Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Şikayetler hk.

Başlatan Kubi, 21 Ocak 2021, 09:50:08
Okunma sayısı 2998 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:34
Toplam oynama: 129 gün, 23 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:39
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 17 Eylül 2022, 17:10
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Şikayetler hk.
« Yanıtla #30 : 21 Ocak 2021, 19:58:55 »
Spoiler:
kırpılmış kanıtlar kabul edilmemeli ayrıca telefonda kışkırtma sözlü içerikler söylemek yasak
Telefonda kışkırtma sözlü içerikler söylemenin yasak olduğu ile ilgili olan politikayı atarmısın, zevkle okuyacağım.
Telefonda sözlü içerik yasak değil ama karşılıklı bir davranım var ise yasak değil. Sadece karşı taraf durduk yere birisine küfür ederse Retarted-RP kapsamında işlem görebilir.

Retarded-RP Politikası

Attığım politikada da yazıyor zaten Sebep/Sonuç ilişkisi gerektiği kişinin attığı chatte sadece kendisi hakaret etmiş, karşı tarafında ona hakaret ettiği veya kışkırtıcı bir tutum sergilediğinin kanıtı yok ise Retarted-RP kapsamında işlem görmesi doğal bir durum. Bu atılan SS'de kişinin küfür etmesi için gereken bir sebep bulunmamakta yani Sebep/Sonuç ilişkisine dayalı bir rol olmamış kişinin işlem görmesi doğal bir durum.

Spoiler:
Cezayı veren admin arkadaşıma selamlar. IC karakteriniz uyuşturucu bağımlısı olduğunda ve bunu dile getirdiğinizde emniyet nasıl sizi gelip evinizden almıyorsa karşı taraf telefonda size küfür edersede Retarted RP'den ceza alması mantıksız. Kubi isimli arkadaşımın IC karakteri sinirli bir tavır ile yaklaşıp telefonda küfür etmiş bunu IC olarak karşı taraf dava rolüne dökebilir olay tamamen IC olarak gelişir. Bunun için OOC ceza verecek kadar politika bilgisizliğide saçma.
Ayrıca bunu da ekleyeyim dedim, yetkili kişi kararında haklı zaten ortadaki durumun karşılıklı olsaydı ve kanıtlansaydı zaten görevli savunmacı tarafa işlem uygulamazdı bunun bilgisizlik ile alakası bulunmamakta. Eğer yetkili bilgisiz olsaydı asıl şikayeti karşı taraf kanıt atmadıysa bile reddederdi.
Madem suçsuz olduğunu düşünüyordun kendi yazdığın yerleri de atsaydın şikayete öyle değerlendirilseydi, birinin açığını aradıktan sonra onun açtığı konuya gelip yüzsüzlük yapmanın amacı ne? Bariz bir şekilde şikayetin düşeceğini bildiğin için kendi yazdıklarını saklayarak politikadaki açığı kullanmış ve birilerini kandırmışsın işte, daha ne istiyorsun burada da politikaları yapıştırıyorsun?

AR-GE'yi destekliyorum. Bazı şeyler göründüğü gibi basit olmuyor ve kanıt alınacak kadar önemli görülmediği için sorun çıkarıyor. Eğer birini rastgele arayıp küfür etmiyorsanız bunun "Retarted RP" olarak değerlendirilmesi cidden saçma.
Ya tanışmıyoruz dostum ama içimi okuyup dökmüşsün bildiğin. Güzel anlatımın ve değerli yorumun için çoook ama çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı SH4YRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ağustos 2024, 14:17
Toplam oynama: 255 gün, 2 saat
Birlik: *****SKY
Son giriş: 27 Temmuz 2023, 14:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 22 Ocak 2021, 14:57:06 »
Buna argeden bir sonuç çıkmaz ama, itiraz ticket'ı açtın mı?

