Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Şikayetler hk.

Başlatan Kubi, 21 Ocak 2021, 09:50:08
Okunma sayısı 3033 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Şikayetler hk.
« Yanıtla #40 : 26 Ocak 2021, 10:37:24 »
arge ne alaka anlamadım ama adam gayet mantıklı bir kanıt sunmuş aksi varsa senin kanıtlaman lazım
adama o kadar ağır küfür edeceksen bir zahmet karakterinin neden bu kadar sinirlendiğinin kanıtını alıver zor değil
Normal bi telefon konuşması, ss alma gereği duymadım. Benim savunduğum şey bu değil. Ben diyorum ki durup dururken küfür ettiğim yok ayrıca IC bir olay bu. Nereden bileyim adamın sadece benim küfrümü alıp şikayet açacağjnı? Konuşmadan önce empati yap. Adam senin küfür edeceğin bir şeyler söylüyor ve sen de küfür ediyorsun. Sen normal olduğunu düşünüp ss almıyorsun ama adam senin küfür ettiğin kısmı alıp şikayet açıyor, sadece düşün. Argeye açma sebebim de bir düzeltme getirilmesini istediğimden. Birçok kişi IC telefonla konuşurken chatte $ işaretini kullanmadan konuşuyor ve başkasıyla olan diyaloğu konuştuğu kişiye gidiyor. Bu ihtimal de var mesela.

chatin en üstünde bulunan reklam ile küfür ettiğin yerin arasında 16 saniye fark var buda son konuşmanın üzerinden 16 saniye belki daha fazla beklediğin anlamına geliyor
neden bu kadar bekleyip karaktere ailevi hakaret ederek telefonu kapatıyorsun?
öncesinde adam kışkırtmış olabilir belki ama burada sende olaya 3. kişi olarak dahil olan kişiyi ikileme sokuyorsun belki adam düzgünce konuştu kışkırtacak bir kelime kullanmadı ama sen biraz düşünüp işine gelmediği için adama sövüp kapattın

Yazdığın metinden anladığım kadarıyla telefon üzerinde hakaret ettiğin için muhtemelen Retarted RP'den ceza almışsın. Telefon üzerinde hakaret etmek tamamen IC bir durum, ev ticareti, araba ticareti veya başka bir sebepten tanımadığın numarayla konuşurken hakaret etmen bence hatalı değil. Gerçek hayatta da sinirlenip tanımadığın kişiye telefon üzerinde hakaret edebiliyorsun. Muhtemelen ceza veren yetkilinin boşluğuna gelmiştir, bu tarz bir olaya ceza verilmesi saçma.

hakaret edebilir ama politikalara göre hakaret etmesi için mantıklı bir sebebi olmalı
yetkilinin kararında bir problem yok arkadaş karakterinin neden bu kadar sinirlenip karşısındaki kişiye ailevi hakaretlerde bulunduğunun kanıtını almak zorunda

bahsi geçen politikadan 3 jail 1 kickin var belki tek bir sicilin olsa onuda bu olaydan almış olsaydın adamın açık aradığını senin mağdur olduğunu düşünebilirdim ama nedense bana hiç masum gibi gelmedin

Çevrimdışı Erdi.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Nisan 2021, 01:35
Toplam oynama: 47 gün, 21 saat
« Yanıtla #41 : 27 Ocak 2021, 03:02:20 »
Kanka ic telefon numarasından nasıl isim bulunuyor ki?

Çevrimdışı 21 naom

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 14:13
Toplam oynama: 26 gün, 23 saat
Son giriş: 03 Haziran 2024, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 14 saat
« Yanıtla #42 : 27 Ocak 2021, 03:22:32 »
yetkililer yapabiliyor

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #43 : 27 Ocak 2021, 12:01:52 »
/tracenumber 2222200

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:34
Toplam oynama: 129 gün, 23 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:39
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 17 Eylül 2022, 17:10
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #44 : 29 Ocak 2021, 21:39:00 »
ben de açık aradım, şikayet açtım hepsine. bir günde altı şikayet birikti. aslında hepsi normal rol yapan, iyi insanlar olduğunu anladım. birisiyle instadan konuştuk, discorddan ekleştik; ic para verdik, aldık.

