Öncelikle Merhabalar anlatmak istediğim konu şu East Beach taraflarında gereksiz derecede büyük Kale Mapleri var bunların acil olarak kaldırımlası lazım çünkü en aktif bölge orası, o bölgede meslek yaparken veya araç sürerken örneğin FPS im 60 iken bi anda 10'lara kadar düşüyor bunun sebebi az önce dediğim gibi Kale Mapleri.
Geçenlerde böyle AR&GE açmıştım ve kabul oldu Client'e güncelleme gelmişti ram kullanımı mı CPU kullanımı mı ne düşürüldü denmişti fakat bunların hiç birisi RAM, CPU, GPU ile alakası yok sunucuda o kadar fazla gereksiz mapler ve objeler var ki bunların zaten %60'ı kullanılmayan mapler bu kullanılmayan mapler bulunup bence silinmeli en azından bi nebze olsada FPS drop sorunlarının önüne geçilebilir diye düşünüyorum.
Bir diğer konu ise meslekler.
Mesela Balıkçılık mesleğinin orda gereğinden fazla gereksiz obje bulunmakta benim fikrim balıkçılık mesleği başka yere taşınabilir en azından bu da FPS sorunun önüne geçer ve diğer şehirlerde de rol yapma imkanı sunar diyorum.
Çimento mesleğine gelicek olursak meslek taşınabilir veya rotası eskiye dönebilir.
Taşımacılığa gelicek olursa taşımacılık kalabilir bir şeye zararı yok diye düşünüyorum.