Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polisler hakkında

Başlatan #Cyborg, 19 Temmuz 2021, 10:41:42
Okunma sayısı 10023 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nitr0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Şubat 2023, 20:11
Toplam oynama: 152 gün, 23 saat
Birlik: ******ILI
Henry Morel Lv.27
Köken: Fransız
Son giriş: 12 Eylül 2022, 17:20
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Kanadalı
Son giriş: 11 Şubat 2023, 19:37
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Eylül 2022, 17:21
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Polisler hakkında
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2021, 18:06:37 »
bu sunucudaki lspdler korkarak rol yapıyor şikayet yeme rütbe kaybetme gibi şeylerden dolayı korkarak robot gibi rol yapıyorlar buda sıkıcı oluyor buna bir çözüm bulunması gerek
Korktuklarını sanmıyorum sadece canları istemiyorlardır adam kaçmayı düşünse anında 5 ekip aracı gelir adamı durdururlar. memurlar sadece heyecan arıyorlar başka bir şey yaptıklarını düşünmüyorum.
Çoğu korkuyor kanka emin olabilirsin, mesela ben karşı tarafın role uyum sağladığını gördüğümde çok mutlu oluyorum çok fazla bir suç işlemediyse hapise bile atmıyorum benim gibi insanlar var gerçekten şu da bi gerçek sadece çatışma arıyanlar da bulunmuyor değil.

Adamsın sen

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2021, 19:05:20 »
-Bazıları diyecek; Memurlar yaralıyken gasp ihbarına mı gidicem?
- Evet, bir TAC-1 olayında saydığım polis sayısı (Sheriffler'de dahil) 20 kişiyi rahatlıkla geçiyordu. Bu olay tamamen yanlış, şehirde rahatlıkla polis açığı oluyor ve çok fazla  olaylar dönüyor. Şikayet ediyorum "Sahada aktif birim yoktur" kos koca Los Santos sokaklarında devriye gezen bir adam bile yok mu? Eğer yoksa niye polisler.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vales Era Lv.23
Son giriş: 23 Eylül 2023, 00:48
Toplam oynama: 104 gün, 23 saat
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2021, 19:37:38 »
- Evet, bir TAC-1 olayında saydığım polis sayısı (Sheriffler'de dahil) 20 kişiyi rahatlıkla geçiyordu. Bu olay tamamen yanlış, şehirde rahatlıkla polis açığı oluyor ve çok fazla  olaylar dönüyor. Şikayet ediyorum "Sahada aktif birim yoktur" kos koca Los Santos sokaklarında devriye gezen bir adam bile yok mu? Eğer yoksa niye polisler.
1. Şerifler ile ortak frekans MA-1'dır.

2. Şehirde devriye gezmekle görevli olan departman sadece LSPD'dir. Frekanslar yardıma ihtiyaç olduğunda başlatılır, her olaya ve her daim başlatılmaz. PD/SD olan kişiler sürekli ihbara yönelmek ya da daima devriyede olmak zorunda değiller. Canı sıkıldığı zaman talep bakar ya da attığın ihbarı almakta zorunlu değiller. 100 kişi olmasına rağmen hem de şu günlerde normal olarak pek aktiflik yok. Karada devriye atmayıp, AIR devriyesi zaten ADAM devriyesinden çok daha üstün bir şekilde her yeri kolayca gözetleyebiliyor. Yani sen ortalıkta silahlı gezinirken, yanında ADAM birimi yok diye polislerin seni görmediğini düşündüğünde aslında o oluyor. Tek devriye ADAM değil.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2021, 20:12:09 »
1. Şerifler ile ortak frekans MA-1'dır.

