Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

NE OLACAK BU GALATASARAYIN HALİ

Başlatan Maraslii46, 05 Ocak 2021, 23:41:28
Okunma sayısı 3495 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Eylül 2024, 13:48
Toplam oynama: 271 gün, 8 saat
Birlik: ***** *****tiv
Son giriş: 14 Eylül 2024, 22:58
Toplam oynama: 68 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
NE OLACAK BU GALATASARAYIN HALİ
« : 05 Ocak 2021, 23:41:28 »
Arkadaşlar koyu Gs'liyim,  ve aşırı derece Fatih TERİM'İ Savunurum, ama gidişat iyi değil. Transfer ile düzeltilirmi bilemem ama bana göre SOSO VE Belhanda takımdan gitmedi yerlerine genç ve dinamik oyuncu alınmalı ve genç gelecek vaat eden bir FORVET Falcao gibi çöplere para verilmemeli!

Çevrimdışı uAres

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Nisan 2024, 23:28
Toplam oynama: 133 gün, 20 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2022, 14:59
Toplam oynama: 51 gün, 9 saat
Ynt: NE OLACAK BU GALATASARAYIN HALİ
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2021, 23:45:52 »
Öfkeleniyoruz ama küsemiyoruz. İkinci yarı Muslera'lı, Onyekuru'lu Galatasarayla başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2021, 23:46:44 »
Öfkeleniyoruz ama küsemiyoruz. İkinci yarı Muslera'lı, Onyekuru'lu Galatasarayla başarılı olacağımızı düşünüyorum.
SFG Mizah

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #3 : 05 Ocak 2021, 23:48:28 »
SFG Mizah
Yapmayın şöyle şeyler arkadaşlar
Spoiler:
ADŞLFSKGNBAŞSKDFGNAŞSKDRGNŞLKASDNGŞİLAERNGMİLASNDGMİLRG

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2021, 23:49:24 »

İkisinide çok severim, Muslera kendini toplayabilir.  Ama Onyekurudan biraz şüpheliyim adam kaç aydır top oynamıyor kendini tekrar verebilirmi bilinmez ama vereceğine inanıyorum.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2021, 00:36:25 »
Diagne atıyor, Oğulcan oynuyor. Muslera ve Onyekuru gelmesi kesinlikle şart, Onyekuru maç eksiği var fakat Süper Ligi bilen ve tanıyan bir oyuncu, rakiplerimizide tanıyor. Oynadıkça tekrar eski formunu yakalar diye düşünüyorum.

Belhanda ve Soso'nun  kendilerini toparlamaları gerekiyor, kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor.
İrfan-Marcao takası bence olmamalı. İrfanı parayla alamayız, Marcao gibi harika bir stoperide vermememiz gerekiyor.
Falcao bilmiyorum. Bir yanım gitsin diyor diğer yanım kalsın, keşke oynamak istese ve oynasa.

--

Bu sezon başarılı olur muyuz bilmiyorum ama Onyekuru ve Muslera gelmediği sürece zor. Bu iki kişi gerçekten Galatasarayı ayağa kaldırabilir.

Onyekuru-Muslera gelmel, Soso-Belhanda kendine çeki düzen vermeli, Diagne ve Oğulcanın çok çalışması gerek.

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2021, 01:00:58 »
Diagne atıyor, Oğulcan oynuyor. Muslera ve Onyekuru gelmesi kesinlikle şart, Onyekuru maç eksiği var fakat Süper Ligi bilen ve tanıyan bir oyuncu, rakiplerimizide tanıyor. Oynadıkça tekrar eski formunu yakalar diye düşünüyorum.

Belhanda ve Soso'nun  kendilerini toparlamaları gerekiyor, kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor.
İrfan-Marcao takası bence olmamalı. İrfanı parayla alamayız, Marcao gibi harika bir stoperide vermememiz gerekiyor.
Falcao bilmiyorum. Bir yanım gitsin diyor diğer yanım kalsın, keşke oynamak istese ve oynasa.

--

Bu sezon başarılı olur muyuz bilmiyorum ama Onyekuru ve Muslera gelmediği sürece zor. Bu iki kişi gerçekten Galatasarayı ayağa kaldırabilir.

Onyekuru-Muslera gelmel, Soso-Belhanda kendine çeki düzen vermeli, Diagne ve Oğulcanın çok çalışması gerek.

İrfancanı oyuncu satmadan alamayız bunu biliyoruz, Lyindama gidecekler arasında Donk'lada iş yapabiliriz, gelecek parayla orta saha 2-3 takviye yapacak oyuncu 1 tane İrfancan almak yerine 2-3 oyuncu almak daha mantıklı olabilir.
Diagne ile takası düşünebilir Marcao giderse bu takım bu sene Şampiyonluğu unutmak zorunda kalacağız. Bana göre satılsa bile 16-17 milyonun altına verilmemesi gerekir.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2021, 01:54:33 »
SFG Mizah
:-D :-D :-D :-D

Çevrimdışı stabilhayat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 23:04
Toplam oynama: 15 gün, 18 saat
« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2021, 02:01:46 »
timam

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2021, 02:16:16 »
İrfancanı oyuncu satmadan alamayız bunu biliyoruz, Lyindama gidecekler arasında Donk'lada iş yapabiliriz, gelecek parayla orta saha 2-3 takviye yapacak oyuncu 1 tane İrfancan almak yerine 2-3 oyuncu almak daha mantıklı olabilir.
Diagne ile takası düşünebilir Marcao giderse bu takım bu sene Şampiyonluğu unutmak zorunda kalacağız. Bana göre satılsa bile 16-17 milyonun altına verilmemesi gerekir.
Başakşehir Diagneyi almaz. Transfere gerek yok herşeyi transferde bulmamamız lazım ilk önce Soso ve Belhandanın kendine acilen çeki düzen vermesi gerekiyor.

Onyekuru transferini yapıp kapatabiliriz sezonu. Para yok, kural var kadroyu çok kurcalamaya gerek yok bana göre.

Belhanda-Soso ikilisi toparlanmalı, Onyekuru ve Muslera gelmeli bu kadar yeter. Oğulcan iyi oynuyor zaten, Diagne de gol atıyor. Marcao oynuyor, Luyindama toparlanmalı gönderilicek kişi varsa Luyindama olabilir.

Yani transfer, kadro muhabbetleri ara transfer dönemi değil sezon sonu yapmak lazım. Üstteki şeyler gerçekleşirse geçen sene olduğu gibi bir anda yükselişe geçebiliriz. Kadroyla oynayacak bütçemiz yoksa, kadroyu oynatmalıyız.