Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polis = Milletvekili

Başlatan Saiko-san, 19 Mayıs 2021, 03:21:20
Okunma sayısı 4444 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Ocak 2023, 15:51
Toplam oynama: 124 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Aralık 2022, 13:56
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Ynt: Polis = Milletvekili
« Yanıtla #10 : 19 Mayıs 2021, 09:37:56 »
ne diyon kanka sen ya, ne anlatmaya çalışıyorsun?

Çevrimdışı asdasfamanas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Eylül 2021, 21:09
Toplam oynama: 145 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2021, 09:39:52 »
MERMİLER ÇELİK YELEĞİNE GELMİŞTİR HADİ BAKİYİM ASLANIM

bagajdan agrı kesici alıp icer  :shushing-face_1f92b: :hugging-face_1f917: :hugging-face_1f917: :hugging-face_1f917: :hugging-face_1f917:

2

Çevrimdışı asdasfamanas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Eylül 2021, 21:09
Toplam oynama: 145 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2021, 09:46:36 »
Destekliyorum bu arada.
otobüs ile departmana götürecekler maskesli dedektifin biri " otobus le gıtceksınız otobus kirli otobusu yıkayın orospu cocukları " diyor, o esnada arkada bulunan po2ler artık ne kadar büyük bir şey başarmışlarsa kakara kikiri gülüyor, dedektifin anasına sövüyorum o esnada ts de bulunan arkadaşlarından birine söylüyor tak direkt /hduty arkadaslar polislere fear-rp uygulayın yoksa jaıle atarım sizi hee  :hugging-face_1f917: diyor.

Çevrimdışı Pwiix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 18:30
Toplam oynama: 39 gün, 6 saat
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2021, 10:26:48 »
Devlet > illegal  Desteklemedim

Çevrimdışı BiraktimKNK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Watts Lv.26
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Eylül 2024, 22:00
Toplam oynama: 173 gün, 22 saat
Joshua Wolff Lv.26
Köken: Alman
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 20:21
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 08 Ocak 2024, 05:58
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
« Yanıtla #14 : 19 Mayıs 2021, 12:03:53 »
Gerek PD'ye, gerek illegal bölüme eşit derecede önem veriliyor. İllegal olmak sadece polise sıkıp, kaçmaktan ibaret değil. Doğru düzgün rolünü yapan adama karışılmıyor zaten.

Lag konusuna gelecek isek sunucu politikalarının 5. maddesi Kriz politikaları bölümü mevcut orada tam olarak böyle bir yazı var;
"Sunucu içerisinde yaşanan teknik aksaklıklar veya oyuncuların aldığı cezalar oyunculara hiçbir fayda/telafi hakkı vermez"

Fear-RP ise polise yapmıyorsun Fear-RP'yi devlete yapıyorsun. Yani mafya olsan bile devletten üstün durumda değilsin.

PD tarayıp destek ekip olayı ise çoğu durumlarda memurlar hastaneye götürülüp tedavi ediliyor, genelde tek mermi almış gibi rol yaptığımız için çoğunlukla sıyırma veya çelik yeleğe gelme durumu oluyor.

Yani sonuç olarak dokunulmaz değiliz, gerekli durumlarda illegalden olması gerektiği şekilde üstün kalıyoruz.

Yoo, gayet üstünsünüz birader. " genelde tek mermi almış gibi rol yaptığımız için çoğunlukla sıyırma veya çelik yeleğe gelme durumu oluyor." ben niye yapamıyorum bunu mesela? Benim üzerimde de çelik yelek var ama ben gidip tedavi oluyorum.Zaten işimiz gücümüz adam vurmak olsa onay kovalamayız.Ben rol ile sizi vuruyorum zaten,tanınmaz halde olmama rağmen gatemi basıyorsunuz.İllegalde bir kişi YKİ uymasın patır patır şikayet yiyor.Sizin tuzunuz kuru tabii.
İllegalden farkımız olmasa PD olmamızın ne farkı var tabi ki üstün olacağız

Çevrimdışı Ezekiel.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2024, 16:20
Toplam oynama: 111 gün, 4 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 01:00
Toplam oynama: 12 gün, 3 saat
« Yanıtla #15 : 19 Mayıs 2021, 12:26:20 »
Gerek PD'ye, gerek illegal bölüme eşit derecede önem veriliyor. İllegal olmak sadece polise sıkıp, kaçmaktan ibaret değil. Doğru düzgün rolünü yapan adama karışılmıyor zaten.

Lag konusuna gelecek isek sunucu politikalarının 5. maddesi Kriz politikaları bölümü mevcut orada tam olarak böyle bir yazı var;
"Sunucu içerisinde yaşanan teknik aksaklıklar veya oyuncuların aldığı cezalar oyunculara hiçbir fayda/telafi hakkı vermez"

Fear-RP ise polise yapmıyorsun Fear-RP'yi devlete yapıyorsun. Yani mafya olsan bile devletten üstün durumda değilsin.

PD tarayıp destek ekip olayı ise çoğu durumlarda memurlar hastaneye götürülüp tedavi ediliyor, genelde tek mermi almış gibi rol yaptığımız için çoğunlukla sıyırma veya çelik yeleğe gelme durumu oluyor.

Yani sonuç olarak dokunulmaz değiliz, gerekli durumlarda illegalden olması gerektiği şekilde üstün kalıyoruz.

