Tanıtımdaki özgünlüğü her yerde bekliyorum arkadaşlar. Ben kapatalı 2 hafta oldu. Hiç beklemeden kopyala yapıştıra geçmişsiniz. Ne diyeyim ki hakkınızda hayırlısı. Ama karakter kısmını gözden geçirirsen iyi olur. Yapılmışı yapmak sıkıcı işler çünkü. Yapılmamışı deneyin, özgün olmaya çalışın. Rol ve edit hakkında da gelişime ihtiyacınız var. Font bazen çok büyük ve absürt kalıyor.
Normalde anlatmayı sevmem, insanların içinde kuşku uyandırma eğiliminden dolayı anlatacağım. Chapter chapter çizgi roman tadında gidecek, yaklaşık 2 ay sonrasının konsepti dahi düşünülmüş ve yazılmış bir birlik bu. Banka hesaplarımızda milyon dolarlar varken fakir rolü yapıyoruz, çünkü konsept bu. Bu tip yorumlar heves kırmaz aksine heveslendirir bizi. Discord adresim Erebus#0064 çaldığımı düşündüğün her şeyi bana iletebilir, konsept şikayeti açabilirsin. Ama unutma! Tekrar ediyorum divbox=black sana ait değil.
Bazı şeyleri idrak etmekte sorunların olabilir ve ben de bunu anlayışla karşılarım. Karakterleri paylaştığın iletiye bak ve olayın divboxta olmadığını kendin anla. Anlamıyorsan sana tek tek link ve örnekli ssler ile anlatayım. Uzun soluklu olacağını sanmıyorum ama yine de ayakta kalmaya çalışın.
20 kişilik ekip, yaş ortalaması +20... Sen kimsin be? Kirletme burayı daha fazla da ileti atma.
Sözlerine dikkat et. Yaş ortalaması 20+ olan bir birliğin üslubu bu şekilde mi? Bir iletiye tüm birlik üyeleri karşılık veriyor, kirletme diye boş laga luga yapma. İnsan gibi konuşmasını becerebildiğin zaman tekrar gel, onun dışında ciddiye alabiliceğimiz bir insan değilsin.
Tanıtımdaki özgünlüğü her yerde bekliyorum arkadaşlar. Ben kapatalı 2 hafta oldu. Hiç beklemeden kopyala yapıştıra geçmişsiniz. Ne diyeyim ki hakkınızda hayırlısı. Ama karakter kısmını gözden geçirirsen iyi olur. Yapılmışı yapmak sıkıcı işler çünkü. Yapılmamışı deneyin, özgün olmaya çalışın. Rol ve edit hakkında da gelişime ihtiyacınız var. Font bazen çok büyük ve absürt kalıyor.
Normalde anlatmayı sevmem, insanların içinde kuşku uyandırma eğiliminden dolayı anlatacağım. Chapter chapter çizgi roman tadında gidecek, yaklaşık 2 ay sonrasının konsepti dahi düşünülmüş ve yazılmış bir birlik bu. Banka hesaplarımızda milyon dolarlar varken fakir rolü yapıyoruz, çünkü konsept bu. Bu tip yorumlar heves kırmaz aksine heveslendirir bizi. Discord adresim Erebus#0064 çaldığımı düşündüğün her şeyi bana iletebilir, konsept şikayeti açabilirsin. Ama unutma! Tekrar ediyorum divbox=black sana ait değil.
Bazı şeyleri idrak etmekte sorunların olabilir ve ben de bunu anlayışla karşılarım. Karakterleri paylaştığın iletiye bak ve olayın divboxta olmadığını kendin anla. Anlamıyorsan sana tek tek link ve örnekli ssler ile anlatayım. Uzun soluklu olacağını sanmıyorum ama yine de ayakta kalmaya çalışın.
Senin olduğunu iddia ettiğin şeyi yüzlerce oluşum bir çok platformda kullanıyor. Zoruna giden nokta nedir? Anlatabilirsin
Bunu yapması alıştıktan sonra fazlaca kolay. Şuan burada 15 dakikada yapabileceğim bir şey. Öğrendikten sonra yapması çok ama çok kolay şeyler. Tanıtımından haberimizin dahi olmaması, seni tanımamamız dışında hiçbir sorunumuz yok. Anlamadığın ve idrak edemediğin noktalar ortada. Karakterleri paylaştığım iletinin aynısından farklı platformlardan sana onlarca atabilirim. Bir şeyi senin de yapmış olman sana ait yapmaz. Anlama ve idrak sorunların var, saygı duyuyorum. İyi geceler iyi roller dilerim. Senin düşüncelerinin aksine şuan planı hazırlanmış 3 aylık rolümüz var. Rina Roleplay açık olduğu müddetçe bu birlik de mekanımız da aktif olacak. Rollere bekleriz 
Hangi platformlarda kullanılıyor acaba? Daha 2 hafta önce kapattığımız tanıtımın karakterler kısmı bire bir kopyalanmış, ne tesadüf ama? Birlik tanıtımımızdan haberiniz yok ama birlik üyeniz çıkıp birliğimizi bildiğini söylüyor. 2 aylık rol planınız, 20 yaş ortalamanız veya birlik içerisindeki üye sayınız bizi ilgilendirmiyor. Burada konuşulan konu farklı, okuduğunu anlamıyor musun?
Birliğinizde başarılar, rollere ben kendim geleceğim merak etmeyin.