Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cityrose Bar!

Başlatan CITYROSE, 16 Şubat 2021, 12:15:34
Okunma sayısı 3931 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Cityrose Bar!
« Yanıtla #40 : 17 Şubat 2021, 18:47:38 »
Geliştirilmesi gerek çok göz yakıcı.
Başarılar felan demek varken yani ciddi misiniz abi? Eee yani simdi boyle bir yorum yaptin da eline ne gecti? Surda hayatimda ilk defa zar zor becerip de tanitim yapmisim ilk defa isyeri aciyorum yaptigin yoruma bak. Neden bu kadar mukemmelliyetcisiniz? Ne gerek var abi cidden yapmayin gozunu seveyim sıkılmadınız mı her gun birini kiskirtmaya calismaktan ya? Biraz artik pozitif olup da basarilar dileseniz yada daha nazik olsaniz? Of off... Size laf da anlatilmaz ki... Yazik cidden yazik.
Tanıtım cidden çok kötü. O kadar kötüki gözümü kısarak resimlere baka bildim. Tanıtımı geliştir okunmuyor bile onu söylemek istedim asıl. Amacım seni hedef göstererek aşağlamak değil. Resimleri küçük yap ki gözümüzü kısmadan okuya bilelim başarılar  :hihi:
İlk kez zar zor yapabildim diyorum hala dedigine bak kucultmeyi felan bilsem zaten ayarlardim yaptim bitti gitti iste tanitim yapma meraklisi da degilim zaten isyerini acabilmek icin tanitim zorunlu yoksa yapmazdim merak etme ama sen bence bi kiskancligina son ver senden baska herkes begenmis isine bak o yuzden dicem de isin olmadigi icin millete sariyorsun iste haklisin sen de. Iyi gunler. :hihi:

Uff eleştiri vakti. Şimdi şu hayatta en son kıskanacağım kişi sensin. İşyerinin kalitesi tanıtımdan geçer ve seninkisi sınıfta kalmış. Tanıtımın cidden berbat. İnsanlar sen kızsın diye başarılar, güzel, hoş durmuş gibi yorumlar yapmışlardır. İnsanlar senin ic paranı kıskanıyorlarsa nasıl bir insan olduklarını tahmin ede biliyoruz.  :hihi: :hihi: :hihi:. Senle daha fazla konuşup seviyemi düşürmek istemiyorum. Umarım hatanın farkına varır ve düzektirsin.  :peace:
Sadece guluyorum artik kendini teselli etmeye devam et koçum  :kahkaha: Iyi gunler.
Senle aynı havayı solduğum için kendimden utanıyorum.
Tamam hadi bi zahmet artik o halde cik tanitimimdan da daha fazla biz de seninle ayni havayi solumayalim lutfen rica edicem. :hand:

Çevrimdışı MarJuaN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 06 Mart 2022, 12:44
Toplam oynama: 74 gün, 20 saat
« Yanıtla #41 : 17 Şubat 2021, 19:02:26 »
Seni ilk orhanla hediye ağacından aldığımı hatırlıyorum, bayağı gelişmişsin başarılarının devamını dilerim. :D
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 17 Şubat 2021, 19:45:06 »
Seni ilk orhanla hediye ağacından aldığımı hatırlıyorum, bayağı gelişmişsin başarılarının devamını dilerim. :D
Yaaa yerimm ismin neydi ozaman? Cok ozledim o zamanlar cok egleniyorduk :heart: :hihi: :hugging-face_1f917:

Çevrimdışı Lesy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2022, 20:22
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
Birlik: ******IDE
« Yanıtla #43 : 17 Şubat 2021, 20:05:38 »
içki liste yerinde düzenleme yapılabilir.  :exactly:
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 17 Şubat 2021, 21:44:33 »
içki liste yerinde düzenleme yapılabilir.  :exactly:
Dedigim gibi tanitimi zorunlu diye actim ilk denememdi zaten yine de guzel oldu bence ama tesekkurler.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
« Yanıtla #45 : 17 Şubat 2021, 21:46:55 »
Zehra yine merhaba ben Resin. Reçineli Resin.

Görünen o ki  sırf eleştiri yapmak için eleştiri yapan insanlar var. Böyle bir durumda duyara hiç girmiyorum  ama yükselecek olan bir bar olduğu için post atmak istedim.

