arge ne alaka anlamadım ama adam gayet mantıklı bir kanıt sunmuş aksi varsa senin kanıtlaman lazım
adama o kadar ağır küfür edeceksen bir zahmet karakterinin neden bu kadar sinirlendiğinin kanıtını alıver zor değil
Normal bi telefon konuşması, ss alma gereği duymadım. Benim savunduğum şey bu değil. Ben diyorum ki durup dururken küfür ettiğim yok ayrıca IC bir olay bu. Nereden bileyim adamın sadece benim küfrümü alıp şikayet açacağjnı? Konuşmadan önce empati yap. Adam senin küfür edeceğin bir şeyler söylüyor ve sen de küfür ediyorsun. Sen normal olduğunu düşünüp ss almıyorsun ama adam senin küfür ettiğin kısmı alıp şikayet açıyor, sadece düşün. Argeye açma sebebim de bir düzeltme getirilmesini istediğimden. Birçok kişi IC telefonla konuşurken chatte $ işaretini kullanmadan konuşuyor ve başkasıyla olan diyaloğu konuştuğu kişiye gidiyor. Bu ihtimal de var mesela.
chatin en üstünde bulunan reklam ile küfür ettiğin yerin arasında 16 saniye fark var buda son konuşmanın üzerinden 16 saniye belki daha fazla beklediğin anlamına geliyor
neden bu kadar bekleyip karaktere ailevi hakaret ederek telefonu kapatıyorsun?
öncesinde adam kışkırtmış olabilir belki ama burada sende olaya 3. kişi olarak dahil olan kişiyi ikileme sokuyorsun belki adam düzgünce konuştu kışkırtacak bir kelime kullanmadı ama sen biraz düşünüp işine gelmediği için adama sövüp kapattın
Yazdığın metinden anladığım kadarıyla telefon üzerinde hakaret ettiğin için muhtemelen Retarted RP'den ceza almışsın. Telefon üzerinde hakaret etmek tamamen IC bir durum, ev ticareti, araba ticareti veya başka bir sebepten tanımadığın numarayla konuşurken hakaret etmen bence hatalı değil. Gerçek hayatta da sinirlenip tanımadığın kişiye telefon üzerinde hakaret edebiliyorsun. Muhtemelen ceza veren yetkilinin boşluğuna gelmiştir, bu tarz bir olaya ceza verilmesi saçma.
hakaret edebilir ama politikalara göre hakaret etmesi için mantıklı bir sebebi olmalı
yetkilinin kararında bir problem yok arkadaş karakterinin neden bu kadar sinirlenip karşısındaki kişiye ailevi hakaretlerde bulunduğunun kanıtını almak zorunda
bahsi geçen politikadan 3 jail 1 kickin var belki tek bir sicilin olsa onuda bu olaydan almış olsaydın adamın açık aradığını senin mağdur olduğunu düşünebilirdim ama nedense bana hiç masum gibi gelmedin