Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rina FPS DROP Kasma donma sorunu.

Başlatan Rinnegan, 13 Haziran 2021, 23:40:55
Okunma sayısı 4218 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rina FPS DROP Kasma donma sorunu.
« Yanıtla #20 : 14 Haziran 2021, 21:58:23 »
haritalar gerçeğe uygun olsa içi yanmaz milletin bildiğin denizin üstüne 3 tane sıra sıra coc mapi dikmişler

Çevrimdışı #Gumball

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erwin Brown Lv.14
Son giriş: 06 Ağustos 2021, 00:05
Toplam oynama: 36 gün, 5 saat
« Yanıtla #21 : 14 Haziran 2021, 22:21:58 »
Emin ol mapler o kadar fazla kastırmıyor. Sadece yüklenirken ani drop yiyorsun ve balıkçılık mesleğinde 50'den fazla araç olduğu için kasmaya sebep oluyor.
Pc'in iyi olduğundan mı acaba?
1

Çevrimdışı Clover

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Nisan 2025, 16:28
Toplam oynama: 476 gün, 12 saat
Son giriş: 25 Mart 2025, 17:54
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 25 Mart 2025, 17:53
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #22 : 15 Haziran 2021, 01:05:32 »
Yani balıkçılık yeri değişebilir mesela Ocean docks da bulunan gemiye NPC koyulup orada satabilelim onun yakınında bir yere balıkçılık yapılabilir destekliyorum!
1

Çevrimdışı PERES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joan Peres Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 23:59
Toplam oynama: 82 gün, 13 saat
« Yanıtla #23 : 15 Haziran 2021, 08:39:57 »
valla oyunda nornaldede 20 fps aliyom balikciligin oralara geldimmi bilgisayarin kasasindan dumanlar cikiyo bu mapler acilen kaldirilmali
1

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #24 : 15 Haziran 2021, 09:12:10 »
Emin ol mapler o kadar fazla kastırmıyor. Sadece yüklenirken ani drop yiyorsun ve balıkçılık mesleğinde 50'den fazla araç olduğu için kasmaya sebep oluyor.
50'den fazla araç olması FPS drop yeme sebebi değil balıkçılık mesleğinin orda gereksiz obje çok.
Maplere gelicek olursak adamlar boş boş kale mapleri dikiyor ve bu da kasmaya yol açıyor ve zaten dediğim gibi %60'ı boş ve kullanılmayan mapler ve bunların hepsi kasma sorununu ortaya çıkartan sebepler.
Kullandığın araç modların ve oradaki araçların bir anda gelmesi sebep oluyor. O mapler sadece anlık yüklenip geçiyor.
Map yüklenirken FPS drop yenmesi normal onu biliyoruz. Ben maplerin içine girdiğimde şuana kadar hiç 30fps üstü alamadım hep maplerden uzak yerlerden 60 fps üstü alabildim.
Orada olan kişi sayısına göre değişir. 100 kişi varsa 30 40 fps alırsın, ama 20 30 kişi varsa 50 60 fps alırsın.
Alakası yok.
Kesinlikle alakası var, o mapler ve içindeki objeler map in yanından geçince kastırmaz, oyuncuların ve arabaların yoğunlaştığı yerlerde fps kaybı yaşanır. (balıkçı vs.)

Bazı gereksiz yerlerde  fps drop yemenizin sebebi client ya da sisteminiz ile alakalı bir durumdur, hera bu konu ile alakalı gerekli duyuruyu da yaptı.

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00
« Yanıtla #25 : 15 Haziran 2021, 09:54:05 »
50'den fazla araç olması FPS drop yeme sebebi değil balıkçılık mesleğinin orda gereksiz obje çok.
Maplere gelicek olursak adamlar boş boş kale mapleri dikiyor ve bu da kasmaya yol açıyor ve zaten dediğim gibi %60'ı boş ve kullanılmayan mapler ve bunların hepsi kasma sorununu ortaya çıkartan sebepler.
Kullandığın araç modların ve oradaki araçların bir anda gelmesi sebep oluyor. O mapler sadece anlık yüklenip geçiyor.
Map yüklenirken FPS drop yenmesi normal onu biliyoruz. Ben maplerin içine girdiğimde şuana kadar hiç 30fps üstü alamadım hep maplerden uzak yerlerden 60 fps üstü alabildim.
Orada olan kişi sayısına göre değişir. 100 kişi varsa 30 40 fps alırsın, ama 20 30 kişi varsa 50 60 fps alırsın.
Alakası yok.
Kesinlikle alakası var, o mapler ve içindeki objeler map in yanından geçince kastırmaz, oyuncuların ve arabaların yoğunlaştığı yerlerde fps kaybı yaşanır. (balıkçı vs.)

Bazı gereksiz yerlerde  fps drop yemenizin sebebi client ya da sisteminiz ile alakalı bir durumdur, hera bu konu ile alakalı gerekli duyuruyu da yaptı.
CS'de aldığım FPS i rinada alamıyorum ayrıca Rina CS den daha fazla kasıyor, bunun sistem ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum.

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #26 : 15 Haziran 2021, 10:22:57 »
Alakası yok.

CS'de aldığım FPS i rinada alamıyorum ayrıca Rina CS den daha fazla kasıyor, bunun sistem ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum.
Kesin sistem ile alakalı olduğunu söylemedim, ayrıca gta san andreas da optimizasyon sorunu mevcut, ben gta 5 de aldığım fps ile rina daki fps im aynı mesela. (Ekran kartım Rx570)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Mart 2025, 15:59
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
Jeff McNauti Lv.25
Son giriş: 19 Temmuz 2024, 09:57
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 18:09
« Yanıtla #27 : 15 Haziran 2021, 10:37:28 »
destekliyorum en azından balıkçılık taşınsın veya mapi kaldırılsın, oradan geçilmiyor bile

Çevrimdışı e

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Temmuz 2024, 23:46
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #28 : 15 Haziran 2021, 10:39:03 »
benim coc koyunu map yapip deniz ustune ozel map ekletmisler
5

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
« Yanıtla #29 : 15 Haziran 2021, 10:59:54 »
Pc'in iyi olduğundan mı acaba?
O kadar aman aman sağlam bir sistemim yok. :huh: