Sadece Galatasary değil Türk futbolu boku yemiş, 3 büyükler borçtan nefes alamıyor, çoğu zaman bizi üzüyorlar ve genelde zevksiz futbol izliyoruz, transfer yapamıyoruz Avrupa'da eskisi gibi başarılı değiliz hem Galatasary hem de diğer takımlarımız, bizi gençlere yatırım kurtarır anca Galatasary genç badou ndiyaye aldı sattı 16m, ozan kabak 10m ve Vedat muriçide 20m e sattık.
Maymun gözünü açmalı artık (yöneticiler).
3 Büyükler genç oynatamaz. Sponsorların, taraftarın başarısızlığa tahammülü yok, genç oyuncular tecrübeli olmadıkları için hatalar yapabilir, iyi oynamayabilirler. Sürekli oynamaları ve deneyim kazanmaları lazım fakat sponsorların, taraftarın felan başarısızlığa tahammülü olmadığı için 3 büyükler dahil diğer hiçbir takım kolay kolay genç futbolcu oynatamaz. Bakın hiç oynatamaz demiyorum, kolay kolay oynatmazlar ve bu yüzden genel olarak yaşlı, tecrübeli, formda, yıldız futbolcular transfer edilerek 3 büyükler şampiyonluğa oynuyor. Doğal olarak transferlere para yetişmediği için, maaş felan filan olunca tabi kulüp borca gidiyor. Ayrıca 3 büyükler şu borç batağındayken genç oyuncu oynatma riskine girer ve 2-3 sene şampiyon olamazsa ciddi anlamda kulüp batabilir. Yani Türk futbolunun bir geleceği artık yok, 3 büyüklerin genç oyuncuları oynatmaya, başarısız olsalar dahil buna katlanmaya ve taraftarın razı olması gerek ama bu Türkiyede imkansız olduğu için türk futbolunun geleceği felan maalesef yok. Avrupada Galatasaray dahil hiçbir türk takım başarılı olamaz. Ben artık Avrupadan ümidi kestim, Türk futbolundanda kestim. Sadece İskenderunspor ve Galatasarayı destekliyorum, ülke içerisinde başarılı olmasını istiyorum, o kadar.
Onun haricinde gidip Premier lig maçları izliyorum, Liverpool ve Leicester city takip ediyorum/destekliyorum. Bence sizde artık Türk futbolunu bırakıp Premier lig maçlarını takip etmelisiniz. Gerçekten çok zevkli.