Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polisler hakkında

Başlatan #Cyborg, 19 Temmuz 2021, 10:41:42
Okunma sayısı 10075 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı unlucky16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Eylül 2022, 16:38
Toplam oynama: 87 gün, 4 saat
Ynt: Polisler hakkında
« Yanıtla #30 : 20 Temmuz 2021, 00:47:02 »
Şöyle yorumlayayım, sürekli politikalara ve tüzüğe bağlı kalırsanız polis rolü bir süre sonra sıkıcı bir hal alır, monotonlaşır.

Mesela AllenZZ'nin dediği gibi, gidip terör eylemi gerçekleştiren bir adamı serbest bırakmanız saçma olacaktır, ama örneğin size sırf küfür etti diye egonuzu tatmin etmek için gidipte hapise atmayın memura hakaretten, mesela sizde onunla dalga geçin, ona bir laf atın ve yerin dibine sokun. "Suç işlesin-hapise at" kavramına getirmeyin her şeyi.

Yazdıklarında çok haklısın. Burada PD olan çeşitli yaş kitleleri var. Söylediklerini törpüleyemezler çünkü baştaki kişiler bile sırtında sniper, altında bisikletle devriye atıyor  :-D RinaRP diyoruz ve geçiyoruz... 15 16 yaşında birine hatta +18 yaş üstü bile ic küfür edildiğinde klavyeyi kemirdiğine eminim. Oyun oynadıklarını unutuyorlar. Bu tarz kişiler roleplay sunucusunda oynamamalı. Kendi sağlıkları için :d
1

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #31 : 20 Temmuz 2021, 00:50:40 »
@Thor yardım etsene olm çocuklara

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #32 : 20 Temmuz 2021, 00:52:10 »

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
« Yanıtla #33 : 20 Temmuz 2021, 00:53:12 »
@Thor yardım etsene olm çocuklara
Toplantıda anlattık, zorunlu tutmuyoruz diyecekseniz baştan söyleyin

Çevrimdışı ReVeNGeee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 03:48
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Şubat 2022, 00:02
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #34 : 20 Temmuz 2021, 00:53:27 »
Bu sunucuda 6 7 kişi sniper kullanıyor diyorda herkes tek bana mı denk geliyor sürekli snip mermisi yiyorum sultanla sniple drive çıkanlar dolu

Çevrimdışı Melville.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2025, 04:20
Toplam oynama: 391 gün, 14 saat
Aiden Joyce Lv.38
Son giriş: 16 Mart 2024, 14:51
Toplam oynama: 41 gün, 3 saat
Son giriş: 16 Mart 2024, 23:45
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Eylül 2024, 02:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #35 : 20 Temmuz 2021, 01:03:25 »
1-) Lspd - lssd üyeleri robot değil, sadece sizin ihbarınıza bakmakla yükümlü değiliz bir sürü ic görevlerimiz, sorumluluklarımız var.

2-) Lspd-lssd içerisinde dm arayışında olan birisi o mevkide, birlikte yeterli kadar kalamaz. Herkes gözetleniyor ve rol yapmaları sağlanmaya çalışıyor.

3-) Sniper kullanmak için pd - SD giren birinin en az 6 ay uğraşması ve rol SS i yapıp baya da başarılı iş çıkarması gerekir. Yani adamın yaptığı rol kalitesine göre yükselme, ribon veya sniper izni verilir.

4-) Pd-sd üyeleri elinden geldiği kadar rol yapıyor, birçok sefer verilen ihbarlara siz kural ihlaline girmeyin, ooc ceza almayın diye dikkat ediyoruz
(siz kural ihlali yapıp illegal karakteriniz ile legal ihbar verirseniz, o ihbara bir memurun koşarak iyimisiniz diye gelmesini beklemeyin.)

5-) Lspd-lssd üyeleri rol yapan herkesle rol yapıyor, adınızı sunucuda rolcu olarak herkese duyurunun, dm ci olarak değil her memur - şerif sizinle rol yapmak role girmek isteyecektir emin olun

6-) trollerle çok karşılaştığımız için birçok sefer sizle role girmeye korkuyoruz bana 24 saat ver buraya bir gund yaşadığım türlü trolleri sana atayım bak rol zevkin kalıyor mu, lütfen şu ar ge lerde mantıklı düşünün...

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
« Yanıtla #36 : 20 Temmuz 2021, 01:25:08 »
1. Lspd - lssd üyeleri robot değil, sadece sizin ihbarınıza bakmakla yükümlü değiliz bir sürü ic görevlerimiz, sorumluluklarımız var.

- Sizin başlıca sorumluğunuzdan biri halkı koruyup kollamak. (KORU VE HİZEMET ET!) bu hizmetten yararlanmak için ne yapabiliriz acaba?

2. Pd-sd üyeleri elinden geldiği kadar rol yapıyor, birçok sefer verilen ihbarlara siz kural ihlaline girmeyin, ooc ceza almayın diye dikkat ediyoruz

(siz kural ihlali yapıp illegal karakteriniz ile legal ihbar verirseniz, o ihbara bir memurun koşarak iyimisiniz diye gelmesini beklemeyin.)

