Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

NE OLACAK BU GALATASARAYIN HALİ

Başlatan Maraslii46, 05 Ocak 2021, 23:41:28
Okunma sayısı 3505 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kolley

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 20 Kasım 2023, 20:43
Toplam oynama: 99 gün, 12 saat
Ynt: NE OLACAK BU GALATASARAYIN HALİ
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2021, 02:24:36 »
Çocukluğumdan beri galatasaraylyım, maç kaçırmam korona olmadığı zaman her maçı stadda izlerdim. Bu maç hakkında konuşursak;
Maç fatih terim diagne ve Emre akbabaya yazılır. Neden dersen;
Fatih terim çok tecrübeli bir teknik direktör, sayısız başarıları var fakat takımı bu sezon iyi kuramadı bunu suclularından biri o ve yönetim.
Diagne desen boş kale ve karşı karşıya goller kaçırdı, saçmalıktı.
Emre akbaba zaten sahada yoktu mücadelesini göremedik. Bu maç hakkında çok üzülmeye gerek yok göğsünü gere gere ben galatasaraylyım dediğin yıllara, kimsenin yanına yaklaşamadığı başarılara say bunu. Sefa anlayışımız nasıl 3-5 maç değilse, Sefa anlayışımız da 3-5 maç değildir.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2021, 03:35:32 »
Çocukluğumdan beri galatasaraylyım, maç kaçırmam korona olmadığı zaman her maçı stadda izlerdim. Bu maç hakkında konuşursak;
Fatih terim çok tecrübeli bir teknik direktör, sayısız başarıları var fakat takımı bu sezon iyi kuramadı bunu suclularından biri o ve yönetim.
Emre akbaba zaten sahada yoktu mücadelesini göremedik. Bu maç hakkında çok üzülmeye gerek yok göğsünü gere gere ben galatasaraylyım dediğin yıllara, kimsenin yanına yaklaşamadığı başarılara say bunu. Sefa anlayışımız nasıl 3-5 maç değilse, Sefa anlayışımız da 3-5 maç değildir.

Bu Fatih terimin suçu değil, direkt olarak yönetim ile alakalı. Doğru düzgün transfer yapamıyor, sattığımız oyuncuların parası saçma oyunculara gitti. Yönetimi her açıdan seviyorum fakat Transfer açısından gerçekten kötü.

Gomise 2M fazla vermemek için gönderdik. Maaşı epey yüksekti ama adam atıyordu, hala da atıyor. Yerine Falcao alındı, yine yüksek maaş fakat atamıyor, yatıyor.
Ozan Kabak 13M Euro gibi bir paraya gitti, o paraya Diagne transfer edildi.

Takım böyle bitmiş, ölmüş gibi oynuyor. Özellikle defans hattı bir tık. Bu transfer döneminde kendimize gelmemiz gerekiyor. Ne olacak göreceğiz, hayırlısı olsun. Tek isteğim şu transfer dönemi Onyekuru ve Muslera gelsin, tek umudum bu.

Çevrimdışı Kolley

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 20 Kasım 2023, 20:43
Toplam oynama: 99 gün, 12 saat
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2021, 09:01:20 »

Bu Fatih terimin suçu değil, direkt olarak yönetim ile alakalı. Doğru düzgün transfer yapamıyor, sattığımız oyuncuların parası saçma oyunculara gitti. Yönetimi her açıdan seviyorum fakat Transfer açısından gerçekten kötü.

Gomise 2M fazla vermemek için gönderdik. Maaşı epey yüksekti ama adam atıyordu, hala da atıyor. Yerine Falcao alındı, yine yüksek maaş fakat atamıyor, yatıyor.
Ozan Kabak 13M Euro gibi bir paraya gitti, o paraya Diagne transfer edildi.

Takım böyle bitmiş, ölmüş gibi oynuyor. Özellikle defans hattı bir tık. Bu transfer döneminde kendimize gelmemiz gerekiyor. Ne olacak göreceğiz, hayırlısı olsun. Tek isteğim şu transfer dönemi Onyekuru ve Muslera gelsin, tek umudum bu.
Aslında dediklerin doğru fakat falcao konusunda yönetim suçlu değil. Falcao konusunda taraftar suçlu, medya suçlu falcaonun alınma sebebi taraftar baskısıdır.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #13 : 06 Ocak 2021, 10:48:05 »
Şampiyonluk yarışındaki takımlarda en alternatifsiz kadro galatasarayda fatih terim bizi buraya kadar getirdi yönetimin suçu fatih teriminde bazı suçları varda çoğu suç yönetimde.

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Eylül 2024, 13:48
Toplam oynama: 271 gün, 8 saat
Birlik: ***** *****tiv
Son giriş: 14 Eylül 2024, 22:58
Toplam oynama: 68 gün, 7 saat
« Yanıtla #14 : 06 Ocak 2021, 11:34:07 »

Suçu Fatih Hocada arama yaz transfer sezonu açılmadan hocam listeyi verdi ama beceriksiz yönetim 1-2 transferden başkasını getirmedi.

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 06 Ocak 2021, 11:35:21 »
Şampiyonluk yarışındaki takımlarda en alternatifsiz kadro galatasarayda fatih terim bizi buraya kadar getirdi yönetimin suçu fatih teriminde bazı suçları varda çoğu suç yönetimde.

Tabiri, Fatih Hocam YOKTAN VAR ETTİ.

Çevrimdışı CrawPett

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:42
Toplam oynama: 66 gün, 9 saat
Fred Graham Lv.21
Son giriş: 10 Ocak 2024, 21:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #16 : 06 Ocak 2021, 11:50:54 »
şu diagne gitmeden bu iş olmaz yazık aq dün kriz geçirdim o 2.penaltıyıda kaçırsaydı ekran kırılmıştı.

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 06 Ocak 2021, 12:10:01 »
şu diagne gitmeden bu iş olmaz yazık aq dün kriz geçirdim o 2.penaltıyıda kaçırsaydı ekran kırılmıştı.

Yerine biri alınmadan gitmemeli, oynatacak adam yok :'(

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #18 : 06 Ocak 2021, 12:14:27 »
Diagne falcao emre akbaba belhanda gitmediği sürece biz hep aynı gideriz o yüzden bunlar gitmeli genç oyuncular transfer edilmeli özellikle sörloth tarzı bir genç forvet transfer edilmeli scout ekibimizde o tarz oyuncu vardır ama para yok diye yönetim alamıyor bu oyuncuları satarsa olan parayla bikaç takviye yapılır sezon sonu marcao milli takıma giderse çok iyi paraya avrupaya gider yerine adam alınır ve inşallah avrupada eski günler gibi iyi devam ederiz.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24