Çevrimdışı -Eren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Ocak 2022, 00:13
Toplam oynama: 130 gün, 23 saat
« Yanıtla #32 : 22 Ocak 2021, 18:35:23 »
üzerinde en ufak oynama olan bir kanıt zaten kabul edilmiyor. videoyu çekip üzerine yazı bile yazsanız reddoluyor. kırpılmış bir şikayetten işlem uygulandıysa ticket ve yetkili şikayeti oluşturun zaten işlem görür

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
« Yanıtla #33 : 25 Ocak 2021, 09:54:43 »
Buna argeden bir sonuç çıkmaz ama, itiraz ticket'ı açtın mı?
Açtım ama maalesef reddedildi. AR-GE'ye açma amacım hem görülmesi hem de bu durumda bi ihtimal bi değişiklik yapılabilmesi adınaydı. Değerli görüşün için teşekkür ederim  :54:

Çevrimdışı Balendin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Şubat 2025, 21:06
Toplam oynama: 311 gün, 1 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:00
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #34 : 25 Ocak 2021, 10:38:24 »
Savunmanda telefonda beni kışgırttı deseydin red olabilirdi diye düşünüyorum. Sonuçta öncesine dair ss atılmamış.

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
« Yanıtla #35 : 25 Ocak 2021, 11:09:28 »
üzerinde en ufak oynama olan bir kanıt zaten kabul edilmiyor. videoyu çekip üzerine yazı bile yazsanız reddoluyor. kırpılmış bir şikayetten işlem uygulandıysa ticket ve yetkili şikayeti oluşturun zaten işlem görür
O kırpılmış kısım benim attığım kısım, şikayetteki kanıt 2. olan. Ticket açtım ama maalesef reddedildi. Yorumunuz için çok teşekkürler  :exactly:

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
« Yanıtla #36 : 25 Ocak 2021, 11:09:51 »
Savunmanda telefonda beni kışgırttı deseydin red olabilirdi diye düşünüyorum. Sonuçta öncesine dair ss atılmamış.
Yetkili yalnızca gördüğüne işlem uyguluyormuş  :S:

Çevrimdışı VorsueQx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 22:05
Toplam oynama: 118 gün, 14 saat
« Yanıtla #37 : 25 Ocak 2021, 11:37:03 »
Yazdığın metinden anladığım kadarıyla telefon üzerinde hakaret ettiğin için muhtemelen Retarted RP'den ceza almışsın. Telefon üzerinde hakaret etmek tamamen IC bir durum, ev ticareti, araba ticareti veya başka bir sebepten tanımadığın numarayla konuşurken hakaret etmen bence hatalı değil. Gerçek hayatta da sinirlenip tanımadığın kişiye telefon üzerinde hakaret edebiliyorsun. Muhtemelen ceza veren yetkilinin boşluğuna gelmiştir, bu tarz bir olaya ceza verilmesi saçma.

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
« Yanıtla #38 : 25 Ocak 2021, 21:48:47 »
Yazdığın metinden anladığım kadarıyla telefon üzerinde hakaret ettiğin için muhtemelen Retarted RP'den ceza almışsın. Telefon üzerinde hakaret etmek tamamen IC bir durum, ev ticareti, araba ticareti veya başka bir sebepten tanımadığın numarayla konuşurken hakaret etmen bence hatalı değil. Gerçek hayatta da sinirlenip tanımadığın kişiye telefon üzerinde hakaret edebiliyorsun. Muhtemelen ceza veren yetkilinin boşluğuna gelmiştir, bu tarz bir olaya ceza verilmesi saçma.
Tam da anladığın gibi oldu dostum, ben de bunu anlatmaya çalıştım işte. Bunun IC olduğunu, gerçek hayatta da bunu yaşayabileceğimizi vesaire. Yapacak bir şey yok, welcome! Değerli yorumun için çok teşekkür ederim!

Çevrimdışı naom#6

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 13 Eylül 2022, 23:10
Toplam oynama: 7 gün, 10 saat
« Yanıtla #39 : 26 Ocak 2021, 00:02:00 »
ben de açık aradım, şikayet açtım hepsine. bir günde altı şikayet birikti. aslında hepsi normal rol yapan, iyi insanlar olduğunu anladım. birisiyle instadan konuştuk, discorddan ekleştik; ic para verdik, aldık.

yani diyeceğim şey:  entrika yapmayın, rol yapın. şikayet açmaya üşenmeyip bir de gelip burada politika yazmış herif. helperları bu yüzden sevmiyorum, hepsi açık arıyor. bir kere benim de başıma geldi; herifi şah-mat ettim, şikayeti çektirttim. bir kere açınca çekmiyor bir de bu helperlar. şikayet açtıkça bir şey mi kazanıyorlar bilinmez.

iyi roller çavuş berangaria