2. Şehirde devriye gezmekle görevli olan departman sadece LSPD'dir. Frekanslar yardıma ihtiyaç olduğunda başlatılır, her olaya ve her daim başlatılmaz. PD/SD olan kişiler sürekli ihbara yönelmek ya da daima devriyede olmak zorunda değiller. Canı sıkıldığı zaman talep bakar ya da attığın ihbarı almakta zorunlu değiller. 100 kişi olmasına rağmen hem de şu günlerde normal olarak pek aktiflik yok. Karada devriye atmayıp, AIR devriyesi zaten ADAM devriyesinden çok daha üstün bir şekilde her yeri kolayca gözetleyebiliyor. Yani sen ortalıkta silahlı gezinirken, yanında ADAM birimi yok diye polislerin seni görmediğini düşündüğünde aslında o oluyor. Tek devriye ADAM değil.
Senin anlattığına göre o zaman birliğin adını "LOS SANTOS POLİCE DEPARTMAN" değil "LOS SANTOS GANG UNİT " koyalım daha iyi olur. İhbara gitme sizin isteğinize kalmışsa ne anlamı kaldı polislik mesleğinin. Ben sheriffler şehirde devriye atıyor demiyorum zaten. Sahada tek devriye atan kişiler ADAM birimidir de demiyorum.
3

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2021, 20:13:46 »
Çoğunun tek amacı yüksek rütbe alıp sniper ile sıkmak olduğu için olabilir.
3

Çevrimdışı Reagter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Şubat 2025, 22:03
Toplam oynama: 438 gün, 9 saat
Köken: Rus
Son giriş: 04 Ağustos 2023, 22:27
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #15 : 19 Temmuz 2021, 21:26:10 »

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #16 : 19 Temmuz 2021, 21:31:13 »
bu sunucudaki lspdler korkarak rol yapıyor şikayet yeme rütbe kaybetme gibi şeylerden dolayı korkarak robot gibi rol yapıyorlar buda sıkıcı oluyor buna bir çözüm bulunması gerek
Korktuklarını sanmıyorum sadece canları istemiyorlardır adam kaçmayı düşünse anında 5 ekip aracı gelir adamı durdururlar. memurlar sadece heyecan arıyorlar başka bir şey yaptıklarını düşünmüyorum.

Aslında bölmek gerekirse yarı yarıya senin dediğin gibi sadece çatışma rolleri, bedava silah ve dokunulmazlık için lspdye girer, büyük bir kısmı da rol yapmak için girer ancak umduğu rolü bulamaz ve rol yapmaktan çekinir. Örneğin polis aracı içinde sus pus oturur, sivillerle rol yapamaz, örneğin sahile gidip bir basket oynama rolü yapamaz, bunlar amerikan polisinde sık sık rastlanan şeyler, bir siville dalga geçemez, sürekli ciddi tavır takınır ve bu da polis rolünü sıkıcı hale getirir, hem siviller hem de polisler bir süre sonra rollerden sıkılırlar.

Bu konuyla ilgili yıllar önce rehber hazırlayan bir ağabeyimin rehberini burada da açtım, keşke rol yapmaktan çekinen memurlar incelese de rol yapmaktan korkmasalar.

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 19 Temmuz 2021, 21:32:02 »
O dediğin şey o kadar kolay olmuyor, şuan kullanabilen maks 6-7 kişi var bunlarda sürekli snip ile gezmiyor. Böyle bir amacı olanlar olabilir ama gerçekleştirmek için ya çok hızlı rütbe atlayacak yada normal olarak 5-6 ayı devirecek ki böyle bir şey yaptıysa emek vermiştir, bırak kullansın.
not: Tarafsız bir yorumdur, rol yapmayan kişi kim olursa olsun rol sunucusunda oynuyorsak buna karşıyım.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #18 : 19 Temmuz 2021, 21:36:21 »
Şöyle yorumlayayım, sürekli politikalara ve tüzüğe bağlı kalırsanız polis rolü bir süre sonra sıkıcı bir hal alır, monotonlaşır.

Mesela AllenZZ'nin dediği gibi, gidip terör eylemi gerçekleştiren bir adamı serbest bırakmanız saçma olacaktır, ama örneğin size sırf küfür etti diye egonuzu tatmin etmek için gidipte hapise atmayın memura hakaretten, mesela sizde onunla dalga geçin, ona bir laf atın ve yerin dibine sokun. "Suç işlesin-hapise at" kavramına getirmeyin her şeyi.
1

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #19 : 19 Temmuz 2021, 21:51:40 »
Bu konuyu ilgili departmanın yönetim birimleriyle konuşup çözebiliceğinizi düşünüyorum, bu oyuncuların veya ilgili birlik üyelerinin düşünülüp çözebiliceği bir konu gibi gözükmüyor.
1