Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

GG

Başlatan Capo Proiettile, 28 Temmuz 2018, 00:26:02
Okunma sayısı 13968 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: THE PARTYSEXUALS [THE UNIVERSITY TERORISTS FOR A WHILE]
« Yanıtla #230 : 05 Ağustos 2018, 00:19:33 »
Vaay, gayet özgün bir proje, ancak bu tarz bir birliğin bile silah ile uğraştığını görmek üzücü, uyuşturucu neyse ancak silah? PFFS  :-X

Yorumun için sağol ama tanıtımın sadece bir kaç sayfasını okudun sanırım. Zaten hepsine baksan görüceksin üstte de anlattığım gibi rol planlarımızı bozdular. Zaten kısa süre sonra parti rollerine tekrar başlanacak.

Çevrimdışı SERCXXN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 27 Eylül 2023, 00:54
Toplam oynama: 116 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 26 Eylül 2023, 22:25
Toplam oynama: 15 gün, 5 saat
« Yanıtla #231 : 05 Ağustos 2018, 00:24:16 »
Vaay, gayet özgün bir proje, ancak bu tarz bir birliğin bile silah ile uğraştığını görmek üzücü, uyuşturucu neyse ancak silah? PFFS  :-X

Yorumun için sağol ama tanıtımın sadece bir kaç sayfasını okudun sanırım. Zaten hepsine baksan görüceksin üstte de anlattığım gibi rol planlarımızı bozdular. Zaten kısa süre sonra parti rollerine tekrar başlanacak.

Hmm anladım, düzeleceği zaman nadiren silaha dokunan, uyuşturucu düşgünü gençlerden oluşması daha uygun olur şahsen, iyi roller diliyorum...

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #232 : 05 Ağustos 2018, 00:28:59 »

Hmm anladım, düzeleceği zaman nadiren silaha dokunan, uyuşturucu düşgünü gençlerden oluşması daha uygun olur şahsen, iyi roller diliyorum...

Zaten öyle evet uyuşturucuyu konsept gereği bir ticaret gibi değil de partiler de satıyoruz. Ben de sana iyi roller dilerim.

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ağustos 2018, 00:44
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
« Yanıtla #233 : 05 Ağustos 2018, 00:32:53 »
Size IC OOC karışmadımız halde birliğimden Kosuke Koto'yu öldürüyorsunuz nedenini OOC olarak soruyorum neden?
Kankası Aroghetto Santoro ile canları sıkılıp, bize sıkması sonucunda onları sıkıştırdık ve öldürdük. Kırmızı Remington ile defalarca mahallede drive by atıp, çevrelerine sığınıp, AK ve Cuntgun tiplemeli uzun ve ağır namlulu silahlar ile sürekli olarak bize yaptıkları baskı ve saldırı sonucu.

Kardeşim o adam ck yedi 1 fakat IC olarak bana bildirdikleri zaman ben devreye girersem sonucu Tight Brother gibi olur şurayada bırakıyorum video'yu.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #234 : 05 Ağustos 2018, 00:36:36 »
Kardeşim o adam ck yedi 1 fakat IC olarak bana bildirdikleri zaman ben devreye girersem sonucu Tight Brother gibi olur şurayada bırakıyorum video'yu.
ya forumda gangsterciliğe mi başladınız yapma gözünü seveyim git havanı başka yerde at ne bu yani ne yapıyon olm manyak mısın ne bu

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #235 : 05 Ağustos 2018, 00:40:31 »
Size IC OOC karışmadımız halde birliğimden Kosuke Koto'yu öldürüyorsunuz nedenini OOC olarak soruyorum neden?
Kankası Aroghetto Santoro ile canları sıkılıp, bize sıkması sonucunda onları sıkıştırdık ve öldürdük. Kırmızı Remington ile defalarca mahallede drive by atıp, çevrelerine sığınıp, AK ve Cuntgun tiplemeli uzun ve ağır namlulu silahlar ile sürekli olarak bize yaptıkları baskı ve saldırı sonucu.

Bir, öncelikle beni hiç bir şekilde tehdit edemezsin. Senin hytıaaını kydaırıarım.
İki, şu forumdaki çeteciliğinizi bırakın. Hytıaaınızı kydaıraırım.
Üç, bullet süren bir ghetto sokak çetesinden zaten bir şey beklemiyorum. Attığınız DMlerin haddi, hesabı yok. Eğer ki DM savaşı başlatmak istiyorsan, bunu yaparız. Dm savaşlarımızı Giancarlo'dan bilen biliyor, ben buraya DM getirmek istemedim. Fakat bir kez daha benim birliğimi böyleisne iğneleyici, hakaret türü bir yorum atarsan bunu IC'ye katarım. Şimdi "MİXİXMİMİNBİX OOCKİN YEAH" diyeceksin, umrumda değil. Yaptığınız DMlerin haddi, hesabı yok iken ben birliğimden birinize bile bir kez olsun izinsiz sıktırmadım. Baskın için yalvardılar, yaptırmadım. O cümlelerini ve videonun ismini düzelt.

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #236 : 05 Ağustos 2018, 00:41:38 »
İki üç gerizekalı için rollerinizden ödün vermeyin derim bilgisayar başında kimler-kimler oturuyor... Eğlencenize bakın.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #237 : 05 Ağustos 2018, 00:42:13 »

Cidden bu platform da millete ahlâk dersi vereceğim aklıma gelmezdi. Utanman olsun biraz oyun lan bu oyun gerçek dünyana döndüğünde saat 10 da sütünü içip uyuyan 13 yaşında 1.50 boyunda bir insansın. Bir daha tanıtımı kirletmeye kalkma.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mayıs 2020, 19:03
Toplam oynama: 34 gün, 4 saat