Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

NE OLACAK BU GALATASARAYIN HALİ

Başlatan Maraslii46, 05 Ocak 2021, 23:41:28
Okunma sayısı 3511 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
David Lemina Lv.24
Ynt: NE OLACAK BU GALATASARAYIN HALİ
« Yanıtla #31 : 12 Ocak 2021, 18:13:17 »
Sanırsam ultraslanın twitter hesabını ergenler yönetiyor İrfancan transferine balta koydular bir kere şu Fatih Terim'in istediği kadro oluşsa adam lige ambargo koyacak ama 25 yaşındaki taylanı maestro yapıp çıkardı adam oğulcan ne abi ya dediğimiz adam son 3 maçtır gol katkısı var geçen senenin kolsuz okanı şimdi iyi durumda kafası bozuk diagne 9 gol attı hala fatih terime laf atanlar var bir kere istediği kadro kurulsa ah be.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #32 : 12 Ocak 2021, 20:40:59 »
Futbol izlemek size bir şey kazandırmıyor aksine kaybettiriyor. İlerde zevk alamamaya başlıyorsun ve sonra ilgin olmuyor. Kendinize diyorsunuz ben bunu izleyince ne kazanıcım?

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2023, 22:30
Toplam oynama: 136 gün, 10 saat
« Yanıtla #33 : 14 Ocak 2021, 09:44:38 »
Futbol izlemek size bir şey kazandırmıyor aksine kaybettiriyor. İlerde zevk alamamaya başlıyorsun ve sonra ilgin olmuyor. Kendinize diyorsunuz ben bunu izleyince ne kazanıcım?
Taraftar olmak böyle bir şey, onların senin varlığından haberi yok, yani taraftar olarak var tabiki ama, Ahmet beni izliyor, mehmet beni çok seviyor, böyle bir şey yok. Ama sen onları delicesine seviyorsun ve destekliyorsun. Tüm spor kulüpleri için geçerli bu. Mesela ben çok küçükken dayımla Fenerbahçe maçlarını seyrediyordum. Fenerbahçe futbolda puan kaybettiği/yenildiği zaman mutfağa gidip ağladığım zamanları hatırlıyorum. Yani kısaca karşılık beklemeden sevmek böyle bir şey.  :helal:

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
David Lemina Lv.24
« Yanıtla #34 : 14 Ocak 2021, 11:08:25 »
Taraftar olmak böyle bir şey, onların senin varlığından haberi yok, yani taraftar olarak var tabiki ama, Ahmet beni izliyor, mehmet beni çok seviyor, böyle bir şey yok. Ama sen onları delicesine seviyorsun ve destekliyorsun. Tüm spor kulüpleri için geçerli bu. Mesela ben çok küçükken dayımla Fenerbahçe maçlarını seyrediyordum. Fenerbahçe futbolda puan kaybettiği/yenildiği zaman mutfağa gidip ağladığım zamanları hatırlıyorum. Yani kısaca karşılık beklemeden sevmek böyle bir şey.  :helal:

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #35 : 17 Ocak 2021, 18:38:38 »
Sadece Galatasary değil Türk futbolu boku yemiş, 3 büyükler borçtan nefes alamıyor, çoğu zaman bizi üzüyorlar ve genelde zevksiz futbol izliyoruz, transfer yapamıyoruz Avrupa'da eskisi gibi başarılı değiliz hem Galatasary hem de diğer takımlarımız, bizi gençlere yatırım kurtarır anca Galatasary genç badou ndiyaye aldı sattı 16m, ozan kabak 10m ve Vedat muriçide 20m e sattık.
Maymun gözünü açmalı artık (yöneticiler).

