Katılmıyorum, cevaplayan kişi dilerse açıklar dilerse foruma yönlendirir. Oluşan durum sizin sorumluluğunuzda.
Laf kalabalığı yapmana gerek yok. Ben de bunun değiştirilmesini istiyorum zaten. Dilerse açıklar gibi bir durum da yok neredeyse tüm helperlar foruma yönlendiriyor. Tüm politikaları maddelerine kadar ezberleme gibi bir şansımız yok, insanlık hali unutabiliyoruz.
Helperler de senin gibi insan ve onlarda unutabilir, sunucuya girerken tüm politikayı okuyup kabul ettiğini onaylayarak giriyorsun zaten.
Sorun yaratan nokta burası zaten. Sunucuya tüm politikaları okumuş ve kabul etmiş sayılıyoruz, hiçbir şekilde unutma lüksümüz felan yok.. Helper olan kişi talep baktığı için o an foruma girip kurallara bakabilir ve ona göre yanıtlayabilir, biz o esnada rolde olduğumuz için bakamıyoruz. Helper olanların görevi bu değil mi zaten? Ayrıca bazıları var forumda olmayan politikaya bile yönlendiriyorlar.
Mix,Meta nedir tarzı sorular yönlendirilebilir ama onun haricindeki madde soruları vs. cevaplanabilir. Talep kutusu yetmezse PM'den yardımcı olabilirler. Helper soruyu eksik yazdı diye açılan şikayetler reddedilebilir. Cidden rol esnasında unuttuğum oluyor insanlık hali helper olan adamda unutabilir, admin olan adamda unutabilir ama ben o an rol sırasındayım ona bakacak lüksüm yok ama helper olan kişinin bakması ve cevaplaması 2 saniye, talep kutusu yetmezse PM'den yardımcı olabilir.