Eleştirilere karşı counterattack yapmayı çalışma. Elbette seni uğraşmaya çalışacak mental retardasyon kitle olacak. Onlara counterattack yapmaya çalışırsan DragonBall'daki Son Goku gibi delirir ve  seni daha fazla uğraşarak zaman kazanmayı çalışırlar. Hem de bundan keyif alırlar. Bu lafım eleştiri yapmasını bilmeyen kitlelere gelsin.  Alınanlar olursa bana ne? : D

Her neyse o kitlelere "moderatöre rapor et" butonuna basıp gerekli açıklamanı yaparsın ya da hiçbir şey demeyip yoluna devam etmeye çalışırsın ki bu çözümün en kolayı olan bir senaryodur.

Güzel eleştirilere farklı bir açıdan bakman çok yanlış. Senin iyiliğin için bunu yazıyorlar olabilir ya da "ben bu işi biliyorum" diyenlerden eleştiri yiyebilirsin. Bunda büyük bir sıkıntı yok. Esas sıkıntı onlara karşı çok sert bir counterattack yapman. Eğer senin böyle bir huyun varsa bu huyunun üzerine örtebilirsin. Bende zamanında eleştirilere karşı böyle davranmıştım. Şimdi böyle  davranmıyorum. Çünkü bunun bir oyun olduğunu biliyorum. Bir oyun için buna gerek bile yoktur.

Yardımcı olabileceğim  bir konu varsa forum pm'den ya da  Asuka Langley Soryu #0124 'dan iletişime geçersin. Bak senin için yazıların fontunu ve boyutunu bile değiştirdim.

kek

Tekrardan başarılar diliyorum. Unutma bu bir eğlence alanı. Kimse kimseye baskı yapacak bir ortam değildir ve öyle olmayacak.

1

Çevrimdışı Caspian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Kasım 2023, 20:21
Toplam oynama: 106 gün, 8 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 17:47
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: *****ero
« Yanıtla #46 : 17 Şubat 2021, 21:47:10 »
Başarılar dilerim  :helal:
1

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #47 : 17 Şubat 2021, 22:05:30 »
fotoğrafların kalitesi düşük yazılar ise emek verilmemiş düzensiz duruyor resimlerin boyutunu ayarlamamışsın, ilk tanıtımının olması bunun kalitesiz kalması zorunda olduğu manasına gelmez önce kalitesiz bir konu açarsın sonra geliştirirsin ve daha iyi bir konun olur, en yakın zamanda daha iyi bir tasarım yapmanı öneririm sen mi yaptın bilmiyorum ama eğer çok bilgin yoksa tasarım bilen birisine yaptırırsan iyi olur büyük ihtimalle bunu halledebilecek bir arkadaşın vardır, sana eleştiride bulunanlar senin daha iyi bir konuya sahip olmanı istiyorlar bunu unutmazsan sevinirim, yapılan eleştirileri biraz kaba algılamış olabilirsin ama buna takılma sadece mantıklı bulduğun önerileri al cümleden, konunda gereksiz şeyler yüzünden tartışmak sadece senin konuna zarar verir, eleştiriler gelişmende çok önemli yer alıyor aynı yerde pedal çevirmek istiyorsan konunun başına eleştiri yapmayın sadece olumlu ileti atın yazabilirsin, eğer bu sorunları halledebilecek arkadaşın yoksa istersen bana kişisel ileti atabilirsin sana yardımcı olabilirim, umarım başaralı olursun dostum :like:
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 17 Şubat 2021, 23:53:05 »
Son yazan 3 kisi sizlere cok tesekkur ediyorum :heart: Hepinize tek tek yazmiyim dedim buraya yaziyim. Ben fotograflari kendim yaptim evet oyle pek program felan kullanan biri degilim bu islerden pek anlamam. Ben buralara kadar kendi basima geldim bu yuzden fotograflari arkadaslarima degil de kendim yaptim. Elbette cok guzel programlar beceren kardeslerim var deseydim herkesin belki istedigi gibi guzel seyler ortaya cikardi ama dedigim gibi herseyi kendim yapmak istiyorum. Bu arada canim demissinki o kotu yorum yapanlar daha iyi bir tanitim istiyorlar hayir canim iste buna katilmiyorum. Onlar sadece benim kotulugumu isteyenler. Ben emin olun ki mukemmel bile bi tanitim acsam onlar bisi bulur laf eder o yuzden haklisiniz artik kotu yorumlara cevap bile vermicem. Tekrardan sagolun iyi geceler :heart:
1

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #49 : 18 Şubat 2021, 01:00:19 »
Zehra yine merhaba ben Resin. Reçineli Resin.

