Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

GG

Başlatan Capo Proiettile, 28 Temmuz 2018, 00:26:02
Okunma sayısı 14063 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: THE PARTYSEXUALS
« Yanıtla #220 : 04 Ağustos 2018, 22:33:19 »

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #221 : 04 Ağustos 2018, 22:35:37 »

Çevrimdışı arap ceteci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Mart 2020, 22:26
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #222 : 04 Ağustos 2018, 23:09:57 »
saha çocuklara kaldı, görüşmek üzere.
Spoiler:
belki banim acilir kardeslerim umid kesmeyin

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: THE PARTYSEXUALS [THE UNIVERSITY TERORISTS FOR A WHILE]
« Yanıtla #223 : 04 Ağustos 2018, 23:21:37 »
bi süre böyle

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ağustos 2018, 00:44
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
« Yanıtla #224 : 04 Ağustos 2018, 23:32:41 »
Size IC OOC karışmadımız halde birliğimden Kosuke Koto'yu öldürüyorsunuz nedenini OOC olarak soruyorum neden?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #225 : 04 Ağustos 2018, 23:37:29 »
Size IC OOC karışmadımız halde birliğimden Kosuke Koto'yu öldürüyorsunuz nedenini OOC olarak soruyorum neden?
Kankası Aroghetto Santoro ile canları sıkılıp, bize sıkması sonucunda onları sıkıştırdık ve öldürdük. Kırmızı Remington ile defalarca mahallede drive by atıp, çevrelerine sığınıp, AK ve Cuntgun tiplemeli uzun ve ağır namlulu silahlar ile sürekli olarak bize yaptıkları baskı ve saldırı sonucu.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #226 : 04 Ağustos 2018, 23:40:49 »

Selamlar, öncelikle şunu belirteyim ki bu yazıyı bir nebze olsa da dikkatinizi çekmek için yazıyorum. Sonuna kadar okumanızı rica ediyorum, bu herkese iyi gelebilir. Roleplay, oyuncuların kendilerini bir karaktere bürümesi, atmosfere dahil olup, buna uygun şekilde ayak uydurmasına ve tiyatro oyunu sergilemesini sağlayan oyun türüdür. Bu oyun türü dahilinde illa mafya babası, patron, kral, başkan, en büyük adam, en güçlü adam, en harika adam, en yakışıklı adam ya da bunlara benzer enlerle her hangi bir şey olmanız zorunluluğu yok. Roleplay yaparken tipsiz, sivilceli bir ergen rolü de yapabilir, 18inde mafya patronu olup, adam vurmaya da başlayabilirsiniz. Bu tamamen sizin kararınız fakat şöyle bir durum var ki, cümleyi tekrar okuduğunuzda hangi seçeneğin saçma olduğunu anlayacaksınız. İlla bir yerlere hükmetmek, insanları esir almak ya da gücünüzün altına almak zorunluluğunda değilsiniz. Farklı roller deneyin, eğlenin, rol yapın. E-RP gibi rollere OOC kanaldan dalga geçip, bunu eğlence haline getiriyorsunuz, bu da insanların role olan özgüvenini kaybetmesini sağlıyor. Bunun sadece ROLEPLAY olduğunu unutup, birbirinize ailevi küfürler etmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlar, bu normal değil. Bu birliği biz(daidoksu, magicfezz, nightingale) sadece el altında 1-2 ufak tabanca bulundurup, her gün parti yapıp, parti dahilinde ufak uyuşturucu ticaretleri yaparak gerçekçi bi rol sergilemeyi planlıyorduk. Fakat bu birliği açtığımız süre boyunca karşılaştığımız tek şey DM. Ortalığa hükmetmek, kendini insanlara duyurmak veya buna benzer davranışlar için önünüze gelene egolu davranışlarda bulunup, kavga çıkartıyorsunuz. Ardından sonuçlarına katlanamayıp "/q" tarzı komutlarıyla rollerden kaçıyorsunuz. Birliği açtığımdan beri birlik dahilindeki herkese silah sıkmamasını söyledim, gerekti bağırdım, çağırdım. Küfür bile ettim, silah sıkmasınlar, dm atmasınlar diye. Fakat buna rağmen karşılaştığımız manzara çok kötü. Canı sıkılan bizim bölgemize gelip ya bize ya da eve ateş ediyor. Sonrasında size karşı gerekli tavrı sergilediğimizde buna "OOC KİN, DM, BANA SIKAMAZSINIZ, BUNE AMQ" diyorsunuz. Yapmayın şunu ya, hiç etik ve doğru değil. Ben buradaki insanlara bir şeyler katmak istiyorum, bunu beni tanıyan herkes biliyor. Daidoksu ismini görünce düşman değil, size bir şeyler katmaya çalışan birisi olarak görmenizi istiyorum. Fakat şunu anladım ki bu uğraş benlik değil, kendimi bir türlü bu kitleye ifade edemiyorum. Birlik adına şuna karar veriyorum, artık Rina'nın ortamına ayak uydurmaya sağlayacağımız belirtmek istiyorum. Bize yapacağınız kinli ve DM rolleri, size misliyle geri dönecek.

Görüntüdeki arkadaşlara gelince ise, sonuçlara katlanamayacağınız rolleri YAPMAYIN.

Tanıtım yorumu okumanız için bir süre kilitli.

İŞTE BUNDAN BAHSEDİYORUM

istediğiniz olsun

bu sayfada da durması herkes açısından daha sağlıklı olacaktır

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #227 : 04 Ağustos 2018, 23:49:27 »
Sıkıp savaş istiyorsan adam gibi savaşacaksın rolümüzün içine edip sonra bilmemezlikten gelmek ne demek ya bıktım artık cidden aptal mıyız biz günde 30 kere aynı yerde geçip duruyorsuniz, bilmem çatıdan sıkıyorsunuz, IQ yoksunumusunuz ben merak ediyorum altı üstü 10 kişi şu sunucuda olmayan birşeyi yapmaya çalışıyoruz. 3 gün dayanabildiniz. 3 gün rol yaptık sonra hastaneden eve koşmakla geçiriyor günümüz rollerimizin gidişatı bozuldu herşey boka sardı. OOC den tehtid eden bile var. Bu yorumum üstüne alınan herkesi kapsıyor tek bir kişiye de yazılmadı. Sizin yüzünüzden aktif evimizi taşıdık artık yeter bunun yüzünden dmci damgasını atacaksanız. Savaş zamanı.

Çevrimdışı SERCXXN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 27 Eylül 2023, 00:54
Toplam oynama: 116 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 26 Eylül 2023, 22:25
Toplam oynama: 15 gün, 5 saat
« Yanıtla #228 : 05 Ağustos 2018, 00:10:51 »
Vaay, gayet özgün bir proje, ancak bu tarz bir birliğin bile silah ile uğraştığını görmek üzücü, uyuşturucu neyse ancak silah? PFFS  :-X

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #229 : 05 Ağustos 2018, 00:18:12 »
Vaay, gayet özgün bir proje, ancak bu tarz bir birliğin bile silah ile uğraştığını görmek üzücü, uyuşturucu neyse ancak silah? PFFS  :-X
zaten tek yasadışı yönümüz uyuşturucuydu, sunucunun kitlesi bizi kendimizi korumaya/karşılık vermeye itti. sonuç bu, biz de memnun değiliz. yorumun için teşekkür ettim.