Merhaba,
Helper kıdemindeki kişilerin her politika sorusu geldiği zaman foruma yönlendirmesi gerçekten sıkıntılı ve sinir bozucu bir durum. O an roldeyken nasıl gidip foruma bakmamız bekleniyor gerçekten anlamıyorum. Politikanın birkaç maddesini unutmuş olabilirim insanlık hali genel olarak her şeyi biliyorum ama bazı maddeleri unutabiliyorum. Herkes unutur hepsini aklımda tutmanın yolu yok. O an roldeyken bir maddeyi unutuyorum ve o maddeye göre hareket etmem gerekiyor, destek attığım zaman foruma yönlendiriliyor. Ben rolde AFK mı atıp bakayım? Yoksa kural ihlali riskine mi gireyim? Çok mantıksız bir sistem. Mix, PG nedir gibi sorular yönlendirilebilir ama 2 satırlık yazı için foruma yönlendirilmemesi gerekiyor. Hatta kurallar ve politikalarda olmayan şeylere bile foruma yönlendiren helper kişiler var. Şikayet açmama rağmen kabul edilmiyor çünkü öyle yapması gerekiyormuş.
Gerçekten sinir bozucu bir durum. Ben tüm kuralları ve politikaları aklımda tutamam, herkesten bunu bekleyemezsiniz. Kimisi tutabilir kimisi tutamaz, insalık hali herkes unutabilir o an roldeyken benim risk almam gerçekten çok saçma bir durum. Helperin yazması gereken 2 satırlık şey ama ona rağmen foruma yönlendirenler olabiliyor. Bunun değiştirilmesi gerekiyor.