Görünen o ki  sırf eleştiri yapmak için eleştiri yapan insanlar var. Böyle bir durumda duyara hiç girmiyorum  ama yükselecek olan bir bar olduğu için post atmak istedim.

Eleştirilere karşı counterattack yapmayı çalışma. Elbette seni uğraşmaya çalışacak mental retardasyon kitle olacak. Onlara counterattack yapmaya çalışırsan DragonBall'daki Son Goku gibi delirir ve  seni daha fazla uğraşarak zaman kazanmayı çalışırlar. Hem de bundan keyif alırlar. Bu lafım eleştiri yapmasını bilmeyen kitlelere gelsin.  Alınanlar olursa bana ne? : D

Her neyse o kitlelere "moderatöre rapor et" butonuna basıp gerekli açıklamanı yaparsın ya da hiçbir şey demeyip yoluna devam etmeye çalışırsın ki bu çözümün en kolayı olan bir senaryodur.

Güzel eleştirilere farklı bir açıdan bakman çok yanlış. Senin iyiliğin için bunu yazıyorlar olabilir ya da "ben bu işi biliyorum" diyenlerden eleştiri yiyebilirsin. Bunda büyük bir sıkıntı yok. Esas sıkıntı onlara karşı çok sert bir counterattack yapman. Eğer senin böyle bir huyun varsa bu huyunun üzerine örtebilirsin. Bende zamanında eleştirilere karşı böyle davranmıştım. Şimdi böyle  davranmıyorum. Çünkü bunun bir oyun olduğunu biliyorum. Bir oyun için buna gerek bile yoktur.

Yardımcı olabileceğim  bir konu varsa forum pm'den ya da  Asuka Langley Soryu #0124 'dan iletişime geçersin. Bak senin için yazıların fontunu ve boyutunu bile değiştirdim.

kek

Tekrardan başarılar diliyorum. Unutma bu bir eğlence alanı. Kimse kimseye baskı yapacak bir ortam değildir ve öyle olmayacak.

Bu konu hakkında sadece bilgi vermek amaçlı geldim.  Önce eleştiri nedir? Eleştiri olan bir hatayı  çözüm önerisi sunarak yardımcı olacak bir şeydir. Yaptığım bazı eleştiri yorumlarında çözüm önerisi belirttim.

Yaptığım eleştiri yorumları;
Spoiler:

Başarılar felan demek varken yani ciddi misiniz abi? Eee yani simdi boyle bir yorum yaptin da eline ne gecti? Surda hayatimda ilk defa zar zor becerip de tanitim yapmisim ilk defa isyeri aciyorum yaptigin yoruma bak. Neden bu kadar mukemmelliyetcisiniz? Ne gerek var abi cidden yapmayin gozunu seveyim sıkılmadınız mı her gun birini kiskirtmaya calismaktan ya? Biraz artik pozitif olup da basarilar dileseniz yada daha nazik olsaniz? Of off... Size laf da anlatilmaz ki... Yazik cidden yazik.
Tanıtım cidden çok kötü. O kadar kötüki gözümü kısarak resimlere baka bildim. Tanıtımı geliştir okunmuyor bile onu söylemek istedim asıl. Amacım seni hedef göstererek aşağlamak değil. Resimleri küçük yap ki gözümüzü kısmadan okuya bilelim başarılar  :hihi:

Bu denli yorumlarda bulununca Zehra adlı kişi birden sinirlendi. Tanıtım bu denli kötüyken başarılar yazan kitle ya düzgün bir insan olduğun için demişlerdir ki sanmıyorum, ya da hiç kızlar  konuşmamış bir kitle. Eğer Zehra aşırı derecede tepki vermeseydi böyle bir konuşma olmayacaktı.  Eleştiriyi dikkate almalısınız ki ilerde olacak sorunları daha erken çöze bilesiniz. Zehra'yı sadece Atatürk konusunda görmüştüm ve beynimi köşeye bırakmak zorunda kaldım. Sonra bu Zehra adlı kişi kıskandığım yönünde bir söylemde bulundu. Senin ic paranı kimse kıskanmıyor merak etme. Bir oyun parası kıskanacak kadar kimse düşmedi. Lütfen yağlı ellerinde pc başından kalk ve ülkeye faydası dokunacak bir şey yapmaya çalış lütfen.