Çocukluğumdan beri galatasaraylyım, maç kaçırmam korona olmadığı zaman her maçı stadda izlerdim. Bu maç hakkında konuşursak;
Maç fatih terim diagne ve Emre akbabaya yazılır. Neden dersen;
Fatih terim çok tecrübeli bir teknik direktör, sayısız başarıları var fakat takımı bu sezon iyi kuramadı bunu suclularından biri o ve yönetim.
Diagne desen boş kale ve karşı karşıya goller kaçırdı, saçmalıktı.
Emre akbaba zaten sahada yoktu mücadelesini göremedik. Bu maç hakkında çok üzülmeye gerek yok göğsünü gere gere ben galatasaraylyım dediğin yıllara, kimsenin yanına yaklaşamadığı başarılara say bunu. Sefa anlayışımız nasıl 3-5 maç değilse, Sefa anlayışımız da 3-5 maç değildir.

Bu Fatih terimin suçu değil, direkt olarak yönetim ile alakalı. Doğru düzgün transfer yapamıyor, sattığımız oyuncuların parası saçma oyunculara gitti. Yönetimi her açıdan seviyorum fakat Transfer açısından gerçekten kötü.
Gomise 2M fazla vermemek için gönderdik. Maaşı epey yüksekti ama adam atıyordu, hala da atıyor. Yerine Falcao alındı, yine yüksek maaş fakat atamıyor, yatıyor.
Ozan Kabak 13M Euro gibi bir paraya gitti, o paraya Diagne transfer edildi.
Takım böyle bitmiş, ölmüş gibi oynuyor. Özellikle defans hattı bir tık. Bu transfer döneminde kendimize gelmemiz gerekiyor. Ne olacak göreceğiz, hayırlısı olsun. Tek isteğim şu transfer dönemi Onyekuru ve Muslera gelsin, tek umudum bu.