Size IC OOC karışmadımız halde birliğimden Kosuke Koto'yu öldürüyorsunuz nedenini OOC olarak soruyorum neden?
Kankası Aroghetto Santoro ile canları sıkılıp, bize sıkması sonucunda onları sıkıştırdık ve öldürdük. Kırmızı Remington ile defalarca mahallede drive by atıp, çevrelerine sığınıp, AK ve Cuntgun tiplemeli uzun ve ağır namlulu silahlar ile sürekli olarak bize yaptıkları baskı ve saldırı sonucu.
Kardeşim o adam ck yedi 1 fakat IC olarak bana bildirdikleri zaman ben devreye girersem sonucu Tight Brother gibi olur şurayada bırakıyorum video'yu.
Bir, öncelikle beni hiç bir şekilde tehdit edemezsin. Senin hytıaaını kydaırıarım.
İki, şu forumdaki çeteciliğinizi bırakın. Hytıaaınızı kydaıraırım.
Üç, bullet süren bir ghetto sokak çetesinden zaten bir şey beklemiyorum. Attığınız DMlerin haddi, hesabı yok. Eğer ki DM savaşı başlatmak istiyorsan, bunu yaparız. Dm savaşlarımızı Giancarlo'dan bilen biliyor, ben buraya DM getirmek istemedim. Fakat bir kez daha benim birliğimi böyleisne iğneleyici, hakaret türü bir yorum atarsan bunu IC'ye katarım. Şimdi "MİXİXMİMİNBİX OOCKİN YEAH" diyeceksin, umrumda değil. Yaptığınız DMlerin haddi, hesabı yok iken ben birliğimden birinize bile bir kez olsun izinsiz sıktırmadım. Baskın için yalvardılar, yaptırmadım. O cümlelerini ve videonun ismini düzelt.