- Bu dediğiniz oldukça yanlış bir yaklaşım. Eğer bir 911 çağrısı ve başka bir olayda (yanlış aradım, sorun çözüldü) dese bile mantıken bir bakman gerek. Çünkü o zorla telefonu kapatmış olabilir. İc olarak ne olursa olsun sizin başlıca tek hedefiniz (KORU VE HİZMET ET!) olmalıdır. Olay bittikten sonra kim kural ihlali yaptıysa açarsın şikayetini beklersin. 

3.Trollerle çok karşılaştığımız için birçok sefer sizle role girmeye korkuyoruz bana 24 saat ver buraya bir gund yaşadığım türlü trolleri sana atayım bak rol zevkin kalıyor mu, lütfen şu ar ge lerde mantıklı düşünün.

- Bende her olayda troll, ihlal gibi şeyler yaşadım ama hiçbir zaman gidip te, o troll yaptı diye diğerlerinin rol zevkini kirletmedim. Tamam, öldürülme riskiniz fazla, eğer sen ölmekten korkuyorsan, eğer sen yaralanmaktan korkuyorsan niye polis oldun? Legal olan halk şikayetçi, çünkü o gasp ediliyor polis yok. Şikayet edecek departmandan 2 saat bekliyor. Canına kast ediliyor ama karşılık verirse hapis yiyor.

Çevrimdışı moonlightt

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lexa Meadows Lv.30
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:42
Toplam oynama: 216 gün, 18 saat
Son giriş: 18 Aralık 2022, 11:34
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #37 : 20 Temmuz 2021, 01:30:00 »
bu sunucudaki lspdler korkarak rol yapıyor şikayet yeme rütbe kaybetme gibi şeylerden dolayı korkarak robot gibi rol yapıyorlar buda sıkıcı oluyor buna bir çözüm bulunması gerek
Evet. Çoğu polisin yaptığı tek rol çatışmada zırh, ağrı kesici al canını fulle adamı düşür kelepçe miranda hakları hapis başka rol görmedim ha bide mugshot.
Biraz katılıyorum, IC olarak rol yapan az var. Ama rol yapanı da var yani. PD bilmiyorum da bizim departmanda görüyorum.

Çevrimdışı Melville.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aiden Joyce Lv.38
« Yanıtla #38 : 20 Temmuz 2021, 01:31:25 »
1. Lspd - lssd üyeleri robot değil, sadece sizin ihbarınıza bakmakla yükümlü değiliz bir sürü ic görevlerimiz, sorumluluklarımız var.

- Sizin başlıca sorumluğunuzdan biri halkı koruyup kollamak. (KORU VE HİZEMET ET!) bu hizmetten yararlanmak için ne yapabiliriz acaba?

2. Pd-sd üyeleri elinden geldiği kadar rol yapıyor, birçok sefer verilen ihbarlara siz kural ihlaline girmeyin, ooc ceza almayın diye dikkat ediyoruz

- Bu dediğiniz oldukça yanlış bir yaklaşım. Eğer bir 911 çağrısı ve başka bir olayda (yanlış aradım, sorun çözüldü) dese bile mantıken bir bakman gerek. Çünkü o zorla telefonu kapatmış olabilir. İc olarak ne olursa olsun sizin başlıca tek hedefiniz (KORU VE HİZMET ET!) olmalıdır. Olay bittikten sonra kim kural ihlali yaptıysa açarsın şikayetini beklersin. 

3.Trollerle çok karşılaştığımız için birçok sefer sizle role girmeye korkuyoruz bana 24 saat ver buraya bir gund yaşadığım türlü trolleri sana atayım bak rol zevkin kalıyor mu, lütfen şu ar ge lerde mantıklı düşünün.

- Bende her olayda troll, ihlal gibi şeyler yaşadım ama hiçbir zaman gidip te, o troll yaptı diye diğerlerinin rol zevkini kirletmedim. Tamam, öldürülme riskiniz fazla, eğer sen ölmekten korkuyorsan, eğer sen yaralanmaktan korkuyorsan niye polis oldun? Legal olan halk şikayetçi, çünkü o gasp ediliyor polis yok. Şikayet edecek departmandan 2 saat bekliyor. Canına kast ediliyor ama karşılık verirse hapis yiyor.

Derdiniz rol yapmak ise tüm herkes rol yapıyor, sen düzgün bir rol başlatır san oda sana uyar. Aracımızla benzin alırken bile rol baslatan insanlar tanıyorum, sırf rol yapmak için akşam 9 u bekleyen insanlar biliyorum. Siz gerçekten de rol hevesi ile bir polisin yanına gidin rol yapar kısaca, trollersen tabi yapamaz bu kadar basit ekstradan herşeyi koru vr hizmet et e başlamışsın şehirde 800 kişi aktif olarak tek sen yoksun, biz o an rolde veya başka bir olayda olabiliyoruz sen ihbar attın diye koşa elimizdeki suçluyu , rolü veya bir olayı bırakıp sana yönelicek değiliz

Çevrimdışı Melville.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aiden Joyce Lv.38
« Yanıtla #39 : 20 Temmuz 2021, 01:34:51 »
Ben kendime rol SS i çıkartır Ken çok güzel gelip trollemedi diye role ve diğer rollerine kattığım insanlar var, rol yaparsan karşılığını da buluyorsun, yapmazsan senle kimse yapmaz.