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #36 : 17 Ocak 2021, 19:55:54 »
Sadece Galatasary değil Türk futbolu boku yemiş, 3 büyükler borçtan nefes alamıyor, çoğu zaman bizi üzüyorlar ve genelde zevksiz futbol izliyoruz, transfer yapamıyoruz Avrupa'da eskisi gibi başarılı değiliz hem Galatasary hem de diğer takımlarımız, bizi gençlere yatırım kurtarır anca Galatasary genç badou ndiyaye aldı sattı 16m, ozan kabak 10m ve Vedat muriçide 20m e sattık.
Maymun gözünü açmalı artık (yöneticiler).
3 Büyükler genç oynatamaz. Sponsorların, taraftarın başarısızlığa tahammülü yok, genç oyuncular tecrübeli olmadıkları için hatalar yapabilir, iyi oynamayabilirler. Sürekli oynamaları ve deneyim kazanmaları lazım fakat sponsorların, taraftarın felan başarısızlığa tahammülü olmadığı için 3 büyükler dahil diğer hiçbir takım kolay kolay genç futbolcu oynatamaz. Bakın hiç oynatamaz demiyorum, kolay kolay oynatmazlar ve bu yüzden genel olarak yaşlı, tecrübeli, formda, yıldız futbolcular transfer edilerek 3 büyükler şampiyonluğa oynuyor. Doğal olarak transferlere para yetişmediği için, maaş felan filan olunca tabi kulüp borca gidiyor. Ayrıca 3 büyükler şu borç batağındayken genç oyuncu oynatma riskine girer ve 2-3 sene şampiyon olamazsa ciddi anlamda kulüp batabilir. Yani Türk futbolunun bir geleceği artık yok, 3 büyüklerin genç oyuncuları oynatmaya, başarısız olsalar dahil buna katlanmaya ve taraftarın razı olması gerek ama bu Türkiyede imkansız olduğu için türk futbolunun geleceği felan maalesef yok. Avrupada Galatasaray dahil hiçbir türk takım başarılı olamaz. Ben artık Avrupadan ümidi kestim, Türk futbolundanda kestim. Sadece İskenderunspor ve Galatasarayı destekliyorum, ülke içerisinde başarılı olmasını istiyorum, o kadar.

Onun haricinde gidip Premier lig maçları izliyorum, Liverpool ve Leicester city takip ediyorum/destekliyorum. Bence sizde artık Türk futbolunu bırakıp Premier lig maçlarını takip etmelisiniz. Gerçekten çok zevkli.

Çevrimdışı KOGSenior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ocak 2024, 23:04
Toplam oynama: 454 gün, 13 saat
Alec Fenik Lv.39
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mart 2023, 14:32
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Birlik: ***IKS
« Yanıtla #37 : 19 Ocak 2021, 04:42:23 »

Çevrimdışı Kolley

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 20 Kasım 2023, 20:43
Toplam oynama: 99 gün, 12 saat
« Yanıtla #38 : 19 Ocak 2021, 13:57:39 »
Arkadaşlar koyu Gs'liyim,  ve aşırı derece Fatih TERİM'İ Savunurum, ama gidişat iyi değil. Transfer ile düzeltilirmi bilemem ama bana göre SOSO VE Belhanda takımdan gitmedi yerlerine genç ve dinamik oyuncu alınmalı ve genç gelecek vaat eden bir FORVET Falcao gibi çöplere para verilmemeli!
Belhanda'ya laf ettirmem. :hand:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Ekim 2023, 17:07
Toplam oynama: 184 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Ekim 2023, 17:12
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Lena Alcarin Lv.27
Son giriş: 15 Ekim 2023, 00:46
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #39 : 21 Ocak 2021, 18:01:32 »
Arkadaşlar koyu Gs'liyim,  ve aşırı derece Fatih TERİM'İ Savunurum, ama gidişat iyi değil. Transfer ile düzeltilirmi bilemem ama bana göre SOSO VE Belhanda takımdan gitmedi yerlerine genç ve dinamik oyuncu alınmalı ve genç gelecek vaat eden bir FORVET Falcao gibi çöplere para verilmemeli!
Belhanda'ya laf ettirmem. :hand:
o çöl bedevisini bana savunma oyunda uyurken seni yatağında boğarım.