önceki yorumum yüzünden ileti yasağı yedim tekrardan ağır konuşmak istemiyorum
politikalarda çoğu madde kendi altında dallanıp budaklanıyor 1 kelimesini eksik yazsalar bu sefer bana eksik bilgi veriyor diye şikayet açacaksınız
oyuna girmeden önce açın politikaları 10 dakika baştan sona bir okuyun aklınızda kalır maddelerin çoğu
birkaç sefer bunu yapın sonrasında isteseniz de unutamazsınız politikaları
buna rağmen hala unutuyorsanız tanıdık doktor var iletişime geçin yönlendireyim sizi
Ağır konuşucak bir durum yok burada insan gibi iletişim kurup fikirlerimizi belirtiyoruz. Eğer insan gibi konuşamasını beceremiyorsan ben de sana birilerini ayarlayabilirim.
Açtığım AR-GE'yi sen dahil birçok kişi doğru düzgün okumadığı belli oluyor. Politika sorularından kastım "DM nedir, Mix nedir" gibi sorular değil, rol ortasında gerekli olabilicek politikaların alt maddeleri için istiyorum bunu. DM, Mix, PG gibi şeyleri hemen hemen herkes biliyor zaten. Benim bahsettiğim şeyler politikaların alt maddeleri ve istisnalar. Bir ton yazı var politikaların alt maddelerini ve istisnaları unutabiliyoruz.
eğer rolünüz aktif bir şekilde devam ediyorsa rol bitimine doğru hangi ihlali arıyorsanız bulabilirsiniz. Rolün ortasında hangi ihlalin ne olduğunu öğrenmeniz şart değil herhalde.
Karşı taraf ihlalde bulunuyor olsa dahi role devam etmek zorundasın. Bu yönüyle desteklemiyorum.
AR-GE'yi gerçekten okudunuz mu? Ben bir ihlal aramaktan bahsetmiyorum veya karşıdaki kişinin ihlalinden bahsetmiyorum. Örnek verecek olursa gasp ediliyorum, boynuma dayanmış bir bıçak var ve o an belimde bir silah var. Kişiler boynumdan bıçağı çekti ve beni gasp ettiler, ben buna sıkıp sıkamayacağımı soruyorum diyelim. Bu tarz sorular için cevap verilmesi daha doğru olur. Kurallar ve Politikalar sık sık güncellendiğini görüyorum, alt maddeler ve istisnalar ekleniyor/kaldırılıyor. Bazılarını unutmak insanlık hali, ben o an bir maddeyi unutmuşum soruyorum adamlar foruma yönlendiriyor, alt tab atmam zaten yasak. Rol ortasında yanlış yapsam direkt olarak ihlalden dolayı jail yiyeceğim. Ben kocaman politikayı yazsın demiyorum, bazı alt madde sorularını vs. yazsın diyorum. Sığmazsa PM yazsınlar zaten görevleri bu değil mi? Bir sorun yaratacağını sanmıyorum.