Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helper sistemi hk, helperlerin yanlış bildikleri, suistimal edilen herşey

Başlatan Luanvice, 10 Şubat 2021, 13:55:08
Okunma sayısı 1915 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı frapper

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anton Reed Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ocak 2022, 04:07
Toplam oynama: 69 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Sistem bu haldeyken iyi zaten şehir içine de araç çekmessin bug dışında şehir dışında inisiyatifini uygularsın olaydan olaya değişir, aslında inisiyatif uygulama denilen şey helperlara verilen en büyük yetki bir sorumluluk veriyorlar elbet  kötüye kullanan olacaktır bunu ama kaç kere  1-2 sonra patlar  başka problemlere çözüm bulalım bu o kadar büyütülecek bir şey değil.

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
Herkes her an bugu ss alamıyor. Helper insiyatifi olduğu aşikar yani sistem iyi zaten. DESTEKKLENMEDİN.
Ne anlatıyorsun kanka :d? Keşke tam okusaydın.
her bug talebine bakıp bug olmasa bile araç çekenlerden, takmaya gerek yok 🤠

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Sistem bu haldeyken iyi zaten şehir içine de araç çekmessin bug dışında şehir dışında inisiyatifini uygularsın olaydan olaya değişir, aslında inisiyatif uygulama denilen şey helperlara verilen en büyük yetki bir sorumluluk veriyorlar elbet  kötüye kullanan olacaktır bunu ama kaç kere  1-2 sonra patlar  başka problemlere çözüm bulalım bu o kadar büyütülecek bir şey değil.
Daha önce hiç bu sebepten ötürü ihraç edilen veya tenzil yiyen bir helper görmedim. 1-2 patlar değil, şuana kadar sürekli yapılıyorsa demekki patlamıyor. Büyütülücek birşey nasıl değil arkadaş? Adamlar resmen /aracgetir komutunu kullanıyor ya :d? Hasarlı aracını suya yitip bug diye talep atıyor, aracını suya atıp başka aracını bug diye çektiriyor, aracım patladı diyip aracını çektiriyor, daha birçok örneği var. Suistimal ediliyor. RolePlay serveri burası ve bu gerçekçiliğe çokça aykırı. Şehir dışına gittiyse hadi diyelim şehir dışı için inisiyatif uygulansın, meslek kasanlara uygulansın ama şehir içerisinde uygulanmasın. Herkesin umrunda değil şehir içi veya dışı daha adam olayı anlatmadan Araç ID veriyor, helper aracı çekip gidiyor :d? Bunun önüne geçilmesi lazım.

Benim demek istediğim şey burada bakın 1000 defa söylüyorum bunu.

Doğru düzgün kurallar yenilensin, toplantılarda üstüne basa basa söylensin. Helperlar aktif bir bug göremediği sürece araç çekmesi yasaklansın. Oyuncu kanıtlamadığı sürece çekmesinler. Bu hem oyuncular tarafından hem helperlar tarafından çokça suistimal edilen bir konu.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
dayıoğlu kasma bu kadar oyun bu
bırak sen çekme başkası çeksin

Çevrimdışı SAHMERA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 23:51
Toplam oynama: 239 gün, 20 saat
Birlik: ****** *****lie
Herkes her an bugu ss alamıyor. Helper insiyatifi olduğu aşikar yani sistem iyi zaten. DESTEKKLENMEDİN.
Ne anlatıyorsun kanka :d? Keşke tam okusaydın.
her bug talebine bakıp bug olmasa bile araç çekenlerden, takmaya gerek yok 🤠
Kanka öyle takmaya gerek yok falan dedin ama üzüldüm bak şimdi. Hem kadro da değilsin ve direkt aracı ne zaman çektimi gördün ki böyle kelamlar da bulunuyorsun. Ayıp ayıp.

Çevrimdışı merdovich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Şubat 2021, 01:22
Toplam oynama: 17 gün, 0 saat
helperler müneccim olduda haberimiz mi yok, Nerden bilebilirler görevi neyse adam onu yapıyor. Oyuncuya yardım etmekse görevi bırakta böyle yardım etsin. Neden bu kadar taktın bunuda anlamış değilim. Küçük şeyleri büyütmeniz kanserlik

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
helperler müneccim olduda haberimiz mi yok, Nerden bilebilirler görevi neyse adam onu yapıyor. Oyuncuya yardım etmekse görevi bırakta böyle yardım etsin. Neden bu kadar taktın bunuda anlamış değilim. Küçük şeyleri büyütmeniz kanserlik
Farkında mısın bilmiyorum ama RolePlay sunucusundayız? Buraya /aracgetir komutu eklensin desem dalga geçip, sallayacak insanlarsınız. Şimdi buraya gelip küçük şeyler diye üstünü kapatmaya çalışmayın. Ayrıca şunu söyliyim zaten helperların aktif bir bug görmediği sürece çekmeleri yasak.  Bana yetki verilirken böyle söylendi benim burada demek istediğim şey bu kuralı kimsenin takmaması, bu tarz helper kurallarının ciddiye alınmaması.

Çevrimdışı merdovich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Şubat 2021, 01:22
Toplam oynama: 17 gün, 0 saat
Farkında mısın bilmiyorum ama RolePlay sunucusundayız? Buraya /aracgetir komutu eklensin desem dalga geçip, sallayacak insanlarsınız. Şimdi buraya gelip küçük şeyler diye üstünü kapatmaya çalışmayın. Ayrıca şunu söyliyim zaten helperların aktif bir bug görmediği sürece çekmeleri yasak.  Bana yetki verilirken böyle söylendi benim burada demek istediğim şey bu kuralı kimsenin takmaması, bu tarz helper kurallarının ciddiye alınmaması.
bakıyorumda çok ciddiye almışsın galiba

Çevrimdışı kenny.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2025, 23:40
Toplam oynama: 409 gün, 6 saat
Son giriş: 01 Eylül 2024, 21:02
Toplam oynama: 30 gün, 9 saat
Son giriş: 31 Ağustos 2024, 16:53
Toplam oynama: 10 gün, 21 saat
talep üzerindeki yetkilinin insiyatifine bağlı

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
bakıyorumda çok ciddiye almışsın galiba
Yoo, almadım. Sen bunu sürekli kullandığın için işine gelmemiş olabilir.
1