Emin ol mapler o kadar fazla kastırmıyor. Sadece yüklenirken ani drop yiyorsun ve balıkçılık mesleğinde 50'den fazla araç olduğu için kasmaya sebep oluyor.
50'den fazla araç olması FPS drop yeme sebebi değil balıkçılık mesleğinin orda gereksiz obje çok.
Maplere gelicek olursak adamlar boş boş kale mapleri dikiyor ve bu da kasmaya yol açıyor ve zaten dediğim gibi %60'ı boş ve kullanılmayan mapler ve bunların hepsi kasma sorununu ortaya çıkartan sebepler.
Kullandığın araç modların ve oradaki araçların bir anda gelmesi sebep oluyor. O mapler sadece anlık yüklenip geçiyor.
Map yüklenirken FPS drop yenmesi normal onu biliyoruz. Ben maplerin içine girdiğimde şuana kadar hiç 30fps üstü alamadım hep maplerden uzak yerlerden 60 fps üstü alabildim.
Orada olan kişi sayısına göre değişir. 100 kişi varsa 30 40 fps alırsın, ama 20 30 kişi varsa 50 60 fps alırsın.
Alakası yok.
Kesinlikle alakası var, o mapler ve içindeki objeler map in yanından geçince kastırmaz, oyuncuların ve arabaların yoğunlaştığı yerlerde fps kaybı yaşanır. (balıkçı vs.)
Bazı gereksiz yerlerde fps drop yemenizin sebebi client ya da sisteminiz ile alakalı bir durumdur, hera bu konu ile alakalı gerekli duyuruyu da yaptı.