Herkese iyi forumlar.
Malumunuz sunucu da öyle kurallar var ki, polis = dokunulmaz anlamına geliyor.Bizim gibi illegal takılan arkadaşlar beni çok çok iyi anlayacaktır.Zaten silah fiyatları uçuk.Üzerine lagdan çarptığın polis bile seni çevirip arayabiliyor

Polise ateş açmakta sıkıntı yok ama küfür edersen Retarted RP oluyor.Kendi adıma konuşuyorum, sistem onaylı birliğim ama polis mekanımı basınca /do fear-rp? emotesi veriyor.Ben mafyayım, neden polise karşı fear rp yapayım? Polis bize ezici kelimeler kullanıyor ama ben karşılık verince OG kardeşim bana Retarted devam edecek misin diye soruyor

Sunucu politikalarında sorun olduğu aşikar,incelemeye tabii tutulması taraftarıyım.Ayrıyetten pd rolde /q diye ihlal adı koymuşlar, rolde /q dan ne farkı var? İki tarafında rolü baltalanıyor ama illegal kimsenin umrunda değil.Olan hep gariban illegale oluyor.PD vuruyoruz maskeli felan, vurduğumuz adam 15 dakika sonra gatemizi basıyor.PD vuruyoruz,10 kişiyi harcıyoruz,destek ekip geliyor yerdekileri kaldırıyor.Hoop bir ağrı kesici adamlar role devam ediyor,ee ben niye vuruyorum aga polisi? M4'le yaraladığım adam parol içip role devam ediyor ama PD beni vurursa hastaneye gideceğim yoksa Jaili yiyorum kafama

PD vurduysa hoop helperler damlıyor,ogler izliyor rolü ama PD için talep atıyoruz bakan yok.İllegal takılan tüm arkadaşlar dediklerimi anlayacaktır diye düşünüyorum.Velhasıl kelam legal rol yapan arkadaşlar kadar illegal olanlara da değer verilmeli.