yani diyeceğim şey:  entrika yapmayın, rol yapın. şikayet açmaya üşenmeyip bir de gelip burada politika yazmış herif. helperları bu yüzden sevmiyorum, hepsi açık arıyor. bir kere benim de başıma geldi; herifi şah-mat ettim, şikayeti çektirttim. bir kere açınca çekmiyor bir de bu helperlar. şikayet açtıkça bir şey mi kazanıyorlar bilinmez.

iyi roller çavuş berangaria

Söylediklerine tek tek katılıyorum dostum, değerli yorumların için çoook teşekkür ederim. Eski günler özlendi tabii :-p  :heart:

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:34
Toplam oynama: 129 gün, 23 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:39
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 17 Eylül 2022, 17:10
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #45 : 29 Ocak 2021, 21:41:11 »
arge ne alaka anlamadım ama adam gayet mantıklı bir kanıt sunmuş aksi varsa senin kanıtlaman lazım
adama o kadar ağır küfür edeceksen bir zahmet karakterinin neden bu kadar sinirlendiğinin kanıtını alıver zor değil
Normal bi telefon konuşması, ss alma gereği duymadım. Benim savunduğum şey bu değil. Ben diyorum ki durup dururken küfür ettiğim yok ayrıca IC bir olay bu. Nereden bileyim adamın sadece benim küfrümü alıp şikayet açacağjnı? Konuşmadan önce empati yap. Adam senin küfür edeceğin bir şeyler söylüyor ve sen de küfür ediyorsun. Sen normal olduğunu düşünüp ss almıyorsun ama adam senin küfür ettiğin kısmı alıp şikayet açıyor, sadece düşün. Argeye açma sebebim de bir düzeltme getirilmesini istediğimden. Birçok kişi IC telefonla konuşurken chatte $ işaretini kullanmadan konuşuyor ve başkasıyla olan diyaloğu konuştuğu kişiye gidiyor. Bu ihtimal de var mesela.

chatin en üstünde bulunan reklam ile küfür ettiğin yerin arasında 16 saniye fark var buda son konuşmanın üzerinden 16 saniye belki daha fazla beklediğin anlamına geliyor
neden bu kadar bekleyip karaktere ailevi hakaret ederek telefonu kapatıyorsun?
öncesinde adam kışkırtmış olabilir belki ama burada sende olaya 3. kişi olarak dahil olan kişiyi ikileme sokuyorsun belki adam düzgünce konuştu kışkırtacak bir kelime kullanmadı ama sen biraz düşünüp işine gelmediği için adama sövüp kapattın

Yazdığın metinden anladığım kadarıyla telefon üzerinde hakaret ettiğin için muhtemelen Retarted RP'den ceza almışsın. Telefon üzerinde hakaret etmek tamamen IC bir durum, ev ticareti, araba ticareti veya başka bir sebepten tanımadığın numarayla konuşurken hakaret etmen bence hatalı değil. Gerçek hayatta da sinirlenip tanımadığın kişiye telefon üzerinde hakaret edebiliyorsun. Muhtemelen ceza veren yetkilinin boşluğuna gelmiştir, bu tarz bir olaya ceza verilmesi saçma.

hakaret edebilir ama politikalara göre hakaret etmesi için mantıklı bir sebebi olmalı
yetkilinin kararında bir problem yok arkadaş karakterinin neden bu kadar sinirlenip karşısındaki kişiye ailevi hakaretlerde bulunduğunun kanıtını almak zorunda

bahsi geçen politikadan 3 jail 1 kickin var belki tek bir sicilin olsa onuda bu olaydan almış olsaydın adamın açık aradığını senin mağdur olduğunu düşünebilirdim ama nedense bana hiç masum gibi gelmedin
Sicilden dolayı öyle gözükebilir, diğer aldığım sicillerin de açıklamasını yapmak isterdim ama sunucuyu bırakmış biri için gereksiz bir uğraş olurdu. Sana da değerli görüşlerin için teşekkür ederim, iyi roller :hand:

Çevrimdışı Atlass.izimss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sophia Cox Lv.28