Yoo, gayet üstünsünüz birader. " genelde tek mermi almış gibi rol yaptığımız için çoğunlukla sıyırma veya çelik yeleğe gelme durumu oluyor." ben niye yapamıyorum bunu mesela? Benim üzerimde de çelik yelek var ama ben gidip tedavi oluyorum.Zaten işimiz gücümüz adam vurmak olsa onay kovalamayız.Ben rol ile sizi vuruyorum zaten,tanınmaz halde olmama rağmen gatemi basıyorsunuz.İllegalde bir kişi YKİ uymasın patır patır şikayet yiyor.Sizin tuzunuz kuru tabii.

Eşit olmayıcaksak herkez pd geçsin sunucunun huzuru kalmasın, isteyen istediği rolü çevirmeli insanlar birlik kuruyor fakat para sıkıntısı çekiyorlar 7/24 tırcılık yapsalar oyundan soğuyucaklar insanlar oyunlara eğlenmek giriyor, burada oyundan soğumayanlar para bulamıyor, para bulsalar dahi 2 gün sonra pd çevirip üstümüze bakıyor eğer o parayla silah aldıysak direk alıyorsunuz silahı, yanımızda olay oluyor bize sıkıyorsunuz, üstümüzü arıyorsunuz silahları pat buluyorsunuz 1-2 saatlik tırcılık emeği gidiyor insanların onun yerine pd ye başvurup beleş silah alabilirler, pd başvurup beleş araçlarını kullanabilirler.
Bu yüzden legal-illegal eşit tutulmalı tutulmassa sunucu oyuncu kaybedicektir, illegade gold vip alamayanlar adam akıllı silah bulamıyor, silah bulamayanlar adam akıllı rol çeviremiyor çevirseler dahi karşı taraf ya dedektif yada kumarda zengin olmuş adam geliyor silah çekip fear-rp yaptırıyor.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ocak 2023, 15:51
Toplam oynama: 124 gün, 23 saat
Son giriş: 30 Aralık 2022, 13:56
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #16 : 19 Mayıs 2021, 12:38:01 »

Eşit olmayıcaksak herkez pd geçsin sunucunun huzuru kalmasın, isteyen istediği rolü çevirmeli insanlar birlik kuruyor fakat para sıkıntısı çekiyorlar 7/24 tırcılık yapsalar oyundan soğuyucaklar insanlar oyunlara eğlenmek giriyor, burada oyundan soğumayanlar para bulamıyor, para bulsalar dahi 2 gün sonra pd çevirip üstümüze bakıyor eğer o parayla silah aldıysak direk alıyorsunuz silahı, yanımızda olay oluyor bize sıkıyorsunuz, üstümüzü arıyorsunuz silahları pat buluyorsunuz 1-2 saatlik tırcılık emeği gidiyor insanların onun yerine pd ye başvurup beleş silah alabilirler, pd başvurup beleş araçlarını kullanabilirler.
Bu yüzden legal-illegal eşit tutulmalı tutulmassa sunucu oyuncu kaybedicektir, illegade gold vip alamayanlar adam akıllı silah bulamıyor, silah bulamayanlar adam akıllı rol çeviremiyor çevirseler dahi karşı taraf ya dedektif yada kumarda zengin olmuş adam geliyor silah çekip fear-rp yaptırıyor.

sen bu zihniyet ile zaten pd olamazsın? bir denesene, alımlar açık hadi bekliyorum

Çevrimdışı Savior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shane Fade Lv.33
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:58
Toplam oynama: 6 gün, 5 saat
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:54
Toplam oynama: 286 gün, 10 saat
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:56
Toplam oynama: 21 gün, 6 saat
Son giriş: 03 Eylül 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Georgy Logan Lv.33
Son giriş: 28 Aralık 2023, 19:35
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #17 : 19 Mayıs 2021, 12:41:17 »
Bir devletle 10 tane terörist hiçbir ülkede eşit olamaz, olmayacaktır. Bu tarz AR&GE'lerle sadece kendinizi yoruyorsunuz.

Çevrimdışı Khaos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 07 Aralık 2022, 17:20
Toplam oynama: 68 gün, 16 saat
Birlik: *** ******nos
« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2021, 12:49:35 »
Bir devletle 10 tane terörist hiçbir ülkede eşit olamaz, olmayacaktır. Bu tarz AR&GE'lerle sadece kendinizi yoruyorsunuz.

Devlet ile eşit olmak değil mevzu ya , Polisler zaten üstün illegal den. Dertleri yok sizde biliyorsunuz yani. Polisler gelip burda yok üstünlük falan filan demesin. Ağrı kesici alıp kalkmanız falan umrumuzda değil de ;
Bize küfür ediyorlar , biz küfür edince " Retarded-RP " polise küfür edemezsin. /do Fear-RP   oluyor  :hihi:

Neden fear yapayım zaten her türlü hapis yiyorum, cezamı çekiyorum..   

Çevrimdışı Savior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shane Fade Lv.33
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:58
Toplam oynama: 6 gün, 5 saat
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:54
Toplam oynama: 286 gün, 10 saat
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:56
Toplam oynama: 21 gün, 6 saat
Son giriş: 03 Eylül 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Georgy Logan Lv.33
Son giriş: 28 Aralık 2023, 19:35
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2021, 12:51:38 »

Devlet ile eşit olmak değil mevzu ya , Polisler zaten üstün illegal den. Dertleri yok sizde biliyorsunuz yani. Polisler gelip burda yok üstünlük falan filan demesin. Ağrı kesici alıp kalkmanız falan umrumuzda değil de ;
Bize küfür ediyorlar , biz küfür edince " Retarded-RP " polise küfür edemezsin. /do Fear-RP   oluyor  :hihi:

Neden fear yapayım zaten her türlü hapis yiyorum, cezamı çekiyorum..
Gerçek hayatya sebepsiz yere bir polise küfür ederseniz ne olur? Saçma.  :cheesy: