fotoğrafların kalitesi düşük yazılar ise emek verilmemiş düzensiz duruyor resimlerin boyutunu ayarlamamışsın, ilk tanıtımının olması bunun kalitesiz kalması zorunda olduğu manasına gelmez önce kalitesiz bir konu açarsın sonra geliştirirsin ve daha iyi bir konun olur, en yakın zamanda daha iyi bir tasarım yapmanı öneririm sen mi yaptın bilmiyorum ama eğer çok bilgin yoksa tasarım bilen birisine yaptırırsan iyi olur büyük ihtimalle bunu halledebilecek bir arkadaşın vardır, sana eleştiride bulunanlar senin daha iyi bir konuya sahip olmanı istiyorlar bunu unutmazsan sevinirim, yapılan eleştirileri biraz kaba algılamış olabilirsin ama buna takılma sadece mantıklı bulduğun önerileri al cümleden, konunda gereksiz şeyler yüzünden tartışmak sadece senin konuna zarar verir, eleştiriler gelişmende çok önemli yer alıyor aynı yerde pedal çevirmek istiyorsan konunun başına eleştiri yapmayın sadece olumlu ileti atın yazabilirsin, eğer bu sorunları halledebilecek arkadaşın yoksa istersen bana kişisel ileti atabilirsin sana yardımcı olabilirim, umarım başaralı olursun dostum