Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cityrose Bar!

Başlatan CITYROSE, 16 Şubat 2021, 12:15:34
Okunma sayısı 3876 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Cityrose Bar!
« Yanıtla #50 : 18 Şubat 2021, 01:18:18 »
Merhabalar, tanıtım üzerinde yapılan tartışmalar ve gereksiz yorumlardan dolayı yönetim tarafınca kitlendi.

Tanıtım üzerinde yaptığınız hatalar; :embarrassed:

1.2 Tanıtımınıza karşı yapılan ihlallere ihlal ile karşılık verirseniz tanıtımınızın askıya alınmasına sebep olur.
1.5 Tanıtımın ileti sayısını arttırmak amacıyla yapılan bütün 'gereksiz ve spam' yorumlar yapmak yasaktır, yorumları yapan kişiler tanıtım yetkililerinden veya iş yeri sahibi kişinin birliğinden ise tanıtım bir süre askıya alınabilir.

2.2.1 Tanıtım altında tartışmalar, tanıtım sorumlularının tartışmaya dahil olması.
2.2.3 Tanıtıma ileti kasma amacıyla atılan boş yorumlar.

1 - Kapsam ve Kurallar
İş yerleri kategorisinde bulunan tüm tanıtımların uyması gereken kurallar bütünüdür.
2 - Kapatılma Süreci ve Cezalar
İş yerleri kategorisinde bulunan tüm tanıtımların uyması gereken kurallara uymadığında tabi tutulacağı cezalar bütünüdür.
Tüm oyuncular bu konuyu okumuş ve kabul etmiş sayılır, burada yapılan bir ihlalde ceza aldıklarında itiraz hakkı bulunmamaktadır.