1. Lspd - lssd üyeleri robot değil, sadece sizin ihbarınıza bakmakla yükümlü değiliz bir sürü ic görevlerimiz, sorumluluklarımız var.
- Sizin başlıca sorumluğunuzdan biri halkı koruyup kollamak. (KORU VE HİZEMET ET!) bu hizmetten yararlanmak için ne yapabiliriz acaba?
2. Pd-sd üyeleri elinden geldiği kadar rol yapıyor, birçok sefer verilen ihbarlara siz kural ihlaline girmeyin, ooc ceza almayın diye dikkat ediyoruz
(siz kural ihlali yapıp illegal karakteriniz ile legal ihbar verirseniz, o ihbara bir memurun koşarak iyimisiniz diye gelmesini beklemeyin.)
- Bu dediğiniz oldukça yanlış bir yaklaşım. Eğer bir 911 çağrısı ve başka bir olayda (yanlış aradım, sorun çözüldü) dese bile mantıken bir bakman gerek. Çünkü o zorla telefonu kapatmış olabilir. İc olarak ne olursa olsun sizin başlıca tek hedefiniz (KORU VE HİZMET ET!) olmalıdır. Olay bittikten sonra kim kural ihlali yaptıysa açarsın şikayetini beklersin.
3.Trollerle çok karşılaştığımız için birçok sefer sizle role girmeye korkuyoruz bana 24 saat ver buraya bir gund yaşadığım türlü trolleri sana atayım bak rol zevkin kalıyor mu, lütfen şu ar ge lerde mantıklı düşünün.
- Bende her olayda troll, ihlal gibi şeyler yaşadım ama hiçbir zaman gidip te, o troll yaptı diye diğerlerinin rol zevkini kirletmedim. Tamam, öldürülme riskiniz fazla, eğer sen ölmekten korkuyorsan, eğer sen yaralanmaktan korkuyorsan niye polis oldun? Legal olan halk şikayetçi, çünkü o gasp ediliyor polis yok. Şikayet edecek departmandan 2 saat bekliyor. Canına kast ediliyor ama karşılık verirse hapis yiyor.