCode'u başka platformlarda tüm yarış birlikleri kullanıyor, ben de birisinin liderinin tavsiyesi ile yaptım. Senden ya da birliğinden haberim olmadığını profiline daha az önce girmemden anlayabilirsin. Saygılarımla.
1

Çevrimdışı CaspianRoe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Ocak 2022, 11:19
Toplam oynama: 22 gün, 15 saat
Birlik: *****NOS

Normalde anlatmayı sevmem, insanların içinde kuşku uyandırma eğiliminden dolayı anlatacağım. Chapter chapter çizgi roman tadında gidecek, yaklaşık 2 ay sonrasının konsepti dahi düşünülmüş ve yazılmış bir birlik bu. Banka hesaplarımızda milyon dolarlar varken fakir rolü yapıyoruz, çünkü konsept bu. Bu tip yorumlar heves kırmaz aksine heveslendirir bizi. Discord adresim Erebus#0064 çaldığımı düşündüğün her şeyi bana iletebilir, konsept şikayeti açabilirsin. Ama unutma! Tekrar ediyorum divbox=black sana ait değil.

Ortada büyük bir ekip çalışması ve emek var... Zamanla bütün Rina halkı bunu görecektir. Aynı şekilde DEVAM!
1

Çevrimdışı CaspianRoe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol