Gerek PD'ye, gerek illegal bölüme eşit derecede önem veriliyor. İllegal olmak sadece polise sıkıp, kaçmaktan ibaret değil. Doğru düzgün rolünü yapan adama karışılmıyor zaten.
Lag konusuna gelecek isek sunucu politikalarının 5. maddesi Kriz politikaları bölümü mevcut orada tam olarak böyle bir yazı var;
"Sunucu içerisinde yaşanan teknik aksaklıklar veya oyuncuların aldığı cezalar oyunculara hiçbir fayda/telafi hakkı vermez"
Fear-RP ise polise yapmıyorsun Fear-RP'yi devlete yapıyorsun. Yani mafya olsan bile devletten üstün durumda değilsin.
PD tarayıp destek ekip olayı ise çoğu durumlarda memurlar hastaneye götürülüp tedavi ediliyor, genelde tek mermi almış gibi rol yaptığımız için çoğunlukla sıyırma veya çelik yeleğe gelme durumu oluyor.
Yani sonuç olarak dokunulmaz değiliz, gerekli durumlarda illegalden olması gerektiği şekilde üstün kalıyoruz.
Yoo, gayet üstünsünüz birader. " genelde tek mermi almış gibi rol yaptığımız için çoğunlukla sıyırma veya çelik yeleğe gelme durumu oluyor." ben niye yapamıyorum bunu mesela? Benim üzerimde de çelik yelek var ama ben gidip tedavi oluyorum.Zaten işimiz gücümüz adam vurmak olsa onay kovalamayız.Ben rol ile sizi vuruyorum zaten,tanınmaz halde olmama rağmen gatemi basıyorsunuz.İllegalde bir kişi YKİ uymasın patır patır şikayet yiyor.Sizin tuzunuz kuru tabii.
İllegalden farkımız olmasa PD olmamızın ne farkı var tabi ki üstün olacağız
Eşit olmayıcaksak herkez pd geçsin sunucunun huzuru kalmasın, isteyen istediği rolü çevirmeli insanlar birlik kuruyor fakat para sıkıntısı çekiyorlar 7/24 tırcılık yapsalar oyundan soğuyucaklar insanlar oyunlara eğlenmek giriyor, burada oyundan soğumayanlar para bulamıyor, para bulsalar dahi 2 gün sonra pd çevirip üstümüze bakıyor eğer o parayla silah aldıysak direk alıyorsunuz silahı, yanımızda olay oluyor bize sıkıyorsunuz, üstümüzü arıyorsunuz silahları pat buluyorsunuz 1-2 saatlik tırcılık emeği gidiyor insanların onun yerine pd ye başvurup beleş silah alabilirler, pd başvurup beleş araçlarını kullanabilirler.
Bu yüzden legal-illegal eşit tutulmalı tutulmassa sunucu oyuncu kaybedicektir, illegade gold vip alamayanlar adam akıllı silah bulamıyor, silah bulamayanlar adam akıllı rol çeviremiyor çevirseler dahi karşı taraf ya dedektif yada kumarda zengin olmuş adam geliyor silah çekip fear-rp yaptırıyor.